Sadako Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Ο τίτλος νομίζω τα λέει λίγο πολύ όλα.. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτή την δουλειά; Να συμπιέζει ολόκληρα DVD, μαζί όμως με τα μενού. Και να παίζεται με κάποιον απο τους συνήθεις players.. Ή αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, κάποιος player που να παίζει ένα image file απο DVD, χωρίς να χρειάζεται να το κάνω mount κάθε φορά σε κάποιο virtual drive..
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Στην πράξη αυτό που ρωτάς είναι αν υπάρχει κάποιο, αντίστοιχο του RatDVD, container format που να απολαμβάνει ευρείας υποστήριξης από τους software players. Και η απάντηση είναι «όχι». Σχετικά με το 2ο ερώτημα: Ο VLC player αν θυμάμαι καλά μπορεί να ανοίξει απευθείας ISO image ενός DVD-VIDEO.
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Είχα δοκιμάσεις στο παρελθόν το RatDVD και απογοητεύτηκα από την τελική ποιότητα. Τζάμπα ο χρόνος που περίμενα. Απ' ότι κατάλαβα, αυτό που κάνει είναι να κάνει half resolution το dvd με πολύ υψηλή συμπίεση. Καλύτερα μετατροπή σε avi. Το μόνο καλό είναι ότι κρατάει τα μενού (ανούσιο).
Sadako Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι εντελώς ανούσιο.. Εγώ το θέλω πχ για να έχω στον σκληρό μου μουσικά DVD σαν backup.. Δεν έχει βγει τίποτα άλλο δηλάδη απο ότι κατάλαβα..
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Όχι. Τα κρατάς είτε σαν ISO είτε σαν καταλόγους VIDEO_TS...
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι εντελώς ανούσιο.. Εγώ το θέλω πχ για να έχω στον σκληρό μου μουσικά DVD σαν backup.. Δεν έχει βγει τίποτα άλλο δηλάδη απο ότι κατάλαβα.. Πως δεν έχει βγει. Από που να ξεκινήσει κανείς την αναφορά. DVDFab Decrypter (την δωρεάν έκδοση) το ποιό πρόσφατο και για backup κλειδωμένων δίσκων. Κατέβασέ το και μην βάζεις κωδικούς. Θα δουλεύει σαν απλός decrypter για αποθήκευση των δίσκων σου.
Sadako Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Το έχω υπόψιν μου το συγκεκριμένο πρόγραμμα (τουλάχιστον κάποιες προηγούμενες εκδόσεις του), το χρησιμοποιούσα σαν εναλλακτικό του DVD Decrypter. Το θέμα είναι, ότι και αυτό δημιουργούσε ένα ISO file, που για να το δω, πρέπει να το κάνω mount σε κάποιο virtual drive τύπου alcohol 120 ή DaemonTools και μετά να το ανοίξω με PowerDVD. Εγώ θέλω να παρακάμπτω αυτή την διαδικασία. Όπως δλδ ένα avi αρχείο με ένα απλό double-click ανοίγει, έτσι να γίνεται και στην προκειμένη περίπτωση. Μόνο το ratDVD είχα βρει που να το κάνει αυτό...
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Και γιατί να το κάνεις iso; Αν το αποθηκεύσεις απλά στον δίσκο σαν αρχεία και κάνει διπλό κλικ στο VIDEO_TS.IFO θα ξεκινήσει να παίζει κανονικά το dvd με τον default player. Αν δεν έχει οριστεί κάποιος, απλά πες του να το ξεκινήσει με το PowerDVD. Αν θέλεις να είναι και σε ένα αρχείο, τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι. Θα πρέπει να ανεχτείς την άθλια συμπίεση του Rat. Όσον αφορά τα iso, το VLC το KMPLayer και το MPClassic μπορούν να τα αναπαράγουν, αλλά δεν υποστηρίζουν τα μενού. Δεν είναι αυτή η δουλειά τους βλέπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.