pc_admin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αυτο ειναι το θεμα, τωρα πρεπει να την παρω αφου την εστειλε και οτι γινει .Μονο θα κρατησω τα στοιχεια του απο την αποδειξη παραλαβης .
kfyros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ναι ρε συ, χαλάρωσε. Μια CPU θα πάρεις, δεν είναι να γίνετε και κολητάρια. Η αντικαταβολή θα έχει πραγματικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς, οπότε θα μπορείς να τον βρεις αν υπάρξει πρόβλημα. Αν είναι και παλιό μέλος στο site απ' όπου έκανες την αγορά δεν έχεις ιδιαίτερο λόγο να φοβάσαι. Καλό είναι να βλέπεις το reputation του κάθε χρήστη. Είναι πολύ πιο έγκυρο ακόμα και από τον Τειρεσία. Αν είναι να στην κάνει, ούτε στο ebay δεν είσαι σίγουρος.
TeZaS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Για την απόκρυψη παίζει και να μην σε παίρνει απο το δικό του κινητό ίσως καρτοκινητό αλλα απο κάποιου άλλου με σύνδεση ας πούμε... και για αυτό να μην θέλει να δείς τον αριθμό του.
ZeroTolerance Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το καλυτερο θα ηταν να πληρωσεις με paypal και εαν το προιον ειναι ελαττωματικο το επιστρεφεις και ειτε σου δινει τα χρηματα σου πισω ειτε κανεις chargeback. Τωρα το οτι σε καλει με αποκρυψη δεν ειναι αναγκαστικα κακο..θα μπορουσε να σε καλει απο καρτα μιας χρησης και χωρις αποκρυψη..
kage Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 αν η cpu εχει αποδειξη εντος εγγυησης εισαι οκ.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορεί να έχει δώσει ψευτικα στοιχεία γιατί μετά δεν θα μπορεί να πάρει τα χρήματα από την αντικαταβολή.
peravrexei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Στo site αυτό έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τον χρήστη από τον οποίο έκανες την αγορά; Αν ναι τότε μην ανησυχείς σε περίπτωση που σε κοροϊδέψει που δεν το νομίζω του κάνεις μια αρνητική αξιολόγηση και παίρνει τον πούλο. Προσωπικά απο 2004 αγοράζω και πουλάω από τέτοια site μεταχειρισμένα προϊόντα δεν με έχουν κοροϊδέψει ποτέ μην είσαι καχύποπτος χαλάρωσε.
bluesattack Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Παω στο ψητο: Θα εμπιστευσασταν να κανετε αγορα απο internet απο αγνωστο? Συγκεκριμενα εχω μιλησει με καποιο μελος ενος site για να κανω μια αγορα. Μιλαμε μεσω pm του site ,αλλα δεν εχω στοιχεια ποιος ειναι,μονο το μικρο του ονομα κ ενα κινητο.Μιλησαμε 2 φορες που με πηρε απο το κινητο του αλλα εχει καθε φορα αποκρυψη αριθμου, τον πηρα καπακι μετα στον αριθμο κινητου που μου εχει δωσει αλλα καλει και δεν απαντα κανεις.Μου εχου μπει υποψιες μηπως ειναι απατη η περιπτωση. Το κακο ειναι πως μου εχει στειλει ηδη την παραγγελια,δεν εχω παραλαβει ακομα ,αλλα τωρα φοβαμαι μετα απο ολα αυτα.Τι λετε? Κοιτα η αποκρυψη δεν ειναι κατι ιδιαιτερα παραξενο .Και εγω εχω παρει με αποκρυψη για τον απλουστατο λογο οτι αφου εβλεπα οτι μεσω μηνυματων θα λυναμε για μια απλη συναλλαγη το 'κυπριακο' προτιμησα τουλαχιστον να μη με ζαλιζει στο τηλεφωνο.(και ειδικα ωρες ακαταλληλες ) Δεν εννοω οτι κατι τετοιο συμβαινει στην περιπτωση σου ,ουτε σε καθησυχαζω , απλως φερνω ενα παραδειγμα. Απο κει και περα , ονομα θα εχεις , ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα.Και αν ειναι καποιος που συμμετεχει και στο σαιτ , ειναι ας το πουμε ενεργο-παλιο μελος , αυτο εμπνεει μεγαλυτερη σιγουρια .Ιδιως αν στο σαιτ που λες υπαρχει η δυνατοτητα αξιολογησης και φαινονται καποια στοιχεια. Τωρα για το τηλεφωνο ,η αληθεια ειναι οτι θα σε ηρεμουσε να το εχεις αλλα αν ειναι να στην κανει ο αλλος , μπορει να παρει απο τηλ μιας χρησης οπως αναφερθηκε η ακομα και να σου δωσει το τηλ και να σε αγνοει οταν θα ζητησεις εξηγησεις (αν τυχον παει κατι στραβα).Και τι θα μπορουσες να κανεις μετα , εχοντας το τηλ στα χερια σου εννοω.. good luck !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.