Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο αγνωστο στο Internet

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω στο ψητο:

Θα εμπιστευσασταν να κανετε αγορα απο internet απο αγνωστο?

Συγκεκριμενα εχω μιλησει με καποιο μελος ενος site για να κανω μια αγορα.

Μιλαμε μεσω pm του site ,αλλα δεν εχω στοιχεια ποιος ειναι,μονο το μικρο του ονομα κ ενα κινητο.Μιλησαμε 2 φορες που με πηρε απο το κινητο του αλλα εχει καθε φορα αποκρυψη αριθμου, τον πηρα καπακι μετα στον αριθμο κινητου που μου εχει δωσει αλλα καλει και δεν απαντα κανεις.Μου εχου μπει υποψιες μηπως ειναι απατη η περιπτωση.

Το κακο ειναι πως μου εχει στειλει ηδη την παραγγελια,δεν εχω παραλαβει ακομα ,αλλα τωρα φοβαμαι μετα απο ολα αυτα.Τι λετε?

Δημοσ.

Στην παραγγελία θα αναγράφετε το όνομα, το τηλέφωνο και η διεύθυνση του αποστολέα. ;)

Αν και τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει(??) περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιήσει τα πραγματικά του στοιχεία.:rolleyes::rolleyes:

Την έβαψες...:devil::devil:

Δημοσ.

Το προϊόν που θα παραλάβεις, είναι ήδη πληρωμένο και περιμένεις να έρθει; (εδώ μπορεί να έχεις πρόβλημα)

Ή θα πληρώσεις με αντικαταβολή; (αν ναι, κάπως καλύτερα)

πώς σου το στέλνει; με ελτά; (θα λάβεις ειδοποίηση για να πας να το παραλάβεις)

αν είναι με courier (θα σου το φέρουν στην πόρτα σου)

ποιο site είναι;

τι προϊόν είναι;

Δημοσ.

προκειται για μια cpu ,100ευρω αντικαταβολη με Ελτα.Οπως ειπα δεν την εχω παραλαβει ακομα,την εχει στειλει ομως .Ανησυχησα πιο πολυ για το οτι καθε φορα παιρνει με αποκρυψη

Δημοσ.

καινούρια ή μεταχειρισμένη;

αν είναι καινούρια, δε νομίζω ότι έχεις να φοβάσαι κάτι.

αν είναι μεταχερισμένη... μπορεί και να μη δουλεύει. τι άλλο να σου πω.

δεν ξέρω πάντως, αν με αντικαταβολή μπορείς να μην το δεχτείς, αν δεν είναι αυτό για το οποίο συμφώνησες να πληρώσεις. αν γίνεται, μπορείς να του το επιστρέψεις.

η απόκρυψη είναι και δεν είναι φυσιολογική. μπορεί να σε παίρνει από σταθερό με απόκρυψη. Δεν είναι απαραίτητο να σε καλεί από το κινητό του.

Δημοσ.

Μαλλον λαθος καταλαβατε...δεν αγορασα απο καποια εταιρεια ή κατι ,απο ενα ατομο στο internet που εχει μια μεταχειρισμενη cpu .

Δημοσ.

Αγορές να προτιμάτε από sites (και χρήστες σ' αυτά) που γνωρίζετε.Οι αγοραπωλησίες έχουν και (άτυπη) θέση DOA και στα μεταχειρισμένα!

Ποτέ και για κανένα λόγο από ξένους ή από sites που δεν εμπιστεύεστε.

Πάρα πολύ απλά.

Δημοσ.

Όπως επίσης μπορεί να βάλει μια καμένη CPU να πας σπίτι να δοκιμάσεις και να μην δουλεύει και μετα αντιο

Δημοσ.

Τι θα κανατε εσεις στην θεση μου? θα πηγαινατε να την παραλαβετε κι ο θεος βοηθος ή κατι αλλο (πχ να του ζητουσα να με επαιρνε χωρις αποκρυψη να βεβαιονομουν περισοτερο).Γιατι αλλιως τι προβλημα θα εχει να φανει ο αριθμος τηλεφωνου του? ?

Δημοσ.

Εγώ πάντως σωστά κατάλαβα τι λες. Γιατί ανησυχείς δεν κατάλαβα.

Αν σου τη στείλει, θα πληρώσεις. Το ενδεχόμενο να χει πρόβλημα το κομμάτι που θα παραλάβεις υπάρχει ακόμα και στην αγορά από κατάστημα και γι αυτό θα πρεπε να χεις συνεννοηθεί εκ των προτέρων. Ε8400 υποθέτω;

Δημοσ.
Εγώ πάντως σωστά κατάλαβα τι λες. Γιατί ανησυχείς δεν κατάλαβα.

Αν σου τη στείλει, θα πληρώσεις. Το ενδεχόμενο να χει πρόβλημα το κομμάτι που θα παραλάβεις υπάρχει ακόμα και στην αγορά από κατάστημα και γι αυτό θα πρεπε να χεις συνεννοηθεί εκ των προτέρων. Ε8400 υποθέτω;

Ναι 8400 .Μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα.

Ανησυχησα γιατι μου φανηκε περιεργο γιατι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ειχε αποκρυψη.γιαυτο.

Δημοσ.

εγώ πιο πολύ θα ανησυχούσα που είναι μεταχειρισμένη, παρά για την απόκρυψη.

τέλος πάντων. άμα δεν είσαι τόσο σίγουρος, εφόσον είναι με ελτά, αν δεν πας να την πάρεις, θα του την επιστρέψουν. βέβαια αν μετά αυτός σε πάρει και σε σκυλοβρίσει, θα έχει 100% δίκιο.

οπότε, next time, ας είσαι λίγο πιο προσεχτικός στις συναλλαγές σου, για να ανησυχείς λιγότερο.

Δημοσ.

Η απόκρυψη θα ταν το τελευταίο που θα μ έκανε ν ανησυχώ (όπως λέει κι ο sugata). Στην τελική μπορεί κι εκείνος να φοβάται μην είσαι κανένας τύπος που θα του κάψει τον επεξεργαστή και μετά θα τον τραβολογάει για να πάρει πίσω τα λεφτά του.

Παλιότερα όποτε τύγχανε να επικοινωνήσω με άγνωστα άτομα για παρόμοιους λόγους καλούσα είτε από καρτοκινητό είτε με απόκρυψη, χωρίς να υπάρχει κάτι ύποπτο απ τη μεριά μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...