black_widow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Για εσάς που λέτε ότι 2 μέρες δεν είναι πολλές, σκεφθείτε ότι πολλά παιδιά σταματάνε να πηγαίνουν σχολείο όταν πλησιάζουν οι πανελλήνιες έτσι ώστε να έχουν περισσότερη ώρα για διάβασμα. 2 μέρες---> 14 απουσίες. Καθόλου λίγες. Τότε να τα αφήσουμε ανεξέλεγκτα τα παιδιά να κάνουνε ότι θέλουνε; Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνανε έστω και από αμέλεια( δύσκολο να έγινε από αμέλεια, δεν τα ξέρω όμως τα παιδιά για να κρίνω) Τα σημερινά λυκειόπαιδα ( πώς μιλάω έτσι λες και γέρασα ) δεν κάνουνε ποτέ κοπάνες ; Εμείς και κοπάνες κάναμε και μέρες στο τέλος για να διαβάσουμε μας μένανε ( 9 πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα χώρια του Α.Ο.Θ. και δίναμε και στη β' λυκείου). Όταν κάνεις βλακείες που μπορεί να πειράξουνε άλλους ανθρώπους καθώς και δημόσιες περιουσίες πρέπει να τιμωρηθείς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειπα ποτε οτι ο γιος μου δεν εκανε κατι αλλα θεωρω υπερβολικη την ποινη σε σχεση με αλλα ατιμωρητα στο σχολειο του και νομιζω εχω δικαωμα να κανω εφεση αλλα δεν ξερω που....Αλοιμονο αν τετοια ζητηματα πηγαιναν στο Συμβουλιο Επικρατειας.
Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μου θύμισες τώρα μια φορά δευτέρα γυμνασίου, που φωνάξαν τον πατέρα μου στον διευθυντή επειδή μέσα στο μάθημα (και το είχε φέρει και η κουβέντα, δεν το είπα έτσι ξεκάρφωτα), είπα στην φιλόλογο πως βλέπω τσόντες και αυτήν είπε ''Αν το πω στον πατέρα σου όμως?'' Και εγώ της είπα: ''Το ξέρει. Μαζί της βλέπουμε''... Και τον φώναξαν για αυτό στον διευθυντή.
freedubus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αν εγώ παίζω με έναν αναπτήρα και ένα μπιτόνι βενζίνα στο δάσος του Υμηττού και φουνταλιάσει το σύμπαν και καούν όλα τα Α.Π. και μετά με συλλάβουν και μου ρίξουν δις ισόβια, για εμπρησμό και χιλιαδυό άλλα έστω ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ και όχι δόλο (γιατί δεν είχα σκοπό να κάψω το δάσος, απλά έπαιζα), ειλικρινά πιστεύεις θα έχει νόημα (ηθικά, νομικά, πρακτικά, ο,τιναναι) μετά να κάθομαι να κάνω εφέσεις, συγκρίνοντας την ποινή μου με εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους που καταδικάστηκαν σε απλή ισόβια ενώ εγώ σε δις;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Συγγνώμη που ρωτάω, κι εγώ πατέρας είμαι (αν και το παιδί μου αργεί ακόμη για το Λύκειο) αλλά γιατί να εφεσιβάλετε την ποινή; Σας φαίνονται πολλές οι δύο ημέρες; Ή σας πειράζει που δεν τιμωρούνται άλλοι για άσχετες με την υπόθεση του γιου σας καταστάσεις; Θέλω να πω, βοηθώντας ώστε το καθεστώς της ατιμωρησίας και μπαχάλου που έχει βυθίσει τα σχολεία μας στην ανυποληψία να επεκταθεί ακόμη περισσότερο, σε τι, ακριβώς, βοηθάτε το παιδί σας; Μαθαίνοντας στο γιο σας πως, οσάκις κάνει λαδιά (γιατί δε νομίζω αυτό να αμφισβητείται από κανέναν, ούτε θα ήθελα να χαρακτηρίσω τις προβαλλόμενες από το νεαρό δικαιολογίες) επεμβαίνει ο πατέρας και "καθαρίζει", τι μήνυμα του δίνετε; Λυπάμαι που το λέω, όμως αυτό το σκεπτικό ζημιά θα κάνει στο παιδί. Εφόσον κατάλαβε το λάθος του, δύο μέρες δεν είναι τίποτε.
