katcos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μίλησα κι εγώ με Καλλιθέα και μου είπαν τέλος κι εκεί. Πέρασα από κει και δεν υπήρχε τίποτα σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altea6 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Αυτό που λες το έχεις επιβεβαιώσει ο ίδιος; Ναι! Στο Media markt στην Κηφισίας σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anifiend Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Έχει την ίδια ακριβώς προσφορά και το Mediamarkt Φαλήρου. Πέρασα το απόγευμα και πήρα ένα και είχε καμιά 50αριά ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anifiend Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Έχουν βάλει την ίδια προσφορά και στο Mediamarkt Φαλήρου. Το απόγευμα πέρασα και πήρα ένα. Είχαν μείνει περίπου 50 κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pblithis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Στις 7 το απογευμα το πηρα απο την συγγρου, ειχε ακομα 7-8 κομματια. Η πλακα ειναι οτι πηγα στο mediamarkt και μου ειπαν οτι δεν κανουν προσφορα αυτοι αλλα το saturn, και οτι στον γερακα τελος και στην συγγρου εχει (μου φαινεται οτι ολοι ενα μαγαζι ειναι), πηγα και το πηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έχουν βάλει την ίδια προσφορά και στο Mediamarkt Φαλήρου. Το απόγευμα πέρασα και πήρα ένα. Είχαν μείνει περίπου 50 κομμάτια. Όντως έτσι είναι. Ό,τι νάναι... Ξεstockάρουν γρήγορα-γρήγορα τα "μαθητικά",μην τους μείνουν αμανάτι,αρχής γενομένης από HP-COMPAQ.Τουλάχιστον είναι το σωστό {;} value-for-money,για την εποχή. Ακολουθούν έπεα-πτερόεντα: Πέρα απ' το γεγονός του ότι το κράτος δίκην Robin Hood τα πήρε απ' τους μικρούς (netbook των 250€ το ανέβασε εν μια νυκτί στα 450€ με το έτσι θέλω) και βάζοντας ρεγάλο (άσχετα αν δεν πρόκειται αυτό το "ρεγάλο" να το πάρει ποτες,ξέρουν να μαγειρεύουν οι μεγαλομπακάληδες) τόσμπρωξε να βοηθήσει τους φτωχούς αναξιοπαθούντες μεγαλοεισαγωγείς... Κανας σαγγελέας στη γύρα;Αλλά ξέχασα,όλα και όλοι έχουν τη τιμή τους... Το καλό είναι έτσι ότι τρώει κόσμος ψωμάκι,τους βλέπεις,ακόμα Ελληναράδες δουλεύουν εκεί.Μέχρι να γκριζάρουν οι μαύροι και αχνοασπρίσουν οι αφγκανομπαγκλαπάκηδες,σε μιάμισυ γενιά δηλαδή- πάνω_κάτω 35-40 χρόνια. Εν αντιθέσει με κάτι κοράκια που το μόνο τους μέλημα είναι πως θα γεμίσουν τη τσέπη τους,βάζοντας τριτοκοσμικούς στη γαλέρα της κονόμας τους.Να τους δίνανε τουλάχιστον ένσημο και να το αποδίδανε κι όλας,τι καλά που θάτανε για το ασφαληστρικό μας.... Τέλος (εισήγησή μου είναι) να είμαστε επιφυλακτικοί+έτοιμοι για καλύτερες καταναλωτικές μέρες,να προλάβουμε δηλαδή τα Χριστούγεννα που όλοι θα κάνουν την αρπαχτή τους και θα ξανανέβουν πάλι οι τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έχει την ίδια ακριβώς προσφορά και το Mediamarkt Φαλήρου. Πέρασα το απόγευμα και πήρα ένα και είχε καμιά 50αριά ακόμη. Σωστά. btw,ας τα ενώσει κάποιος αυτά τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Η μπαταρία του συγκεκριμένου είναι 6 cell ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ψάχτο με την ησυχία σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Η μπαταρία του συγκεκριμένου είναι 6 cell ; Ναι είναι και ''εξέχει'' ετσι ωστε οταν το netbook είναι ανοιχτο ανασηκωνεται ελαφρα (τοσο οσο το πληκτρολογιο του desktop με σηκωμενα τα ''ποδαρακια'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Student-Netbooks/Student-Netbooks-with-gifts/Asus-Mini-110-1030sv-Black-Student-Multifunction-Mouse-Bag.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Student-Netbooks/Student-Netbooks-with-gifts/Asus-Mini-110-1030sv-Black-Student-Multifunction-Mouse-Bag.htm Αν δεν ειναι λάθος στην περιγραφή : -1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας -Battery Cell : 3 Και με τα ίδια χαρακτηριστικά χωρίς δώρα: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Gainward-9800GT-512MB-PCI-Express-Green-SVGA.htm 342,00 !!!:p Τί να πεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Για το Πλαίσιο το είχα γράψει και παραπάνω! Το παλιό καλό Πλαίσιο μας έχει αφήσει χρόνους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 αυτο το λινκ πως το βρηκατε; αν κανεις κανονικα browsing στην σελιδα δεν φαινεται πουθενα μονο αν βαλεις με copy paste το link. να μαντεψω μετα θα πουν δεν εχουν στοκ και τα λοιπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ο altea6 εγραψε ..... Δεν ξέρω αν προλαβαίνετε , αλλά στο Saturn έχει μόνο για σήμερα το HP Compaq Mini 110c-1030SV Student Edition στα 199€ Τώρα ήρθα σπίτι και το γράφω όπως μου το είπαν στο κατάστημα της Μαραθώνος. Στις 3 το μεσημέρι είχε 15 κομμάτια στο ράφι και μπορούσες να πάρεις μόνο ένα. Το πιο φτηνό είναι στα 299ε http://www.skroutz.gr/s/90974/HP-Compaq-Mini-110c-1030SV-Student-Edition.html?keyphrase=HP+Compaq+Mini+110c-1030SV+Student+Edition Τρέχτε!!! Ο χρήστης altea6 δεν είναι συνδεδεμένος Αναφορά Απάντηση με Παράθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.