monkelf Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Όπως καταλάβατε από τον τίτλο ψάχνω να αγοράσω ενα router για το σπίτι για ADSL, PSTN γραμμή. Θα συνδέσω πάνω 2 pc. Θέλω να έχει και wireless. Τιμή 70-80€. Όποιος έχει γνώση του αντικειμένου παρακαλώ ας μου προτείνει κάποιο παρακαλώ.
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 100 θεματα εχουν ανοιξει για αυτο που ζητας.το βασικο ειναι τι γραμμη εχεις και ποσο attenuation>πχ linksys zyxel παιζουν ωραια σε καλες γραμμες.thomson παιζει ωραια σε χαλια γραμμες.αλλα κοιτα τα αλλα θεματα.
SpY Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Εγώ σου προτείνω αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615201 Είχα Siemens,Thomson που παρέδωσαν πνεύμα (το Τhomson απο κεραυνούς) και ένα Zyxel που αρνιόταν πεισματικά να λειτουργήσει με την Forthnet
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 τα siemens διστυχως καιγονται το thomson πολυ καλο και σταθερο.το zyxel ειχα και επαιζε .και τα Linksys παιζουν σε forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.