Προς το περιεχόμενο

Χάραγμα αμαξιού

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά, αν απ' ότι κατάλαβα έχουν βάλει τα αυτοκίνητα της γειτονιάς στο μάτι....Το δύσκολο είναι να το πάρεις απόφαση πως κάποια στιγμή και γραντζουνιές θα βρεις στο αμάξι και θαμπάδες από κανένα μπουγαδόνερο από μπαλκόνι και πίσσες από φρέσκια ασφαλτόστρωση και ότι μπορείς να φανταστείς. Ο σεβασμός της ξένης περιουσίας στη χώρα μας είναι κάτι που ακόμα το ψάχνουμε.

Δημοσ.
Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά, αν απ' ότι κατάλαβα έχουν βάλει τα αυτοκίνητα της γειτονιάς στο μάτι....Το δύσκολο είναι να το πάρεις απόφαση πως κάποια στιγμή και γραντζουνιές θα βρεις στο αμάξι και θαμπάδες από κανένα μπουγαδόνερο από μπαλκόνι και πίσσες από φρέσκια ασφαλτόστρωση και ότι μπορείς να φανταστείς. Ο σεβασμός της ξένης περιουσίας στη χώρα μας είναι κάτι που ακόμα το ψάχνουμε.

Καλά δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Το πήρα ως αμάξι πόλης και ήμουν έτοιμος από την αρχή για τέτοια, απλά στην περίπτωσή μου είναι άσχημο να το αφήσω και παράλληλα με καλύπτει η ασφάλεια που τη χρυσοπληρώνω. Γιατί να τα βάλω εγώ μετά.... και δεν είναι και λίγα......

Δημοσ.
Σε φιλο μου, ξεβιδωσαν ολα τα μπουλωνια απο ολες τις ζαντες και αφησαν 1 λασκαρισμενο μπουλωνι σε καθε ζαντα.

Και το ερωτημα ειναι... Εστω Χ παραγοντας να τον τσακωσεις την ωρα που το κανει. Τι κανεις? Παντα το ειχα απορια αυτο και ελπιζω να μη βρεθω σε τετοια θεση

Τι λες τώρα!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

Αυτό δεν είναι απλή φθορά..Αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!!!Πέρα απ' το οτι ΑΝ "απλά" προκληθεί ζημιά θα είναι τραγική καθώς το αμάξι, στην καλύτερη των περιπτώσεων με το που ξεπαρκάρεις σε λίγα μέτρα θα σκάσει κάτω όπως να 'ναι και μετά κλάφτο..αν όμως αυτά τα ρημάδια τα μπουλόνια δεν τα έχουν χαλαρώσει τόσο πολύ και 1 στις 1000 αντέξουν λίγο παραπάνω και πουν να φύγουν σε καμμια στροφή ή έστω αφού έχεις αναπτύξει ταχύτητα, την έκατσες!Αυτό μπορεί να προκαλέσει ατύχημα και μάλιστα σοβαρό!! :confused:

Σ' αυτή την περίπτωση άμα τα πιάσεις δε μπορώ να σου πω τι τα κάνεις γιατι θα μας κόψουν σαν φόρουμ τελείως..Πάντως για να σε βάλω στο κλίμα το event θα περιλαμβάνει χειροπέδες, τανάλιες, πριόνια, μαδέρια, αλάτι, βαζελίνη, ρέντ μπούλ (αυτό θα είναι για σένα..Για να πάρεις δυνάμεις και να συνεχίσεις!), βενζίνη, σχοινιά, υγρά μπαταρίας και πολλά άλλα που μου περνάνε απ' το μυαλό σκεπτόμενος του τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει η μαλακία μερικών! :mad:

Το θέμα είναι πως έχουν ξεσκίσει τη γειτονιά και μιλάμε για καλά αμάξια (BMW, Mustang).....

Σε ποιά γειτονιά είπες πως μένεις??? :confused: :o :X :confused:

• Moderators
Δημοσ.

Ας μου συγχωρεθει το Offtopic, αλλα:

Γιατι τι εχει η Mustang? Εκτος απο εξωπραγματικο ηχο, δε μ αρεσει κατι αλλο στο αμαξι αυτο.

Εδω εχω 3 δρομους παρακατω Lambo πορτοκαλι... (ο ιδιος που την εχει, εχει κι ενα βενζιναδικο παρακατω :P )

Δημοσ.
Τι λες τώρα!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

Αυτό δεν είναι απλή φθορά..Αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!!!Πέρα απ' το οτι ΑΝ "απλά" προκληθεί ζημιά θα είναι τραγική καθώς το αμάξι, στην καλύτερη των περιπτώσεων με το που ξεπαρκάρεις σε λίγα μέτρα θα σκάσει κάτω όπως να 'ναι και μετά κλάφτο..αν όμως αυτά τα ρημάδια τα μπουλόνια δεν τα έχουν χαλαρώσει τόσο πολύ και 1 στις 1000 αντέξουν λίγο παραπάνω και πουν να φύγουν σε καμμια στροφή ή έστω αφού έχεις αναπτύξει ταχύτητα, την έκατσες!Αυτό μπορεί να προκαλέσει ατύχημα και μάλιστα σοβαρό!! :confused:

Το τελευταιο μπουλωνι σε καθε ζαντα ηταν απλα λασκαρισμενο, οχι τελειως ομως. Ο σκοπος προφανως ηταν δολοφονικος, δηλαδη να μη φυγει στο ξεπαρκαρισμα, αλλα να φυγει εν κινησει και εκτος απτο να σκοτωθεις εσυ, να σκοτωσεις και κανα πεζο/κανεναν απτο αντιθετο ρευμα κλπ... Τεσπα απλα επειδη ειμαι τελειως κατα της βιας και των πιθικησμων ανεξαρτητως του ποσο μπορει να σε προκαλεσει ο αλλος, εκανα την ερωτηση διοτι αν ημουν σε αυτη τη θεση ειλικρινα δεν ξερω πως επρεπε να αντιδρασω.

