MagicianOfNight Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 θελω προτασεις για συνθεση ενος υπολογιστη ο οποιος να μπορει να σηκωνει σε full γραφικα οποιοδηποτε παιχνιδι κυκλοφορει αυτη τη στιγμη. αυτα που θελω ως στανταρ ειναι τα εξης: 1: η καρτα γραφικων να εχει δυνατοτητα συνδεσης με HDMI full HD η εστω με HDMI 2: μια μητρικη με δυνατοτητα μελλοντικης αναβαθμησης 3: η καρτα ηχου να εχει δυνατοτητα να υποστηριζει HDMI ηχο (αν το λεω σωστα..) αυτα.. αν εχετε χρονο και ορεξη κανε μου 2 συνθεσεις. μια οικονομικη (εως 1000 εβρω) και μια λιγο ποιο ακριβη (εως 1500 εβρω) θελω προτασεις επισης για οθονη και ηχεια! αυτα τα λιγα.. συγγνωμη αν σας ζαλισα αλλα επειδη εχω βαρεθει τις συνθεσεις τις ετοιμες οι οποιες εχουν καλες καρτες γραφικων και επεξεργαστες αλλα ολα τα αλλα ειναι μουφα θελω κατι το οποιο να συνθεσω εγω κομματι κομματι και να αξιζει και το τελευταιο εβρω του!
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ρίξε ένα καλό διάβασμα στο section "Αναβαθμίσεις" και ρώτα για όποια απορία έχεις.
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
VKostas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δες ενδεικτικά μια σύνθεση που είχα φτιάξει για μένα. (Αν και τελικά πήγα σε AMD). Αν προσανατολίζεσαι κυρίως σε χρήση για παιχνίδια, μπορείς να αλλάξεις την 5850 με μιά 5870.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.