jimarass Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά εχθές κάποιο μαλα/σμένο μου χάραξε το αμάξι σε δύο πόρτες και στο καπό. Έχω μικτή ασφάλεια εθνικής με κακόβουλες και απαλλαγή 100 ευρώ. Ρώτησα αν τα 100 αφορούν συνολική ζημιά ή ανά κομμάτι και μου είπε η κοπέλα ότι αφορούν όλη τη ζημιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας από παρόμοιες εμπειρίες: 1) Αξίζει να το βάψω το αμάξι? Από ότι είδα σε ένα μικρό ατύχημα που είχα πριν μήνες, δε φαίνεται καμία διαφορά μετά. 2) Για να βάψουν την πόρτα την αποσυνδέουν? (Μήπως έχω θέμα μετα....) 3) Το γεγονός ότι οι χαρακιές, αν και εμφανείς - έχουν και τρίλιζα-, δεν έφτασαν λαμαρίνα (δε φαίνεται μαύρο, μόνο απόχρωση του βασικού χρώματος) παίζει να επιρρεάσει και να μη γίνει δεκτή η κάλυψη από την ασφαλιστική? 4) Πως πιάνεις ένα μαλακισμένο? (έχουν χσαρακώσει όλη τη γειτονιά το τελευταίο 3μηνο) Thanks!
demosdem Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχουν κάποιες εταιρείες φαναρτζίδικα που κάνουν μικροεπεμβάσεις ξεκίνα από εκεί. Εαν μπλέξει ασφαλιστική τότε πριν θα πρέπει να το δεί πραγματογνώμονας. Ξέρουν την διαδικασία τα συνεργεία. Οσο αφορά τα κωλόπαιδα έστω οτι το τσάκωσες μετα τι ? Μπέρδεμα
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 4) Πως πιάνεις ένα μαλακισμένο? (έχουν χσαρακώσει όλη τη γειτονιά το τελευταίο 3μηνο) Στηνεις καραουλι. Αντε και τον πιανεις. Τι κανεις μετα? Βασικα ιδεες ψαχνω
panagos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μωρέ ας το πιάσει το μαλακισμένο και οι εμπνεύσεις έρχονται..
demosdem Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εαν το βαρέσει μπορεί και να μπλέξει. Βέβαια πάιζει και η ηλικία. Εαν δεις ένα 12 χρονο τι κάνεις? Εαν δεις ένα 20 χρονο τον μαυρίζεις ??? δεν ξέρω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 4) Πως πιάνεις ένα μαλακισμένο? (έχουν χσαρακώσει όλη τη γειτονιά το τελευταίο 3μηνο) Thanks! Εαν το βαρέσει μπορεί και να μπλέξει. Βέβαια πάιζει και η ηλικία. Εαν δεις ένα 12 χρονο τι κάνεις? Εαν δεις ένα 20 χρονο τον μαυρίζεις ??? δεν ξέρω. Σε φιλο μου, ξεβιδωσαν ολα τα μπουλωνια απο ολες τις ζαντες και αφησαν 1 λασκαρισμενο μπουλωνι σε καθε ζαντα. Και το ερωτημα ειναι... Εστω Χ παραγοντας να τον τσακωσεις την ωρα που το κανει. Τι κανεις? Παντα το ειχα απορια αυτο και ελπιζω να μη βρεθω σε τετοια θεση
panagos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι ανήλικος, τον πας στον πατέρα του απο το αφτί. Αν είναι ενήλικος (που για να κάνει τέτοιες μλκίες δεν τον κόβω για πάνω απο 19-20) τον δένεις σε ένα δέντρο, του κατεβάζεις το παντελόνι και στην πλάτη του κολλάς ένα χαρτί Α3 "Χαράζω αμάξια" αφήνοντας μια βρεγμένη σανίδα δίπλα του.
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Σε φιλο μου, ξεβιδωσαν ολα τα μπουλωνια απο ολες τις ζαντες και αφησαν 1 λασκαρισμενο μπουλωνι σε καθε ζαντα. Και το ερωτημα ειναι... Εστω Χ παραγοντας να τον τσακωσεις την ωρα που το κανει. Τι κανεις? Παντα το ειχα απορια αυτο και ελπιζω να μη βρεθω σε τετοια θεση Αυτον αφου τον σαπισεις στο ξυλο τον πας αστυνομια. Ο,τι ηλικια και αν ειναι.
