Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bios

MagicianOfNight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα τελευταια μου κανει κατι παραξενα ο υπολογιστης μου. την πρωτη φορα την ωρα που περναγα το power iso (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ) μου εκανε κανονικα restart για να κανει την εγκατασταση αλλα κατα την επαναφορα εβγαζε κατι μπλε γραμματα και δεν ανοιγε! εκανα επαναφορα ρυθμισεων την ωρα που ανοιγε ο υπολογιστης και τοτε ανοιξε! μετα την αλλη μερα πηγα να συνδεσω το κινητο μου με τον υπολογιστη και το εκανε παλι μεχρι που εκανα παλι επαναφορα και ανοιξε ξανα.. για να μην τα πολυλογω το προβλημα ειναι οτι βγαζει σε ακυρες στιγμες αυτην την μπλε οθονη στην οποια φαινονται κατι ακαταλαβιστικα γραμματα απο τα οποια ξεχωριζουν οι λεξεις bios και αλλη μια και για να ανοιξει παλι ο υπολογιστης πρεπει να κανω επαναφορα ριθμυσεων. να σημειωσω οτι εκανα και φορματ και το προβλημα εξακολουθει! τι μπορει να φταιει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εάν έχεις κάνει clean install και συνεχίζει αυτό μπορεί να ναί είτε σε πρόβλημα hardware ( RAM , ή κάποιο slot χαλασμένο , ) η τους drivers και software που περνάς είναι καποιο απο αυτά ελατωματικά. Συμβουλή μου είναι να κατεβάσεις όλους τους νέους drivers, και ολα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς ξανά.

Απο περιέργεια τι antivirus χρησιμοποιείς ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...