d3m0n Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ναι γιατί για 3.00GHz μιλάμε,και είναι κρύος επεξεργαστής ο 720. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον, εγινε και απ οτι φαινεται επιτυχες Το μονο που εκανα ηταν να βαλω το proccesor frequency multiplier στο 15 και πηγα απο τα 2.80GHz στα 3. Δε χρειαζεται κατι αλλο ε? Η θερμοκρασια παραμενει ιδια απ οτι βλεπω(35οC idle)... Συνεπως απο δω και περα θα εχω κι εγω 3.0GHz:p Yποθετω οτι θα εχω κανονικα τη σταθεροτητα που ειχα και πριν, και δεν κινδυνευω απο κανα παρατραγουδο, ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Με τέτοια αύξηση συχνότητας δεν παίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiLToS_666 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Έχω τον δικό μου X3 720 στα 3.4GHz με 1.40v και 1.25v στο NB και είναι σταθερός και πολύ cool σε θερμοκρασίες αν και δεν τον έχω λιώσει με Prime95 κλπ ακόμα για πολύ ώρα να δω μέχρι πόσο θα φτάσει. Ποιά είναι η γνώμη σας για τις επιλογές Cool & Quiet και C1E Support στο BIOS? Βλέπω σε όλα τα overclocking θέματα ότι προτείνουν να τις απενεργοποιήσω... Ναι μεν βλέπω πως όταν ο CPU δεν έχει φόρτο πέφτει στα 800MHz και γύρω στο 1.0v αλλά αυτό το συνεχές πάνω κάτω στη συχνότητα και το voltage τελικά βοηθάει? Έχω παρατηρήσει ότι έχει 3 στάδια κάτω από την μέγιστη συχνότητα. Πέφτει στα 2.1GHz, μετά στο 1.6GHz και πιάνει πάτο στα 800MHz... Αυτές οι αλλαγές γίνοναι πολύ γρήγορα όμως κάθε φορά... P.S. Σύστημα ψύξης έχω το γομαράκι Scythe Kama Angle... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 κατ΄αρχην δε μας εχεις πει ακομα, ποια μητρικη εχεις...!!! τα 3-3,4ghz τα εχει για πλακα ο συγκεκριμενος cpu! βαλτον και στο χ16= 3,2ghz αν θες, οπως ειναι χωρις να πειραξεις τπτ αλλο! δουλευει αψογα! ειδικα αν εισαι με 3 πυρηνες, μπορει να ανεβει κι αλλο, χωρις αλλαγες. απο τα 3,4 και πανω, θελει πιο πολυ ψαξιμο. ανεβασμα volts και σε cpu και σε NB, τεσταροντας παραλληλα για να βλεπεις αν ειναι σταθερος. αν θες να ανοιξεις και τον 4ο πυρηνα- αν ανοιγει βεβαια!- βαζεις το ACC στο auto, και αν εισαι τυχερος, θα εχεις 4πυρηνο! αλλα εκει, για overclocking, εξαρταται απο το ποσο σταθερος ειναι ο 4ος πυρηνας. αν δεν ειναι, μπορει να μην ανοιγει καν! οποτε θα ξανακλεισεις το ACC και θα πορευτεις με τους 3! πες μας ομως και ποια μητρικη εχεις, γιατι αν εισαι με SB700, δεν εχεις την επιλογη ACC! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Καλά δεν τα έχει και για πλάκα τα 3.4GHz,κάπου στα 3.6 τερματίζει γιατί θέλει κοντά 1.5vcore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Tελευταια, και αφοτου εχω παει τα 2.80 στα 3.20GHz με ενα κλικ οπως μου ειπατε, παρατηρω οτι καποιες φορες ακινητοποιειται ο κερσορας του ποντικιου και η οθονη το ιδιο... oποτε θελει restart. Mηπως αυτο οφειλεται στο o/c, ή θα ειναι τιποτα αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Έχεις τρέξει κανα stability test; Από temps πώς πας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Νο προμπλεμ με τα temps. Υποδειγματικα χαμηλα. Κολλαει συνηθως οταν ειμαι idle, και μια φορα μόνο μου εκανε restart ενω επαιζα το NFS Shift. Yπαρχει περιπτωση τα κολληματα να προερχονται απ το "ανωδυνο" o/c? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Και ξαναρωτάω.. stability test έχεις τρέξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ooxιιιιιιιιι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ε τρέξε ένα OCCT για κανα μισάωρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Καλά δεν τα έχει και για πλάκα τα 3.4GHz,κάπου στα 3.6 τερματίζει γιατί θέλει κοντά 1.5vcore. κοιτα, τα παντα εξαρτονται ΚΑΙ απο το κομματι. ο δικος μου πριν τον κανω 4πυρηνο, τον εφτασα μεχρι 3.4 και μονο με ενα κλικ πανω στο ρευμα και χ17 πολ/τη. και ειχα τρεξει ενα 3DMark06 για να δω πως παει. το εβγαλε εις περας! αλλα δεν ετρεξα αλλα τεστ, γιατι δεν με ενδιεφερε να τον αφησω εκει πανω. απλα ξεκλειδωσα τον 4ο πυρηνα και τον αφησα σε στοκ χρονισμο. καποια στιγμη λεω δε δοκιμαζω και με τους 4 να δω που παει? εφτασε μεχρι 3,3 σταθερα. απο κει και πανω κολλαγε. ηθελε ψαξιμο και εγω δεν ειχα σκοπο να παιξω τοτε! τον εχω αφησει στοκ χ4. αλλο κομματι μπορει να μην παει ουτε 3.3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 και γιατι να μην τον βαλει στο 1,5 core? Kαι με το cool & quiet θα επιστρεφει στο 1,1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αν το 1,5V είναι real σε ένα αρκετής διάρκειας load, το degrade θα παραμονεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.