kfyros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Είναι ποινικό αδίκημα. Δεν είναι ατύχημα με βάση τον ΚΟΚ, αλλά ποινικό αδίκημα . Φθορά ξένης περιουσίας τιμωρείται με φυλάκιση (εξαγοράσιμη) και του λερώνεις και το ποινικό μητρώο. Αν είναι ανήλικος, κατηγορούνται οι γονείς για πλημελή επιτήρηση. Σε κάθε περίπτωση, τον συμφέρει (αυτόν ή τους γονείς του) να τα βρείτε εξωδικαστικά , κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να τους πατήσεις εκεί που πονάνε όλα αυτά τα κωλόπαιδα. Στην τσέπη. Επίσης αν εμπλακεί η ασφαλιστική , θα ζητήσει τα λεφτά της από τον δράστη και αποζημίωση οπότε θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει το μαλακισμένο. Φτιάξτο πάντως, αλλά σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο - βαφείο και όχι όπου σου πουν από την ασφαλιστική. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:57 ---------- Αν έχεις μπαλκόνι προς το δρόμο, στήσε μια καμερούλα με μακρύ USB Καλώδιο να κοιτάζει το δρόμο, και άστη να γράφει σε ένα υπολογιστή 24/7. Που θα πάει, κάποια στιγμή θα τα τσακώσει. Δεν μπορείς να πας το video ως αποδεικτικό στοιχείο , γιατί είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση σε δημόσιο χώρο και θα σε μπουζουριάσουν, αλλά μπορείς να τα τσακώσεις και να τα γα@#$#%$%#%@$%. Αν βρεις ίχνη χρώματος ή ασταριού στα κλειδιά τους ή σε αιχμηρά αντικείμενα που κρατάνε και χρησιμοποιούν για το χάραγμα, μπορείς να τα σκίσεις μετά.
alex89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Σε φιλο μου, ξεβιδωσαν ολα τα μπουλωνια απο ολες τις ζαντες και αφησαν 1 λασκαρισμενο μπουλωνι σε καθε ζαντα. Και το ερωτημα ειναι... Εστω Χ παραγοντας να τον τσακωσεις την ωρα που το κανει. Τι κανεις? Παντα το ειχα απορια αυτο και ελπιζω να μη βρεθω σε τετοια θεση 1) τον δέρνεις και μπορεί να μπλέξεις με δικαστήρια για ξυλοδαρμό (το πρόστιμο - φυλάκιση εξαγοράσιμη - είναι το λιγότερο 600 ευρώ χώρια ο δικηγόρος) και λερώνεις για 5 χρόνια το ποινικό σου μητρώο 2) τον κρατάς και παίρνεις την αστυνομία. Δείχνεις τη ζημία που σου έκανε και πάτε όλοι μαζί στο τμήμα. Εσύ αποφασίζεις.
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα Μπλα. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Λίγη στοιχειώδης σοβαρότητα στις απαντήσεις παρακαλώ. Tips για το πως να βιαιοπραγήσεις επάνω σε κάποιον χωρίς να αφήσεις ανιχνεύσιμα σημάδια; Μήπως έχουμε ξεφύγει;
tasoskont Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Λίγη στοιχειώδης σοβαρότητα στις απαντήσεις παρακαλώ. Tips για το πως να βιαιοπραγήσεις επάνω σε κάποιον χωρίς να αφήσεις ανιχνεύσιμα σημάδια; Μήπως έχουμε ξεφύγει; καλα μην υπερβαλουμε κιολας σιγα την βιαοπραγεια, την ψυχικη οδυνη την ταλαιπωρια και ολο το τρεξιμο συν το χασιμο χρηματων που υφισταται το θυμα δεν ειναι τιποτα μπροστα στ αμερικα μπατσακια που θα φαει που θα του γινει και μαθημα συν το να τον τρεξεις νομικα.
million_voices Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μωρέ ας το πιάσει το μαλακισμένο και οι εμπνεύσεις έρχονται.. πρωτα το κανεις να αισθανθει την χαρα της μητροτητας και μετα φτιαχνεις τα παντα και τα χρεωνεις στο μαλακισμενο αφου συννενοηθεις με τους γονεις του
jimarass Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα είναι πως έχουν ξεσκίσει τη γειτονιά και μιλάμε για καλά αμάξια (BMW, Mustang) Δεν είμαι ο πρώτος. Εν το μεταξύ το χάραγμα έγινε έξω από φροντιστήριο του κώλου.......τέλος πάντων....με καλύπτει η ασφαλιστική και θα πάω με 100 ευρώ να το φτιάξω όλο. Θα πάρω και μια κουκούλα και ότι γίνει... Εν τω μεταξύ , εντελώς συμπτωματικά, το τελευταίο τρίμηνο που έγιναν τα χαράγματα, είχαμε και τρεις ληστείες με μηχανακια στον ίδιο δρόμο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.