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αν εγώ παίζω με έναν αναπτήρα και ένα μπιτόνι βενζίνα στο δάσος του Υμηττού και φουνταλιάσει το σύμπαν και καούν όλα τα Α.Π. και μετά με συλλάβουν και μου ρίξουν δις ισόβια, για εμπρησμό και χιλιαδυό άλλα έστω ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ και όχι δόλο (γιατί δεν είχα σκοπό να κάψω το δάσος, απλά έπαιζα), ειλικρινά πιστεύεις θα έχει νόημα (ηθικά, νομικά, πρακτικά, ο,τιναναι) μετά να κάθομαι να κάνω εφέσεις, συγκρίνοντας την ποινή μου με εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους που καταδικάστηκαν σε απλή ισόβια ενώ εγώ σε δις; Άλλο ένα μπλάνκο μέσα σε μια αίθουσα, και άλλο ολόκληρος ο Υμηττός Μου θύμισες τώρα μια φορά δευτέρα γυμνασίου, που φωνάξαν τον πατέρα μου στον διευθυντή επειδή μέσα στο μάθημα (και το είχε φέρει και η κουβέντα, δεν το είπα έτσι ξεκάρφωτα), είπα στην φιλόλογο πως βλέπω τσόντες και αυτήν είπε ''Αν το πω στον πατέρα σου όμως?'' Και εγώ της είπα: ''Το ξέρει. Μαζί της βλέπουμε''... Και τον φώναξαν για αυτό στον διευθυντή. Αλήθεια ρε τομάρι;
black_widow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειπα ποτε οτι ο γιος μου δεν εκανε κατι αλλα θεωρω υπερβολικη την ποινη σε σχεση με αλλα ατιμωρητα στο σχολειο του και νομιζω εχω δικαωμα να κανω εφεση αλλα δεν ξερω που....Αλοιμονο αν τετοια ζητηματα πηγαιναν στο Συμβουλιο Επικρατειας. Δεν θεωρώ λογικό αυτό το επιχείρημα, δεν το θεωρώ καν επιχείρημα. Το ότι παραμένουν ατιμώρητα και άλλα θέματα στο σχολείο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τιμωρείται τίποτα αλλά ότι πρέπει να τιμωρούνται όλα. Φυσικά να διαμαρτύρεστε για την διακίνηση ναρκωτικών κ.λ.π. στα σχολεία οι γονείς, άλλο αυτό άλλο η τιμωρία του παιδιού σου. Δεν το βλέπεις αντικειμενικά το θέμα επειδή ακριβώς είναι παιδί σου, το βλέπεις συναισθηματικά. Το σχολείο είναιι μέσο κοινωνικοποίησης, δεν είναι μόνο βαθμοί και εξετάσεις. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο με καλύψανε οι freedubus και Snoob.
freedubus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Άλλο ένα μπλάνκο μέσα σε μια αίθουσα, και άλλο ολόκληρος ο Υμηττός Πράγματι, ξέχασα να βάλω κλίμακα από κάτω από το παράδειγμα. Πόσο λές, 1:1000, 1:10000, 1:άπειρο; Εχει νόημα; Μπά.
