SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Για όσους δε γνωρίζουν το συγκρότημα: Εδώ η επίσημη ιστοσελίδα τους Εδώ πληροφορίες για το συγκρότημα από τη wikipedia Και μερικά επιλεγμένα κομμάτια τους: Από το album " ( ) " [2002] : Untitled (Vaka) Untitled (Samskeyti) Από το album "Agaetis Byrjun" [1999] : Svefn-g-englar Starálfur Από το single "Saeglopur" [2006] : Kafari Από το album "Takk" [2005] : (Ειλικρινά, δυσκολεύτηκα πολύ να ξεχωρίσω κάποια από αυτό το άλμπουμ...) Hoppípolla Glósóli Νομίζω πως τα περισσότερα από αυτά, υπάρχουν στο youtube, για όποιον θέλει να τα ψάξει και να τα ακούσει. Όποιος θέλει να σχολιάσει κάτι για το γκρουπ, ας σχολιάσει... Όποιος γνωρίζει κάτι για το γκρουπ, ας το πει.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Από τα αγαπημένα μου γκρούπ. Δεν έρχονται Ελλάδα όμως... τους περιμένω πως και πως. Το ( ) είναι ένα αριστούργημα, αλλά το προτιμώ από τη μέση και μετά
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ναι, δυστυχώς Ας ελπίσουμε να έρθουν κάποια στιγμή στο μέλλον. (ή να τους πετύχουμε εμείς σε κάποιο ταξίδι μας ). Όπως είπα και πριν, μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω καί άλμπουμ αλλά καί τραγούδια, αλλά αν με πίεζε κανείς να το κάνω, χμμ...θα έλεγα πως το "Takk" -κατά τη γνώμη μου- είναι ίσως λίιιγο καλύτερο από τα προηγούμενα. Ξέρει κανείς άλλα γκρουπάκια παρόμοιου είδους μουσικής;... Physics_Rulez;
disqualified Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 πολυ καλοι οι sigur ros, συμφωνω απολυτα και για τους mogwai! Δες και για τους trentemoller αλλα μαλλον θα τους ξερεις Δυο ακομα αγαπημενα μου ειναι οι boards of canada και οι "to rococo rot"(δυστυχως για αυτους εχω ελαχιστο υλικο οποιος εχει κατι παραπανω απο το the amateur view παρακαλω ας μου πει)
Nauseas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Για όποιον δεν το έχει υπ'οψην του θα προτείνω το ονειρικό documentary heima με την περιοδεία των Sigur ros στην πατρίδα τους. Βρείτε το όπως και δήποτε Παρόμοιο αν όχι ίδιο είδος μουσικής παίζουν οι Jónsi & Alex (ο Jonsi είναι μέλος των sigur ros) οι οποίοι κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα τον 1ο τους δίσκο. Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω τους "κοντοχωριανούς" múm , εξαιρετικοί και φυσικά στο ίδιο μήκος κύματος με τους sigur ros. Ο ήχος αυτης της περίεργης-απόμακρης χώρας που λέγεται ισλανδία νομίζω φέρει την υπόγραφή των παραπάνω καλλιτεχνών (+ βεβαια και της Bjork)
Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το Von τι καμενιά δίσκος? Για αυτό τον πάω τόσο πολύ... Sweet, τσέκαρε και Mogwai... +1 Κλάσεις ανώτεροι οι Mogwai βέβαια. Καιρός ήταν να φτιαχτεί και κανένα ποστ θέμα... Μπράβο ρε συ sweat.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μην τον στέλνετε κατευθείαν στους mogwai. Αφήστε τον να περιπλανηθεί λίγο πρώτα... για να φτάσει στην Ιθάκη
zenso Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μαζί με μεγάλο μέρος των παραπάνω δίσκων τους,μου αρέσει και το soundtrack για το Hlemmur. Plus,Odin's ,άλλη μια συνεργασία. Αρκετά κοινά στοιχεία βρίσκω και με τους Album Leaf.
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας Έχω αρχίσει να ψάχνω όσα μου προτείνατε κaι να ξεχωρίζω ορισμένα από αυτά. Ευχαριστώ πολύ όσους πρότειναν τους mogwai. Είναι πράγματι πολύ καλοί (!!!), αν και αρκετά διαφορετικού στυλ από τους Sigur Ros. πολυ καλοι οι sigur ros, συμφωνω απολυτα και για τους mogwai! Δες και για τους trentemoller αλλα μαλλον θα τους ξερεις Δυο ακομα αγαπημενα μου ειναι οι boards of canada και οι "to rococo rot"(δυστυχως για αυτους εχω ελαχιστο υλικο οποιος εχει κατι παραπανω απο το the amateur view παρακαλω ας μου πει) Δεν είναι ακριβώς το είδος μουσικής που έψαχνα, αλλά είναι καλοί. Ευχαριστώ Μαζί με μεγάλο μέρος των παραπάνω δίσκων τους,μου αρέσει και το soundtrack για το Hlemmur. Plus,Odin's ,άλλη μια συνεργασία. Αρκετά κοινά στοιχεία βρίσκω και με τους Album Leaf. Πράγματι, το "Window" από Album Leaf, θυμίζει λίγο Kafari. (1)Για όποιον δεν το έχει υπ'οψην του θα προτείνω το ονειρικό documentary heima με την περιοδεία των Sigur ros στην πατρίδα τους. Βρείτε το όπως και δήποτε Παρόμοιο αν όχι ίδιο είδος μουσικής παίζουν οι Jónsi & Alex (ο Jonsi είναι μέλος των sigur ros) οι οποίοι κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα τον 1ο τους δίσκο. (2)Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω τους "κοντοχωριανούς" múm , εξαιρετικοί και φυσικά στο ίδιο μήκος κύματος με τους sigur ros. Ο ήχος αυτης της περίεργης-απόμακρης χώρας που λέγεται ισλανδία νομίζω φέρει την υπόγραφή των παραπάνω καλλιτεχνών (+ βεβαια και της Bjork) (1): Καιιι...πώς μπορούμε να το προμηθευτούμε; Ή μάλλον -να το θέσω πιό σωστά-... ...μπορούμε να το προμηθευτούμε; (2): Πολύ καλοί οι Múm! Μέχρι στιγμής, έχω κολλήσει με το Oh, how the boat drifts...!
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 SweeT_DreamS, εκτός από mogwai άκου explosions in the sky και godspeed you! black emperor. Το heima ή καλύτερα το Heima.2007.DVDRip.XviD-TNAN των sigur ros δες το οπωσδήποτε. Έχει φοβερές εκτελέσεις μέσα και είναι πραγματικά ένα υπέροχο ταξίδι μαζί με τους sigur ros. Στο επίσημο site τους έχουν ανεβάσει διάφορα videos που αξίζουν. Video Clips τους θα δεις και στο αεροπλάνο αν πετάξεις ποτέ για Ισλανδία μεριά
Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 godspeed you! black emperor. :cry: My favourite band...
disqualified Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 SweeT_DreamS, άκου explosions in the sky και godspeed you! black emperor. Μπορεις να μου πεις ενα αλμπουμ απο το καθενα να ακουσω; Ειμαι αναποφασιστος στο ποια να διαλεξω LOL
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Explosions in the sky - The Earth Is Not A Cold Dead Place Godspeed - Slow Riot For New Zero Kanada Οι προσωπικές μου επιλογές. Μην ξεχνάς ότι ακούγονται πάντα ολόκληρα, πάντα δυνατά και πάντα βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.