Προς το περιεχόμενο

HP Compaq Mini 110c-1030SV Student Edition

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπερα το πηρα κ εγω αλλα μου βγαζει προβλημα με την συνδεση στο ιντερνετ ειτε παω να συνδεθω αυσματα ειτε ενσυρματα εχιες κανεισ αλλλος το ιδιο προβλημα ?

Δημοσ.
καλησπερα το πηρα κ εγω αλλα μου βγαζει προβλημα με την συνδεση στο ιντερνετ ειτε παω να συνδεθω αυσματα ειτε ενσυρματα εχιες κανεισ αλλλος το ιδιο προβλημα ?

Όχι σε μένα όλα καλά κανένα πρόβλημα

Μήπως να ανοίγαμε νέο θέμα για το netbook μιας και μαζευτήκαμε πολλοί κάτοχοι?

Δημοσ.

Μπροστα εχει 2 διακοπτακια ..ενα αριστερα για ανοιξε κλεισε το νετβοοκ ...και ενα δεξια για ανοιξε κλεισε το ασυρματο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:32 ----------

Όχι σε μένα όλα καλά κανένα πρόβλημα

Μήπως να ανοίγαμε νέο θέμα για το netbook μιας και μαζευτήκαμε πολλοί κάτοχοι?

Επρεπε ηδη να εχετε ανοιξει....

Δημοσ.

<<Απεστάλλει από την Αποθήκη

Η παραγγελία σας έχει ελεγχθεί και τα προϊόντα δρομολογήθηκαν στο κατάστημα που έχετε επιλέξει.

Θα σας αποστελεί ένα email επιβεβαίωσης ότι τα προϊόντα παραλήφθησαν από το κατάστημα. ..>>

εχθες αργα το στειλα και μαλλον θα το στειλουν...ευχαριστω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:25 ----------

Η παραγγελία σας έχει ελεγχθεί και τα προϊόντα δρομολογήθηκαν στο κατάστημα που έχετε επιλέξει.

Θα σας αποστελεί ένα email επιβεβαίωσης ότι τα προϊόντα παραλήφθησαν από το κατάστημα. ..>>

βλεπω ομως μονο...HP Mini 110-1030sv S,τα δωρα δεν τα βλεπω...για να δουμε...ενω στην αρχικη επιβεβαιωση...<< Mini 110-1030sv Black Student & Πολυμηχάνημα, Ποντίκι, Τσάντα>>....

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:02 ----------

[/color]

Παιζει και Lenovo S10 στα 220ε στο ΜΜαρκτ στο Ρεντη (δε πηγα , φυλλαδιο)

είδα και γω το διαφημιστικό στο σαιτ της εταιρίας αλλά δεν κατάλαβα τι επεξεργαστή έχει Ν280 στα 1.66 ή Ν270 στα 1.6, γιατι αναφέρει Ν280 στα 1.60:mad:

Δημοσ.
Επειδή βλέπω οτι θα αρχίσουν σιγά σιγά προσφορές στα νετμπουκ, και κατα τη γνώμη μου αρκετά ελκυστικές, τι λέτε να ανοίγαμε νεό θρεντ σχετικά με προσφορές σε νετμπουκ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:02 ----------

είδα και γω το διαφημιστικό στο σαιτ της εταιρίας αλλά δεν κατάλαβα τι επεξεργαστή έχει Ν280 στα 1.66 ή Ν270 στα 1.6, γιατι αναφέρει Ν280 στα 1.60:mad:

εχετε καμια ιδεα?

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι ρε συ,το έχω ξαναπεί,θα ξεστοκάρουν τα λαμόγια,πού θα πάει...

Θάρθουν προσφορές,αρκεί να προλάβουμε τα Χριστούγεννα,γιατί τότε,όπως κάθε χρόνο,οι τιμές θα απογειωθούν.Μετά,με το νέο έτος,πάλι στις αρπαχτές...lol

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:25 ----------

βλεπω ομως μονο...HP Mini 110-1030sv S,τα δωρα δεν τα βλεπω...για να δουμε...ενω στην αρχικη επιβεβαιωση...<< Mini 110-1030sv Black Student & Πολυμηχάνημα, Ποντίκι, Τσάντα>>....

μολις τ ακυρωσα,ηρθε στο καταστημα χωρις τα δωρα...

μαλιστα στο τελ. mail εγραφε οτι μου στειλαν ροζ,

αλλα δεν ηταν απ οτι μου ειπαν στο τηλεφωνο...

Δημοσ.

Στα 195€ έχει προσφορά μόνο ο Κωτσόβολος του Mall από 19 Νοε - 21 Νοε. Στο φυλλάδιο πάντως αναφέρει μόνο ως Compaq (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο) το μοντέλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...