Καλα μη φανταστεις οτι τα Mustang ειναι εξωπραγματικα αυτοκινητα. Αγοραζονται πολυ πιο ευκολα απο ενα τζιπ τυπου Cayenne/Grand Cherokee/Range Rover/Touareg κλπ. Και συντηρουνται επισης με λιγοτερα εξοδα.

Δημοσ.

Όλα τα αμάξια είναι εξωπραγματικά αν έχεις κόλλημα μαζί τους..Εμένα τυχαίνει ανάμεσα στα αμάξια που με τρελαίνουν να είναι και η Mustang, και μάλιστα η παλιά, του '64-'68! :o :o :o :o Γούστα είναι αυτά..

Τώρα το τι μπορεί να έχει μια mustang που να σ' αρέσει πέρα απ' τον ήχο, την εμφάνιση, τα άλογα, τη ροπή και και και και δε μπορώ να σου πω γιατι όσα καλά και να έχει ένα αμάξι άμα δε σου αρέσει....δε σου αρέσει, πάει και τελείωσε! :-)

Σόρρυ για το οφ-τόπικ! :o

Δημοσ.
Όλα τα αμάξια είναι εξωπραγματικά αν έχεις κόλλημα μαζί τους..Εμένα τυχαίνει ανάμεσα στα αμάξια που με τρελαίνουν να είναι και η Mustang, και μάλιστα η παλιά, του '64-'68! :o :o :o :o Γούστα είναι αυτά..

Τώρα το τι μπορεί να έχει μια mustang που να σ' αρέσει πέρα απ' τον ήχο, την εμφάνιση, τα άλογα, τη ροπή και και και και δε μπορώ να σου πω γιατι όσα καλά και να έχει ένα αμάξι άμα δε σου αρέσει....δε σου αρέσει, πάει και τελείωσε! :-)

Σόρρυ για το οφ-τόπικ! :o

/offtopic

Σε ολα συμφωνω μαζι σου για τα Mustang. Το αμαξι αυτο ειναι φετιχ, απλα! Εμενα μαρεσει επειδη ειναι αλητεια. Χοντροκομενο, ασχημο θα μπορουσε κανεις να το πει, αργο για τα κυβικα του (αλλα τι με νοιαζει οταν εχω τοση ροπη), φθηνιαρικο εσωτερικο που ομως κι αυτο του προσδιδει underground πινελια και γενικως ολα αυτα τα μειονεκτηματα που μπορει να εχει, εγω τα βλεπω σαν ενα συνολο πολυ δελεαστικο εως ονειρεμενο για εμενα. Κριμα που για να συντηρησεις τοσα κυβικα στην Ελλαδα πρεπει να εισαι γιος επιχειρηματια η εμπορου νακρωτικων...

Γιατι κατα τ' αλλα δεν εχει νοημα για ενα αμαξι να στερηθεις βασικοτερες αναγκες.

Δημοσ.

Γιατι τι εχει η Mustang? Εκτος απο εξωπραγματικο ηχο, δε μ αρεσει κατι αλλο στο αμαξι αυτο.

Εδω εχω 3 δρομους παρακατω Lambo πορτοκαλι... (ο ιδιος που την εχει, εχει κι ενα βενζιναδικο παρακατω :P )

Ούτε εμένα με τρελαίνει, αλλά δεν έχω δει άλλο αμάξι να το φωτογραφίζουν καθημερινά τόσο πολύ, ούτε φερράρι. (κυρίως νέοι)

Δημοσ.

Ωραία, να αποφεύγω τα βενζινάδικα στα Βριλήσσια.

Πρατηριούχος με Lambo=99,9 την αγόρασε με λεφτά από νοθευμένη βενζίνη.

• Moderators
Δημοσ.
Ωραία, να αποφεύγω τα βενζινάδικα στα Βριλήσσια.

Πρατηριούχος με Lambo=99,9 την αγόρασε με λεφτά από νοθευμένη βενζίνη.

Οχι ισα ισα, επι μηνες μηνες τα πρατηρια στα Βριλησσια-Γερακα (επι της Αναπαυσεως) ηταν τα φθηνοτερα στις καταμετρησεις του υπουργειου. Ακομα και τωρα μπορει να μην ειναι Top, αλλα εξακολουθουν να ειναι πολυ φθηνα.

Απλα το συγκεκριμενο (και ενα ακομα στη περιοχη), ειναι ΠΑΝΤΑ +20% απο τις τιμες των αλλων :P

Δημοσ.

Πόσο στοίχημα πάμε ότι δε τη φουλάρει από το δικό του νερόπλυμα;

Δημοσ.

Το να πιάσεις αυτόν που σου χαρακώνει το αμάξι και να τον σαπίσεις στο ξύλο δεν είναι λύση εκτός κι αν θες να βρεθείς με αμάξι χαραγμένο και κώλο ανοιγμένο (απ' τους συγκρατούμενους).

• Moderators
Δημοσ.
Πόσο στοίχημα πάμε ότι δε τη φουλάρει από το δικό του νερόπλυμα;

Δεν αντιλεγω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...