Προς το περιεχόμενο

Sigur Ros

SweeT_DreamS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε Sellers, πολύ ωραία η λίστα σου and i'mma let u finish, αλλά όταν μιλάμε για ποστ, πάμε κατευθείαν στην πηγή να ξεδιψάσουμε με

- Pax Cecilia - Blessed are the Bonds

Μάλλον η καλύτερη μπάντα που κυκλοφορεί στην πιάτσα χωρίς συμβόλαιο με δισκογραφική. Το άλμπουμ προσφέρεται δωρεάν στο λινκ ΖΟΜΓΚ!

- Symmetry - This is not the End (EP)

Ένα Η ΠΗ που δεν μπορώ να βρω λόγια ικανά να το περιγράψουν. Κάθε φορά ανακαλύπτω πράγματα. Βρώμικα όμορφα πράγματα που για κάποιο λόγο δεν εκτίμησαν αρκετοί α8ρώποι εκεί έξω, με αποτέλεσμα από τη μια τα παλουκάρια να βολοδέρνουν αδυνατώντας να σταθούν στο ύψος της δημιουργίας τους και από την άλλη να μην υπάρχει ούτε ένα αξιοπρεπές λινκ σε όοολο το ίντερνετ για να πάρουν μια γεύση και οι μη κατέχοντες βρε αδερφέ. Το σάουντρακ της πρώτης άμεσης επαφής με εξωγήινο πολιτισμό διαρκεί 1447 πολύτιμα δευτερόλεπτα(δεν είναι space rock!).

Όποιος θέλει χιντς για λινκ symmetry, ξέρει που θα με βρεί.

EDIT: να γίνει σπλίτ σε ποστ ροκ 8ρεντ όμως, γιατί ξεκινήσαμε από sigur ros και σε λίγο θα λέμε για Funeral Mist :ρ

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω ήδη αρχίσει ν'ακούω "Explosions in the sky" και "Godspeed you! black emperor". Θα ψαχουλέψω όμως καί τις υπόλοιπες 27 από τις 29 προτάσεις σας και θα επανέλθω με προτάσεις/σχόλια/παρατηρήσεις :)

Σε περίπτωση που κάποιος κάνει τον κόπο και τα ψάξει, θα συνεχίσω με την επόμενη 10αδα...

Συνέχισε-συνέχισε :-)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
...[...]...

Απο Godspeed να τα ακούσεις ΟΛΑ. Χωρίς πλάκα. Εγώ θα σου προτείνω να ξεκινήσεις με το ''Lift Your Skinny Fists Like Antennas to Heaven'' kai o Physics_Rulez με το ''f♯a♯∞'', αλλά είναι και τα δύο αλμπουμάρες.

Edit: Γαμώ, έπεσα έξω!!!

Τι μαλακία είχα γράψει! Φυσικά και θα προτείνω το ''f♯a♯∞''!

Δημοσ.

η μόνη συγγένεια που έχουν οι boc με τους sigur ros είναι ότι έχουν κάποια ατμόσφαιρα,ίσως ambient,καμμιά άλλη...εντελώς διαφορετικά στυλ...κάτι άλλο...δεν ξέρεις κανείς τους tortoise εδωμέσα;;;..θρυλικοί,pioneers,με φοβερή μουσική,τους προτείνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...