Προς το περιεχόμενο

Innovator 7.1

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχει κανεις υποψη του αν αυτα εδω ειναι καλα?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502000

Πριν αρκετο καιρο τα ειχανε βεβαια 129 αλλα τωρα που τα ξαναφερανε ειναι λιγο πιο ακριβα.σε σχεση με τα logitech z2300 τι λενε?ειμαι μεταξυ αυτων των 2.

Δημοσ.

Σε 2 χρόνια (και πολλά λέω) θα τα βαρεθείς.Στο χρόνο πάνω δεν θα σε καλύπτουν και θα τα δώσεις και μετά θα θες άλλα χρήματα να πάρεις κάτι άλλο.

Εαν θες να πάρεις κάτι και να σου κρατήσει αρκετά χρόνια και να σε καλύπτουν πάρε τα Ζ5500.Εγγύηση.Εκτός και εαν θέλεις σώνει και καλά 7.1 και όχι 5.1

Δημοσ.

Αυτα ηθελα γαμωτο μου τα 5500 αλλα εχουν ανεβει παρα πολυ.τα innovator kai ta 2300 εχουν 150-160 και τα 5500 εχουν 300 οποτε εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη.οποτε μεταξυ των 2 που αναφερω?ειμαι πιο πολυ προς τα 7.1 γτ εχουν και ασυρματο χειριστηριο ενω τα αλλα ενυρματο.

Δημοσ.

Τα Ζ5500 έχουν ασύρματο τηλεχειριστήριο.Εαν έχεις υπομονή , κατά καιρούς τα βάζουν σε προσφορά.Εγώ τα πήρα 229 ευρώ από Multirama φέτος το καλοκαίρι

Δημοσ.

εγω φιλε μου, δεν εχω εμπιστοσυνη στην ποιοτητα ηχου που αποδιδουν τα INNOVATOR. θα ελεγα καλυτερα να επενδυσεις σε καλο εξωτερικο συστημα HOME CINEMA 5.1! καλο θα ηταν αν μπορουσες να τα ακουσεις πρωτα και μετα να αποφασισεις.

Δημοσ.

καλα αυτο το eshop τι να πω.εφερε τα ηχεια και μεσα σε μια μερα εξαντληθηκαν.τι στο καλο ποσα κομματια εφερε?αντε να ξαναφερει τωρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...