Προς το περιεχόμενο

HP Compaq Mini 110c-1030SV Student Edition

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν προλαβαίνετε , αλλά στο Saturn έχει μόνο για σήμερα το HP Compaq Mini 110c-1030SV Student Edition στα 199€

Τώρα ήρθα σπίτι και το γράφω όπως μου το είπαν στο κατάστημα της Μαραθώνος.

Στις 3 το μεσημέρι είχε 15 κομμάτια στο ράφι και μπορούσες να πάρεις μόνο ένα.

Το πιο φτηνό είναι στα 299ε http://www.skroutz.gr/s/90974/HP-Compaq-Mini-110c-1030SV-Student-Edition.html?keyphrase=HP+Compaq+Mini+110c-1030SV+Student+Edition

Τρέχτε!!!

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν 1 ώρα πήρα από το SATURN το HP Compaq Mini 110c-1030SV Student Edition στα 199,00 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/90974/HP-Compaq-Mini-110c-1030SV-Student-Edition.html

Είναι το ''μαθητικό'' netbook που έδινε το κατ/μα με κουπόνι 450 ευρώ και που την προηγούμενη εβδομάδα το έδινε στα 299,00...

Προφανώς ξεσκαρτάρουν εν'οψει της άφιξης νέων netbook και το δίνουν στα 199,00 ευρώ με 3 χρόνια εγγύηση.

Κατά τις 18:00 είχε ακόμα περίπου 10 κομμάτια με περιορισμό αγοράς 1 ανά πελάτη .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενώ έγραφα το θέμα με πρόλαβε και ποσταρε ο altea6 , 4' πιο πριν:-)

Αν υπάρχει πρόβλημα ας διαγραφεί το δικό μου ή ας συμπτυχθούν τα θέματα.

Δημοσ.
To είδα σήμερα το πρωί στη Καλλιθέα και δεν το θεώρησα προσφορά.Μλκια μου,αλλά δικαιολογούμαι,ήμουν με ένα καφέ μόνο.

Είχε πολλά...

Και εγώ το πρωί στην Καλλιθέα το είδα, είχε 50+ κομμάτια και δεν το πήρα αναβάλλοντας για αύριο την αγορά , αλλά με ειδοποίησε φίλος το απόγευμα που πέρασε ότι είχαν μείνει καμιά 10αρια κομμάτια και έτσι πήγα και το τσίμπησα.

Δημοσ.

Ο Κώτσος το είχε 222 ευρώ την προηγουμενη εβδομαδα στα εγκαινια του ανακαινισμενου καταστηματοσ στο Ελ Βελ. Στα υπολοιπα επαιζε στα 299 ... και αποψε στο Πλαισιο στα 329.... ειναι απαραδεκτοι ... οπου σε πιασουν.... για να μην πω για την κοροιδια των μαθητικων που ολα ξαφνικα εκανα 450 ευρω!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Δημοσ.
Πριν 1 ώρα πήρα από το SATURN το HP Compaq Mini 110c-1030SV Student Edition στα 199,00 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/90974/HP-Compaq-Mini-110c-1030SV-Student-Edition.html

Είναι το ''μαθητικό'' netbook που έδινε το κατ/μα με κουπόνι 450 ευρώ και που την προηγούμενη εβδομάδα το έδινε στα 299,00...

Προφανώς ξεσκαρτάρουν εν'οψει της άφιξης νέων netbook και το δίνουν στα 199,00 ευρώ με 3 χρόνια εγγύηση.

Κατά τις 18:00 είχε ακόμα περίπου 10 κομμάτια με περιορισμό αγοράς 1 ανά πελάτη .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενώ έγραφα το θέμα με πρόλαβε και ποσταρε ο altea6 , 4' πιο πριν:-)

Αν υπάρχει πρόβλημα ας διαγραφεί το δικό μου ή ας συμπτυχθούν τα θέματα.

Από απλή περιέργεια... τι θα πει περιορισμός 1/πελάτη? Είναι νόμιμο αυτό? Δηλαδή ένα κατάστημα μπορεί να αρνηθεί να μου πουλήσει κάτι? Το γνωρίζω ότι το κάνουν για να μην πάει κάποιος, τα αγοράσει όλα και μετά τα μεταπουλήσει ακριβότερα, αλλά δε νομίζω να είναι νόμιμο.

Δημοσ.
Να ρώτησω για άυριο δεν προλαβαίνω??

Μάλλον όχι , αλλά δεν χάνεις και τίποτα αν τους τηλεφωνήσεις το πρωί.

Δημοσ.

Αλλα αν εχει 5-6 κομματια...

Παρε στην υποδοχη και πες να σε συνδεσουν Η' να παει καποιος να τσεκαρει. Πες το 8ες για τη γιαγια σου/παιδι/εγγονι δωρο, επετειο,γαμο κλπ

Μονο μη πας να μας το πουλησεις & συ αυριο για 300...

Δημοσ.
Στου Γέρακα πάντως τέλος! Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο...

Μίλησα κι εγώ με Καλλιθέα και μου είπαν τέλος κι εκεί.

Δημοσ.

Αν δεν το βρείτε στο Saturn , να πάτε στη Media markt και να πείτε στον υπεύθυνο του τμήματος υπολογιστών να σας το δώσει 199€.

Ξέρουν για την "αδελφή" προσφορά και θα το πάρετε τόσο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...