black_widow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Άλλο ένα μπλάνκο μέσα σε μια αίθουσα, και άλλο ολόκληρος ο Υμηττός Κάπως πρέπει να ξεκινήσει και αυτός :lol: Πέρα από την πλάκα, ο πατέρας μου σε πολύ μικρότερη ηλικία από ότι ενός παιδιού του λυκείου παραλίγο να έβαζε φωτιά και τον περιλάβαν οι δικοί του Ακόμα το θυμάται
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Στο θέμα της Γυμναστικής μαλακίες λέει ο χεντμάστα, ωραία για όσους δεν κάνουνε, όπως ωριαία θα ήταν αν δεν γούσταραν να πάνε μαθηματικά πχ. Για το παρόν θέμα εντάξει, τα πε ο φρηντάμπας και ο σνουμπ -χωρίς να σχολιάσω αυτά τα "κατ ιδίαν με τον διευθυντή" κτλ. Θυμίζει πολύ ρουσφετολογία η όλη φάση και δεν είδα πουθενά να αναφέρεται το κόνσεπτ "και να πω και κάτι για το άλλο παιδί μιας και σιγά το αδίκημα". Όχι, είναι απλώς ο γιόκας μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 πάλι καλά πάντως για 2 μέρες, είχα φάει 3 μέρες (μαζί με άλλους 2 φίλους) επειδή είχαμε σκεφτεί να φέρουμε camera στην τάξη (χωρίς να πάρουμε άδεια) και 5 μέρες έφαγε αυτός που την έφερε
TeZaS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει στο Λύκειο όλοι κάναμε μλκς πάνω στην εφηβία. Στο θέμα της τιμωρίας παίζει ρόλο πιστεύω και ο καθηγητής!!! Εγώ είχα βάλει φωτιά στο χέρι μου και στο προαύλιο με διαλυτικό νίτρου θέλοντας να ανάψω φωτιά την τσικνοπέμπτη που ψήνουμε (ντάξει είμαι μαλάκας, αλλα δεν κάηκα). Ήταν καθηγήτρια μπροστά δεν μου έκανε κάτι. Ωστόσο μια μέρα που είχαμε κόρνα υγραερίου και βαράγαμε στο διάλειμμα μόλις με είδε μια να την κρατάω έφαγα 1 μερούλα. Επίσης να αναφέρω οτι ΕΒΡΙΣΑ "μαλάκα" και οτι "την γάμησες" έναν καθηγητή και δεν πήρα ούτε ωριαία. επειδή ήθελε να με βγάλει που έδενα τα κορδόνια μου. Τέσπα οχι οτι είμαι κανας αλήτης, και δεν περηφανεύομαι με τις μλκς μου. Απλά θέλω να πώ οτι μλκς τα παιδιά στο λύκειο κάνουν το θέμα είναι οτι υπάρχουν και καθηγητές πολύ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ!!!!
gang Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 συμφωνώ πως η τιμωρία στο παιδί γιατί έκανε ένα παράπτωμα είναι σωστή από νομικής απόψεως. όπως και να το κάνουμε είναι παράπτωμα... αυτό όμως που δεν ανέχομαι είναι να υπάρχουν Γυμνασιάρχες Λυκειάρχες και καθηγητές νταβαντζίδες που να δίνουν αποβολές ημερήσιες?? και ωριαίες για πράγματα που δεν γίνεται να δώσουν. π.χ. φοράει ο άλλος σκούφο ή καπέλο στο μάθημα? γιατί να το βγάλει κύριε μου? το επιβάλει κανόνας του σχολείου? δεν το βγάζει και δίνει αποβολή? εκεί παρανομεί ο καθηγητής. άργησε να έρθει στο σχολείο και έφαγε ημερήσια αποβολή? omg απλά θα φάει την ωριαία απουσία του αν δεν προλάβει να μπει πριν τον καθηγητή.. παιδιά μην τους αφήνεται να σας δίνουν απουσίες από το πουθενά... τέτοια παράλογα πράγματα είναι άξιον αναφοράς και κατηγορίας στο καθηγητικό σύλλογο.. άμα κάνουν τέτοιες χαζομάρες οι καθηγητές μπορείτε να τους καταγγείλετε.
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 παιδιά μην τους αφήνεται να σας δίνουν απουσίες από το πουθενά... τέτοια παράλογα πράγματα είναι άξιον αναφοράς και κατηγορίας στο καθηγητικό σύλλογο.. άμα κάνουν τέτοιες χαζομάρες οι καθηγητές μπορείτε να τους καταγγείλετε. Με έχεις βάλει σε σκέψεις. Ειλικρινέστατα. Αφού μια μέρα, ένα παιδί φορούσε σκούφο, μπήκε μέσα ο διευθυντής(στην αίθουσα), του το πήρε, και το πέταξε στο προαύλιο. Με πιο δικαίωμα;
De@th L0rd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Κανονικά έπρεπε αντί για μπουκάλι μπλάνκο να ήταν ένα μπουκάλι με βενζίνη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:16 ---------- Με έχεις βάλει σε σκέψεις. Ειλικρινέστατα. Αφού μια μέρα, ένα παιδί φορούσε σκούφο, μπήκε μέσα ο διευθυντής(στην αίθουσα), του το πήρε, και το πέταξε στο προαύλιο. Με πιο δικαίωμα; Κάτι τέτοια άτομα σαν τον Γυμνασιολυκιάρχη σας ειλικρινά θέλω να τους καρφώσω μπετόβεργες μες τα μάτια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.