kebinB Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 τα έχω, είναι καταπληκτικά αλλά έχασα ένα small silicon tip. ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αντικαταστάτη δίοτι δεν μου κάθεται καθόλου καλά το medium.. Αν έχει κάποιος τα small και δεν του χρειάζονται και θέλει να μου το δώσει (φυσικά με κάποιο ποσό ας μου στείλει ένα pm θα ήταν σωτήριο φυσικά αν θέλει να του δώσω τα medium large που μου είναι άχρηστα)
zuratharamon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εγώ έχω τα σμαλλ αλλά είναι μαύρα, από τα http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_mobile_music_502555 Αν σε ενδιαφέρει μιλάμε με PM
kebinB Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 φίλε μου μπαίνουν γάντι σε αυτά της apple;
jumaru99 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Φίλε βρίσκομαι στην παρόμοια κατάσταση με εσένα..έχω χάσει ένα medium και με το small δεν είναι ότι καλύτερο...αν θες σου δίνω τα small κ μου δίνεις τα medium? Εγώ βρίσκομαι Αθήνα.
zuratharamon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω ιδέα.... σου έβγαλα μια φώτο να δεις και να κρίνεις από μόνος σου Φίλε βρίσκομαι στην παρόμοια κατάσταση με εσένα..έχω χάσει ένα medium και με το small δεν είναι ότι καλύτερο...αν θες σου δίνω τα small κ μου δίνεις τα medium?Εγώ βρίσκομαι Αθήνα. Καλύτερα τότε να κανονίσεις με τον jumaru, θα πάρεις και τα λευκά και είναι κ ΠΟΛΥ πιο κοντά σου απ΄ότι εγώ
kebinB Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 κανονίστηκε το θέμα. ευχαριστώ πολύ τον φίλο jumaru99. λουκέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.