Προς το περιεχόμενο

HP Compaq Mini 110c-1030SV Student Edition

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Στις 7 το απογευμα το πηρα απο την συγγρου, ειχε ακομα 7-8 κομματια. Η πλακα ειναι οτι πηγα στο mediamarkt και μου ειπαν οτι δεν κανουν προσφορα αυτοι αλλα το saturn, και οτι στον γερακα τελος και στην συγγρου εχει (μου φαινεται οτι ολοι ενα μαγαζι ειναι), πηγα και το πηρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουν βάλει την ίδια προσφορά και στο Mediamarkt Φαλήρου. Το απόγευμα πέρασα και πήρα ένα. Είχαν μείνει περίπου 50 κομμάτια.

Όντως έτσι είναι.

Ό,τι νάναι...:lol:

Ξεstockάρουν γρήγορα-γρήγορα τα "μαθητικά",μην τους μείνουν αμανάτι,αρχής γενομένης από HP-COMPAQ.Τουλάχιστον είναι το σωστό {;} value-for-money,για την εποχή.

Ακολουθούν έπεα-πτερόεντα:

Πέρα απ' το γεγονός του ότι το κράτος δίκην Robin Hood τα πήρε απ' τους μικρούς (netbook των 250€ το ανέβασε εν μια νυκτί στα 450€ με το έτσι θέλω) και βάζοντας ρεγάλο (άσχετα αν δεν πρόκειται αυτό το "ρεγάλο" να το πάρει ποτες,ξέρουν να μαγειρεύουν οι μεγαλομπακάληδες) τόσμπρωξε να βοηθήσει τους φτωχούς αναξιοπαθούντες μεγαλοεισαγωγείς...

Κανας σαγγελέας στη γύρα;Αλλά ξέχασα,όλα και όλοι έχουν τη τιμή τους...

Το καλό είναι έτσι ότι τρώει κόσμος ψωμάκι,τους βλέπεις,ακόμα Ελληναράδες δουλεύουν εκεί.Μέχρι να γκριζάρουν οι μαύροι και αχνοασπρίσουν οι αφγκανομπαγκλαπάκηδες,σε μιάμισυ γενιά δηλαδή- πάνω_κάτω 35-40 χρόνια.

Εν αντιθέσει με κάτι κοράκια που το μόνο τους μέλημα είναι πως θα γεμίσουν τη τσέπη τους,βάζοντας τριτοκοσμικούς στη γαλέρα της κονόμας τους.Να τους δίνανε τουλάχιστον ένσημο και να το αποδίδανε κι όλας,τι καλά που θάτανε για το ασφαληστρικό μας....

Τέλος (εισήγησή μου είναι) να είμαστε επιφυλακτικοί+έτοιμοι για καλύτερες καταναλωτικές μέρες,να προλάβουμε δηλαδή τα Χριστούγεννα που όλοι θα κάνουν την αρπαχτή τους και θα ξανανέβουν πάλι οι τιμές.B)

Έχει την ίδια ακριβώς προσφορά και το Mediamarkt Φαλήρου. Πέρασα το απόγευμα και πήρα ένα και είχε καμιά 50αριά ακόμη.

Σωστά.

btw,ας τα ενώσει κάποιος αυτά τα δύο.

Η μπαταρία του συγκεκριμένου είναι 6 cell ;

Ναι είναι και ''εξέχει'' ετσι ωστε οταν το netbook είναι ανοιχτο ανασηκωνεται ελαφρα (τοσο οσο το πληκτρολογιο του desktop με σηκωμενα τα ''ποδαρακια''

Αν δεν ειναι λάθος στην περιγραφή :

-1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας :confused:

-Battery Cell : 3 :confused:

Και με τα ίδια χαρακτηριστικά χωρίς δώρα:

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Gainward-9800GT-512MB-PCI-Express-Green-SVGA.htm

342,00 !!!:P:p

Τί να πεις ...

αυτο το λινκ πως το βρηκατε; αν κανεις κανονικα browsing στην σελιδα δεν φαινεται πουθενα μονο αν βαλεις με copy paste το link. να μαντεψω μετα θα πουν δεν εχουν στοκ και τα λοιπα...

Ο altea6 εγραψε .....

Δεν ξέρω αν προλαβαίνετε , αλλά στο Saturn έχει μόνο για σήμερα το HP Compaq Mini 110c-1030SV Student Edition στα 199€

Τώρα ήρθα σπίτι και το γράφω όπως μου το είπαν στο κατάστημα της Μαραθώνος.

Στις 3 το μεσημέρι είχε 15 κομμάτια στο ράφι και μπορούσες να πάρεις μόνο ένα.

Το πιο φτηνό είναι στα 299ε http://www.skroutz.gr/s/90974/HP-Compaq-Mini-110c-1030SV-Student-Edition.html?keyphrase=HP+Compaq+Mini+110c-1030SV+Student+Edition

Τρέχτε!!!

Ο χρήστης altea6 δεν είναι συνδεδεμένος Αναφορά

Απάντηση με Παράθεση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...