Damianakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά θα ήθελα λίγη βοηθεια στην αγορά ενός Laptop που να κοστίζει το πολύ 1000 Ε. Έψαξα λίγο μόνος μου και βρήκα ένα ωραίο λαπτουδακι στα Multirama. Είναι ένα Acer Aspire AS5739G-874G50BN (link) που μου φαίνεται καλό...Το μονό που με προβληματίζει είναι ο θόρυβος και οι θερμοκρασίες που θα ανεβάζει...Για αυτό θέλω να μου πείτε την γνώμη σας αν είχατε εμπειρία με τέτοιο λαπτοπ ή τις προτάσεις σας για άλλο. Ευχαριστώ!!!! Υ.Γ: Αν μπορείτε μόνο από e-shop και multirama γιατί δεν έχει τίποτε άλλο στην περιοχή και η οθόνη 15-16 inc
IMAndreas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εγώ όσα λάπτοπ έχω πιάσει στα χέρια μου (πάρα πολλά) τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον δεν είχαν προβλήματα με θόρυβο και θερμοκρασίες....ο μόνος θόρυβος προέρχεται από τον σκληρό και άμα βάλεις έναν SSD είσαι κύριος... Το λαπτοπ για τι χρήση το θές γιατί μπορέι και με τα μισά λεφτά να κάνεις ιδια δουλειά...?
Damianakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το θέλω σχετικά ισχυρό γιατί θα τρέχω βάρια προγράμματα πάνω του. Επίσης το θέλω να μπορεί να παίζει και μερικά καινούργια παιχνίδια και να μην ξεπεραστεί εύκολα σε 1-2 χρονιά γιατί θα αργήσω πολύ να πάρω άλλο
IMAndreas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Προς το παρόν δεν βρίσκω πιο δυνατό λαπτοπ από αυτό που έχεις δώσει λινκ σε ίδια τιμή.... Όταν λες βαριά προγράμματα, σαν?
frou-frou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Για την τιμή του είναι πολύ καλό κομμάτι.Τσίμπα το. Η Acer αν και είναι προβληματική γενικά σαν εταιρεία στα notebook τελευταία έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην αξιοπιστία.
jonisp1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 για αυτον τι λετε ??? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0431754&catid=010200
john4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905375 το ειδες..?και ειναι και toshiba και 100 ευρω φτηνοτερο... βασικα και αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905955 ειναι κοριφη αλλα με κατωτερη καρτα γραφηκων...αλλα θα εχει απιστευτη εικονα...!! και το καλο που ειδα τωρα ειναι οτι εχει windows 7 εννο στο toshιba πρεπει να κανεις αναβαθμιση.
Damianakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Όταν λέω βαρία προγράμματά βασικά δεν εννοώ τα βάρια στιλ AutoCad και κάτι άλλα τρέλα με σχέδιά άλλα εννοώ επεξεργασίά ήχοι βίντεο εικόνας + λιγο προγραμματισμο σε VS. Να μπορεί πχ να μου μετατρέψει μια κατεβασμένη ταινια για DVD σε λιγοτερο απο 30 λεπτά(όπως το λαπτοπ της αδερφής μου) και όχι σαν κάτι άλλα που θέλουν 2ωρα. jonisp1: με χαλάει η κάρτα γραφικών όσο για τον ι7 δεν με πολύ νοιάζει ( αν και εχω την απορία αν ο i7 1.6 είναι πιο δυνατός από τον 2.5 core 2 duo) john4:Ωραία και τα 2 άλλα θέλω 15.6 να είναι η οθόνη και λάθος μου που δεν το έγραψα στο πρώτο ποστ Τελικά λέτε να το πάρω? Είναι καλή επιλογή?
john4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 σαν χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλο...εμενα προσωπικα με χαλαει λιγο η εμφανιση!αλλα αμα σου αρεσει παρε το,ειναι πολυ καλο και η τιμη του αρκετα καλη...
Damianakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Για την εμφάνισή έχεις δίκιο δεν είναι και τέλειο.Βλέπω το Sony που είπες πριν και λιώνω!!! Τα χαρακτηριστικά τα σπάνε δεν έχω πρόβλημά... άλλα δεν ξέρω ακούω Acer και Sony και το μυαλό μου φωνάζει Sony το οποίο δεν έχει τις ίδιες ικανότητες
john4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Για την εμφάνισή έχεις δίκιο δεν είναι και τέλειο.Βλέπω το Sony που είπες πριν και λιώνω!!! Τα χαρακτηριστικά τα σπάνε δεν έχω πρόβλημά... άλλα δεν ξέρω ακούω Acer και Sony και το μυαλό μου φωνάζει Sony το οποίο δεν έχει τις ίδιες ικανότητες αυτο ειναι το προβλημα πρεπει να αποφασισεις αναμεσα στην αξιοποιστια το αψογο service,την εμφανιση,ποιοτητα κατασκευης και την οθοναρα της sony ...η στην αποδοση και χαμιλη τιμη αλλα και στο αθλιο service της acer...
gpapaman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 εγω σημερα παιδες μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε αυτο: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VGN-NW21SF-T-VGN-NW21SF-T.htm κ το πηρα 830€ κ κατι απο ιδιωτη!!! στ Χανια. σε 2 μερες θα το χω! το ειδα απο κοντα ..απλα..τ σπαει!!
panos2000gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 εγω σημερα παιδες μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε αυτο: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VGN-NW21SF-T-VGN-NW21SF-T.htmκ το πηρα 830€ κ κατι απο ιδιωτη!!! στ Χανια. σε 2 μερες θα το χω! το ειδα απο κοντα ..απλα..τ σπαει!! Είναι πάρα πολύ καλό σχεδιαστικά και πολύ πιο όμορφο στο ανθρακί χρώμα που το πήρες σε σχεση με το λευκο/ασημι. Πάντως απο πολλούς που το έχουν αγοράσει, υπάρχει ένα θεματάκι με την οθόνη του σε όσο αναφορά την ποιότητα της.
Fronimitis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Εγώ ή τον Dell που προτείνει ο jonisp1 θα έπαιρνα ή το Sony που προτείνει ο άλλος φίλος.Θα διάλεγα μάλλον τελικά τον Dell όμως λόγω Ι7 και υποστήριξης αν χτύπα ξύλο ποτέ τους χρειαζόμουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.