Προς το περιεχόμενο

HP Compaq Mini 110c-1030SV Student Edition

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ο Κώτσος το είχε 222 ευρώ την προηγουμενη εβδομαδα στα εγκαινια του ανακαινισμενου καταστηματοσ στο Ελ Βελ. Στα υπολοιπα επαιζε στα 299 ... και αποψε στο Πλαισιο στα 329.... ειναι απαραδεκτοι ... οπου σε πιασουν.... για να μην πω για την κοροιδια των μαθητικων που ολα ξαφνικα εκανα 450 ευρω!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ

σημερα στα καρφ...259...(τουλαχ.στην αν.Θεσσαλονικη...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σημερα στα καρφ...259...(τουλαχ.στην αν.Θεσσαλονικη...)

H απόλυτη ξεφτίλα είναι το ίδιο ακριβώς netbook που ο Κώτσος στο Mall πουλάει 195€ στο αδελφό electroword παρουσιάζεται πρωτοσέλιδο ως υπερευκαιρία στα 290 περίπου ευρώ!!!!!!!

Η προσφορά των Carrefour ισχύει σε όλα τα καταστήματά τους. Υποθέτω ότι θα ισχύουν και τα Αγιοβασιλάκια... :-)

Οπότε αν πάρεις πίσω 51 Αγιοβασιλάκια και πληρώσεις και με την δική τους πιστωτική (Siply Visa) να πάρεις και το -5% επιπλέον = 195€ αν υπολογίζω σωστά...

Η προσφορά των Carrefour ισχύει σε όλα τα καταστήματά τους. Υποθέτω ότι θα ισχύουν και τα Αγιοβασιλάκια... :-)

Οπότε αν πάρεις πίσω 51 Αγιοβασιλάκια και πληρώσεις και με την δική τους πιστωτική (Siply Visa) να πάρεις και το -5% επιπλέον = 195€ αν υπολογίζω σωστά...

αγιοβασιλακια τσουκ...δεν παιζουν παντου, μονο συγκ.προιοντα...

Πήγα σήμερα στο mall και τσίμπησα 2 μικρά ροζ που είναι ο,τι πρέπει για δώρα για γυναίκες. Απ' ότι φαίνεται έχουν αρκετό στοκ. Το μόνο κακό είναι ότι για να βάλεις 2gb, θέλει 45 ευρώ (σύμφωνα με την crucial.co.uk)

Πήγα σήμερα στο mall και τσίμπησα 2 μικρά ροζ που είναι ο,τι πρέπει για δώρα για γυναίκες. Απ' ότι φαίνεται έχουν αρκετό στοκ. Το μόνο κακό είναι ότι για να βάλεις 2gb, θέλει 45 ευρώ (σύμφωνα με την crucial.co.uk)

εκτος απο ροζ εχει κ αλλα χρωματα ξερει κανεις τα εχει ακομα στα 195 ??

εκτος απο ροζ εχει κ αλλα χρωματα ξερει κανεις τα εχει ακομα στα 195 ??

Το μοντέλο που πήρα είναι το HP mini 110-1160ev, και νομίζω ήταν στα 229 ευρώ. Περιείχε μέσα και ένα στικάκι 4gb kingston. Υπήρχαν και στο κλασικό μαύρο/γκρι. Το πλαίσιο δίπλα το είχε στα 370/380 νομίζω.

Το γράφω βέβαια λίγο καθυστερημένα αλλά το πήρα και εγώ το laptopάκι (δεν μου αρέσει ο όρος netbook :P). Απόλυτα ικανοποιημένος, μόνο παράπονο το βαρετό μαύρο χρώμα.

Η προσφορά ήταν για Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή. Τώρα τι εννοούσε με την Κυριακή η πωλήτρια δεν ρώτησα, δεν είχα χρόνο. Το απόγευμα πέρασα από εκεί. Μου έδειξε και ποιο ήταν αυτό της προσφοράς, αλλά στην κανονική τιμή το είχανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...