Προς το περιεχόμενο

Windows 7 και σκληρός δίσκος!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω περάσει και εγώ τα 7, όλα καλά. Αλλά συνέχεια δουλεύουν οι 2 σκληροί που έχω. Και μερικές φορές ακούγεται από τον δεύτερο ένας ήχος λες και σβήνει ο σκληρός. Κάτι είχα ακούσει για τα Vista για ένα prefetch που χρησιμοποιούσε το σκληρό συνέχεια, το έχουν και στα 7. Όταν μπαίνω από kubuntu, δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, άρα δεν παίζει να πρόβλημα των σκληρών.

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα εχω και γω...μηπως ξερει κανενας πως μπορουμε να το σταματησουμε αυτο και να κανουμε τους σκληρους να δουλευουν συνεχεια??δεν θελω να ανοιγοκλεινουν καθε τοσο και ειναι και ενοχλητικο!!!!

Δημοσ.

Με το που πάτησε ιδιότητες του 2ου σκληρού, πήρε μπρος. Και το τελευταί κουτί ήταν τικαρισμένο. Θα πω όταν δω διαφορά. Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ποστάρω στο κατάληλο θρέντ όμως κι εγώ οταν αφήνω το pc ανοιχτό και φεύγω μόλις μένει σε stand by κολάει η οθόνη και δεν ανοίγει μένει κατάμαυρη και απλά αναβοσβήνει ο κέρσορας (οση ωρα δουλέυω στο pc σχεδόν ολη την μέρα δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα μόνο όταν μένει σε κατάσταση αναμονής) δεν ξέρω αν είναι κατι που συσχετίζεται με τον σκληρό δίσκο καί τα windows 7, πάντος οσο είχα την RC 7100 (πρίν απο μια εβδομάδα) δεν μου έκανε τέτοια κόλπα!

Δημοσ.

ρε σεις σιγουρα πλακα μας κανετε... δεν ξερετε οτι η διαχειρηση ενεργειας απενεργοποιει τον δισκο μετα απο ωρα οταν δεν χρησιμοποιειται? Γιαυτοα απενεργοποιει τον 2ο που μετα απο καποια ωρα ειναι ανενεργος ...εγω εβαλα "ποτε" να μην απενεργοποιειται

post-23533-129063035702_thumb.jpg

Δημοσ.

To prefetch που λες απενεργοποιειται απο τα services και συγκεκριμενα ειναι το Superfetch service. Στα Vista ηταν οντως προβληματικο, τωρα στα 7 ισως το βελτιωσαν, παντως εγω το εχω απενεργοποιημενο και ολα ειναι μια χαρα...

Δημοσ.
To prefetch που λες απενεργοποιειται απο τα services και συγκεκριμενα ειναι το Superfetch service. Στα Vista ηταν οντως προβληματικο, τωρα στα 7 ισως το βελτιωσαν, παντως εγω το εχω απενεργοποιημενο και ολα ειναι μια χαρα...

Είσαι σίγουρος πως ήταν χάλια στα Vista ;

Εξαρτάται από το IO του σκληρού που έχεις, από τις απαιτήσεις των προγραμμάτων σε μνήμη που τρέχεις και από το ποσό μνήμης για να πεις αν αξίζει ή όχι να το κλείσεις, αν και γενικά, πλην εξαιρέσεων προτείνεται να το κλείνουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...