saxon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Η άχρηστη πλκροφορία της εβδομάδας: Στην ταινία "Ο νονός" δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη μαφία και φυσικά ούτε στο τεράστιο βιβλίο του Mario Puzo "The Godfather σημ. αφού ξαναδα την ταινία, τώρα διαβάζω και το βιβλίο....έχω φάει κόλλημα...
Francisco Goya Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Πέρα από όσες αναφέρθηκαν, μου άρεσε το Road To Perdition. Και με πιο σατιρική νότα οι πρώτες ταινίες του Guy Ritchie.
becks777 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 μακραν godfather trilogy και carlito's way μετα ... tτο blow δε βλεπω να αναφερετε παιδες ... οσο για το scarface για αρκετο διαστημα νομιζει παγωνει η ροη και νομιζω γινεται βαρετο ...
fearwhatnow Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Και το προσφατο Little New York ειναι πολυ καλη mafia movie με αρκετα twists.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 καλά κανείς δε θυμάται το prizzi's honour? και υπάρχει και αυτό (donna d' onore στα ιταλικά) http://www.imdb.com/title/tt0103193/ και φυσικά la piovra κλασικό ...
KilliK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Once Upon A Time In America του μεγαλου Λεονε
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μου άρεσε αρκετά και το Bronx Tale (1993). Δεν είναι για τοπ 5 βέβαια, αλλά είναι καλή ταινία. http://www.imdb.com/title/tt0106489/
Cyber_Spartacus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Once Upon A Time In America του μεγαλου Λεονε yeeep απο της καλυτερες και το soundtrack epic !!!
neurotic667 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Παίδες καλησπέρα, Ανοίγω πάλι το θέμα γιατί ψάχνω μία ταινία που είχε σχέση με μαφία αλλά δεν μπορώ να βρω καμία πληροφορία! Δυστυχώς θυμάμαι μόνο μία σκηνή και μάλλον και αρχική, όπου μία νεαρή πόρνη η οποία είναι έγγυος μπαίνει σε ένα φαρμακείο και πεθαίνει αφήνοντας πίσω ένα ημερολόγιο που αν θυμάμαι καλά εξιστορεί και στοχοποιεί πολύ κόσμο!Και γύρω από αυτό εξελίσσεται και η ταινία! Οποιος μπορεί να βοηθήσει... Ευχαριστώ!
Xorxhs! Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 και το L.A confidential ηταν παρα πολυ καλη, missed it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα