Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καψιμο DVD+R

panagiotisT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθωντας να καψω σε ενα dvd μια ταινια ανακαλυψα οτι δεν καταφερνω να τελειωσω την εγγραφη και στο κρισιμο σημειο μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει οτι η εγγραφη απετυχε. Προσπαθησα με διαφορα προγραμματα - Nero 9, Pinnacle studio 12, Cyber link power director- το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Επιπροσθετα μου αχρηστευει το DVD γιατι γραφει κατι στην αρχη και επειτα ειναι για πεταμα. Καμμια ιδεα;

Δημοσ.

Τι δισκάκια χρησιμοποιείς; Ποιο drive/firmware; Ταχύτητα εγγραφής;

Δοκίμασε:

α) αναβάθμιση firmware

β) άλλη μάρκα DVD

γ) ImgBurn σε πιο χαμηλή ταχύτητα (πχ 8x)

Δημοσ.
Προσπαθωντας να καψω σε ενα dvd μια ταινια ανακαλυψα οτι δεν καταφερνω να τελειωσω την εγγραφη και στο κρισιμο σημειο μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει οτι η εγγραφη απετυχε. Προσπαθησα με διαφορα προγραμματα - Nero 9, Pinnacle studio 12, Cyber link power director- το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Επιπροσθετα μου αχρηστευει το DVD γιατι γραφει κατι στην αρχη και επειτα ειναι για πεταμα. Καμμια ιδεα;

καλησπερα. μηπως εχεις το ad-7240s? τελοσ παντων. δοκιμασε για αρχη ενα dual layer δισκακι. αν σου βγαλει το ιδιο μηνυμα τοτε το lαzer της μοναδας δεν ειναι ευθυγραμμισμενο. ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με τη μοναδα που σου ειπα πριν και τελικως ηταν προβληματικη και αντικατασταθηκε. δοκιμασε και αλλες μαρκες dvd (that's,verbatim,sony) και δες αν σου κανει το ιδιο. αν ναι τοτε πας για αλλαγη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...