Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση κουτί PC για GAMES με 700 ΕΥΡΩ

konstpan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω PC (χωρίς οθόνη) κυρίως για GAMES στα 700 ΕΥΡΩ, κοντά στα Χριστούγεννα. Έχω κάνει μία σύνθεση με Intel επεξεργαστή, ενναλακτικές με AMD καλοδεχούμενες.

post-146494-129063035636_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι.Η μοναδική αντιπρόταση που πιθανόν να έχει νόημα ύπαρξης είναι η από κάτω.

79950369.jpg

Με τον Phenom II x4 925 βγαίνει και στα ίδια λεφτά ακριβώς αν είναι πρόβλημα τα 13€ αλλά δεν αξίζει για τόσο λίγο να μην βάλεις τον 955

Αν δώσεις πάντως τόσα λεφτά για μνήμες βάλε 1600άρες(υπάρχουν και άλλες στα ίδια λεφτά) δεν είναι δύσκολο να τις κουμπώσεις μόνος σου και να μην βρείς στο πλαίσιο..Απλά τους λες ότι ram έχεις και θα τις βάλεις μόνος σου) αλλιώς βάλε τις από πάνω που έχω στην πρόταση και τα ρέστα δώστα σε τροφοδοτικό,κουτί.

Δημοσ.

καλο φαίνεται αλλα μέχρι τα Χριστούγεννα κάτι μπορεί να μην υπάρχει ή να έχει έρθει κάτι πιο καλο- φθηνό.

γενικά όμως μιλώντας Seagate δεν "ξαναεμπιστευομαι". αλλα και μνήμες καλύτερα 1600 από 1333, 8a μου πεις σιγά την διαφορα αλλα...

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Black-Edition-AMD-Ready-4.htm

από εγγύηση όμως δεν βλέπω, αν είναι μεγάλη πάνω από 10 χρονια τότε είναι ok

τώρα είδα ότι αυτές είναι για INTEL ενώ οι προηγούμενες για AMD!!!

τι γίνεται τώρα βγάζει και ο καθένας τις μνήμες του?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-9-9-9-24.htm

Δημοσ.

Δλαδή nikos21aek πιστεύεις πως η δικιά σου σύνθεση θα αποδίδει καλύτερα; Να προτιμήσω αυτήν μιας και τα 13 ΕΥΡΩ επιπλέον δεν είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω.Καλύτερα θα αποδίδει.Αλλά αν θέλεις να πας σε i5 και με την δική σου μια χαρά θα είσαι.Αξιοπρεπέστατα παίζει όλα τα παιχνίδια και η δικιά σου.Δες στο σπόιλερ από κάτω τα frames που βγάζουν οι κάρτες σε max ρυθμίσεις σε αναλύσεις 1680χ1050 και 1920χ1200.Η 5770 δεν υπάρχει στα συγκριτικά αλλά είναι στα επίπεδα της 4870 με την προοπτική ότι στα dx11 παιχνίδια που θα βγουν θα έχει καλύτερες επιδώσεις σε εκείνα από την 4870.

anandtechamdsradeonhd58.jpg

wowlh.jpg

farcryj.jpg

batmano.jpg

Δημοσ.

Δεν έχω ιδιαίτερο λόγο να πάω σε i5 οπότε θα προτιμήσω την ενναλακτική που προτείνεις.

Δύο διεκυκρινίσεις μόνο.

1)Θα τα πάρω όλα από ΠΛΑΙΣΙΟ, οπότε κρατάω τις μνήμες που έβαλες στην σύνθεση (Adata 2GB DDR3-1333 Ram Dimm (PC3 10666, 9-9-9-18, AD31333002GMU)).

2)Ο επεξεργαστής ειναι 64bit;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σου.

Δημοσ.

Τις από κάτω τις έβαλα σε περίπτωση που πήγαινες στην αρχική σύνθεση που είχε 105€ για ram.Με τόσα λεφτά ή έβαζες 1600άρες(που σου έδειξα) ή έβαζες τις adata και τα ρέστα τα έδινες σε κουτί,τροφοδοτικό(που σου είπα).

1)Ναι.

2)Ναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...