Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια θελω να παρω καινουρια καρτα γραφικων επειδη η παλια τα επαιξε...μεχρι 120 ευρω ποι:lol:α μου προτεινετε????

Δημοσ.

Kαι γω παιδιά θέλω μια κάρτα γραφικών αλλά εγώ ειμαι λίγο παραπάνω μεχρι 500 ευρώ!!!Τι προτείνετε?Εχω AMD Core Duo 2.2Ghz επεξεργαστή και μητρική Asus A8n32 SLI Deluxe.Eγω σκέφτομαι για την XFX GEFORCE GTX295 1.8GB CUDA GX-295N-HWF PCI-E RETAIL τι λέτε???

Δημοσ.

Εγώ τη θέλω να έχει HDMI έξοδο για να την συνδέω στην τηλεόραση μου αλλά και να την κρατήσω μετά που θα αλλάξω σύστημα(τον άλλο σεπτέμβρη δηλ)!Αν την πάρω με το σύστημα που έχω δεν θα αποδίδει σωστά?

Δημοσ.
Εγώ τη θέλω να έχει HDMI έξοδο για να την συνδέω στην τηλεόραση μου αλλά και να την κρατήσω μετά που θα αλλάξω σύστημα(τον άλλο σεπτέμβρη δηλ)!Αν την πάρω με το σύστημα που έχω δεν θα αποδίδει σωστά?

φιλε μου εσύ είτε την GTX260 να βάλεις που λέει ο φίλος πιο πάνω είτε την GTX295 ή ακόμα και την 5870 το ίδιο θα είναι. οποτε πάρε μια 5770 κι εσύ τώρα και πολύ σου είναι. ^_^

του χρόνου βλέπεις.

(μην είσαι κοιλιόδουλος ) :lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:15 ----------

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-GVN26O81-GTX260-SVGA.htm

η ίδια με την δικιά μου σε Gigabyte

μπροστά στη σειρά 5xxx της ATI, όλες οι κάρτες της NVIDIA φαίνονται πλέον αρχαιολογία. συγγνώμη κιόλας...

Δημοσ.
λοιπον παιδια θελω να παρω καινουρια καρτα γραφικων επειδη η παλια τα επαιξε...μεχρι 120 ευρω ποι:lol:α μου προτεινετε????

φιλε μου εσύ συγκεκριμένα ποια M/B P35 έχεις και έβαλες μνήμες DDR3? :confused:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:24 ----------

η γνωμη μου για την καρτα μου ειναι οτι ειναι πολυ καλη...

ένσταση!!:-D

όντως είναι καλή ακόμα, μα είναι μούσα και οδεύει προς μουσείο. ενώ οι 5xxx είναι οι μουσίτσες. :P

Δημοσ.
φιλε μου εσύ συγκεκριμένα ποια M/B P35 έχεις και έβαλες μνήμες DDR3? :confused:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:24 ----------

όντως είναι καλή ακόμα, μα είναι μούσα και οδεύει προς μουσείο. ενώ οι 5xxx είναι οι μουσίτσες. :P

μια της gigabite δεν θυμαμαι το μοντελο παντως υποστηριζε τις ddr3 στα 1333mhz.ειμαι και για αλλη μητρικη ασε το ξερω...:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...