Προς το περιεχόμενο

Ξερει κανεις ποτε θα βγει το HTC Hero στην Ελλαδα;

omokas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θελω να αγορασω ενα Android τηλεφωνο με capacitive οθονη αφης , καλο ηχο και να μπορεις να βλεπεις ταινιες. Εχω καταληξει στο Hero αλλα στισ 19 Δεκεμβριου εχει η μητερα μου επιδοτηση 100-120 ευρο και μου ειπε αν θελω να παρω κινητο. Πριν κατι ημερες ειχα γενεθλια και εχω μαζεψει 380+ ευρο (480+ μαζι με την επιδοτηση).

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το Hero αλλα και πολυ καλα για το iPhone 3GS. To iPhone 3GS το εχει ο πατερας μου και δεν μου αρεσει, εχει βεβαια μια πληθωρα απο εφαρμογες αλλα δεν μου αρεσει το στυλ του.

Ξερει κανεις αν θα βγει πριν 19 δεκεμβριου γιατι θα πανε σε αλλο πιο κακο κινητο τα λεφτα και μετα θα θελω παλι καινουργιο.

Ευχαριστω

omokas

Δημοσ.

Είναι μύνημα στο forum του εισαγωγέα:

''Η συσκευή υπάρχει διαθέσιμη και το κάθε κατάστημα μπορεί να βάλει παραγγελίες.

Η διανομή στα καταστήματα έχει αρχίσει να γίνεται κανονικά.'' - 10-11-2009

Δημοσ.

Παρε το Magic που με την καινουργια αναβαθμιση ειναι ακριβως ιδιο με το Hero. To μονο που εχει λιγοτερο ειναι 3,2megapixel καμερα ενω το Hero εχει 5megapixel αλλα η ποιοτητα της ειναι παραπανω απο ικανοποιητικη. Τωρα βεβαια αν θες για ταινιες περισσοτερο θα σου ελεγα καλυτερα να πας σε iphone, λογω καλυτερης υποστηριξης απο players/codecs καλυτερη αποδοση και μεγαλυτερη οθονη...

Εγω προσωπικα εχω το Magic και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

Δημοσ.

και εγω το ιδιο , συμφωνω με τον προηγουμενο

magic πολυ καλη λυση

by the way σε ποια καινουρια αναβαθμιση αναφερεσαι ?

φιλε johnny?

Δημοσ.

Έχει και η Motorola το Droid σαν πιο ακριβό και το Dext σαν μεσαίο με Capacitive και Android. Ίσως να κοιταγες και αυτά πριν αποφασίσεις. Ακόμα δεν έχουν έρθει Ελλαδα αλλά σε ένα Μηνα που τα θες , ίσως είναι εδώ. Ακόμα μπορείς να κανείς χρήση της επιδότησης και μετά από 2,3 μήνες.

Ερώτηση προς Johny21 : για iPhone χρησημοποιεις dTunes και Vlc4iPhone ;

Δημοσ.

Eπειδη εφαγα κολλημα με το Hero και σιγουρα αυτο θα παρω , ξερει κανεις μηπως σε τι τιμη το περιμενουμε ? Και αν μπορω να το παραγειλω η να το δω σε καποιο καταστημα εντος Αθηνας/Ελλαδας ?

Δημοσ.

εφοσον θα κανεις χρηση επιδοτησης, που δεν ισχυει μονο για εκεινη την ημερα,αλλα απο εκεινη την ημερα και υστερα, ρωτα τον παροχο σου αν και ποτε θα το φερει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...