caveneo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Έχω περάσει και εγώ τα 7, όλα καλά. Αλλά συνέχεια δουλεύουν οι 2 σκληροί που έχω. Και μερικές φορές ακούγεται από τον δεύτερο ένας ήχος λες και σβήνει ο σκληρός. Κάτι είχα ακούσει για τα Vista για ένα prefetch που χρησιμοποιούσε το σκληρό συνέχεια, το έχουν και στα 7. Όταν μπαίνω από kubuntu, δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, άρα δεν παίζει να πρόβλημα των σκληρών.
panostuner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 το ιδιο προβλημα εχω και γω...μηπως ξερει κανενας πως μπορουμε να το σταματησουμε αυτο και να κανουμε τους σκληρους να δουλευουν συνεχεια??δεν θελω να ανοιγοκλεινουν καθε τοσο και ειναι και ενοχλητικο!!!!
caveneo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο ένας πρέπει να σβήνει (ο δεύτερος). Αλλά είναι σπάσιμο μεγάλο.
panostuner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 εγω εχω 3 και μου σβηνουν οι 2!!αυτος με τα windows ειναι που δεν σταματαει!!!
caveneo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μήπως όμως αυτό που κάνει με τους σκληρούς και τους σβήνει, δεν κάνει καλό και θα χαλάσει ο σκληρός;
epivitor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ξετικαρε τα δυο κουτακια που υπαρχουν στις ιδιοτητες του δισκου και πες μας αν ηταν αυτο που εφταιγε
caveneo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Με το που πάτησε ιδιότητες του 2ου σκληρού, πήρε μπρος. Και το τελευταί κουτί ήταν τικαρισμένο. Θα πω όταν δω διαφορά. Ευχαριστώ πάντως.
zvarthangalos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν ποστάρω στο κατάληλο θρέντ όμως κι εγώ οταν αφήνω το pc ανοιχτό και φεύγω μόλις μένει σε stand by κολάει η οθόνη και δεν ανοίγει μένει κατάμαυρη και απλά αναβοσβήνει ο κέρσορας (οση ωρα δουλέυω στο pc σχεδόν ολη την μέρα δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα μόνο όταν μένει σε κατάσταση αναμονής) δεν ξέρω αν είναι κατι που συσχετίζεται με τον σκληρό δίσκο καί τα windows 7, πάντος οσο είχα την RC 7100 (πρίν απο μια εβδομάδα) δεν μου έκανε τέτοια κόλπα!
pc_admin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ρε σεις σιγουρα πλακα μας κανετε... δεν ξερετε οτι η διαχειρηση ενεργειας απενεργοποιει τον δισκο μετα απο ωρα οταν δεν χρησιμοποιειται? Γιαυτοα απενεργοποιει τον 2ο που μετα απο καποια ωρα ειναι ανενεργος ...εγω εβαλα "ποτε" να μην απενεργοποιειται
johnny21a Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 To prefetch που λες απενεργοποιειται απο τα services και συγκεκριμενα ειναι το Superfetch service. Στα Vista ηταν οντως προβληματικο, τωρα στα 7 ισως το βελτιωσαν, παντως εγω το εχω απενεργοποιημενο και ολα ειναι μια χαρα...
Manosdoc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 To prefetch που λες απενεργοποιειται απο τα services και συγκεκριμενα ειναι το Superfetch service. Στα Vista ηταν οντως προβληματικο, τωρα στα 7 ισως το βελτιωσαν, παντως εγω το εχω απενεργοποιημενο και ολα ειναι μια χαρα... Είσαι σίγουρος πως ήταν χάλια στα Vista ; Εξαρτάται από το IO του σκληρού που έχεις, από τις απαιτήσεις των προγραμμάτων σε μνήμη που τρέχεις και από το ποσό μνήμης για να πεις αν αξίζει ή όχι να το κλείσεις, αν και γενικά, πλην εξαιρέσεων προτείνεται να το κλείνουμε.
caveneo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δεν χρειάστηκε να πειράξω αυτό που λες για την εξοικονόμηση ενέργειας. Τώρα είναι ΟΚ!
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τελικα το Superfetch να το απενεργοποιησουμε?
tritonas00 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 επιτελους το ειπε ο pc_admin! @adi32 το superfetch στα 7 εννοειται πως ΔΕΝ το αγγιζεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.