corsakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εγω υπολογιστη με μητρικη όπου υποστηρίζει dual channel στις ram. Ποιο απο πλευρας αποδοσης ειναι καλύτερο? Να έχω 2dims των 1gb σε dual channel, ή να προσθέσω ακομη ένα dimm και να τα κάνω συνολικα 3gb?? Επισης με μεγιστο υποδοχης στη μητρικη μνήμες με συχνότητα 800mhz αξίζει απο 667mhz να τις αλλάξω στα 800mhz? Θα δω αισθητη διαφορά όταν δουλευω κυρίως εφαρμογες ίντερνετ κι γραφειου?
disqualified Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δε νομιζω οτι αξιζει η αναβαθμιση απο 667 σε 800. Τις διαφορες που αξιζουν θα τις δεις μονο με πιο γρηγορο σκληρο
corsakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Thanks!! Για το πρώτο σκέλος της ερωτησης κάποια γνώμη?
corsakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 xp Sp3 σε μητρικη msi p6n sli platinum
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τρέξε τις πιο απαιτητικές σε μνήμη εφαρμογές που χρησιμοποιείς. Δες στον task manager -> performance, που βρίσκεται το peak. Αν δεν φτάνει ή έστω πλησιάζει αρκετά τα 2GB που έχεις, δε νομίζω πως θα υπάρχει ορατή διαφορά απ την προσθήκη extra μνήμης.
corsakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το dual channel σε σχέση με τη μή χρήση του όμως αξίζει? Πως μπορω να το δω αυτό ή γενικοτερα τη εμπειρία υπάρχει??
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Επειδή ίσως να μην κατάλαβα καλά. Το ερώτημα δεν είναι αν θα ταν καλύτερα να μείνεις με dual-channel 2GB ή με 3GB RAM; Προσωπική μου άποψη είναι πως δε μπορείς να δεις τις διαφορές λόγω του dual channel στην χρήση που κάνεις στον υπολογιστή σου. Δηλ. είτε single είτε dual, πιστεύω πως δε θα καταλάβεις τι διαφορά.
corsakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αυτο ακριβως ρωτω. Αν αξιζει να μήνω σε dual channel ¨η να βάλω ακομη μια μνημη του 1Gb Παντως ετρεξα την ποιο δυνατη εφαρμογη μου-autocad- και το μαξ της μνημης βάση του task manager ήταν ~700. Τωρα σε rendering δνε ξερω αλλά συνήθως δνε κάνω τέτοια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.