alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως σοβαρά, έτσι και μπαναρίστικα (ακόμα βαριέμαι να ανοίξω την κονσόλα να τσεκάρω) θα τους κράξω και θα έχω και δίκιο... Και στο προηγούμενο ban wave με φάγανε όταν και πάλι την είχα την κονσόλα για διακοσμητική
michael92 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως σοβαρά, έτσι και μπαναρίστικα (ακόμα βαριέμαι να ανοίξω την κονσόλα να τσεκάρω) θα τους κράξω και θα έχω και δίκιο... Και στο προηγούμενο ban wave με φάγανε όταν και πάλι την είχα την κονσόλα για διακοσμητική Από που και ως που θα έχεις δίκιο; Στους όρους χρήσης λέει ότι μπορούν να σε μπανάρουν αν καταπατήσεις τα πνευματικά δικαιώματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως σοβαρά, έτσι και μπαναρίστικα (ακόμα βαριέμαι να ανοίξω την κονσόλα να τσεκάρω) θα τους κράξω και θα έχω και δίκιο... Και στο προηγούμενο ban wave με φάγανε όταν και πάλι την είχα την κονσόλα για διακοσμητική Από που και ως που θα έχεις δίκιο; Στους όρους χρήσης λέει ότι μπορούν να σε μπανάρουν αν καταπατήσεις τα πνευματικά δικαιώματα
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Από που και ως που θα έχεις δίκιο; Στους όρους χρήσης λέει ότι μπορούν να σε μπανάρουν αν καταπατήσεις τα πνευματικά δικαιώματα όπως λέει και ο ThReSh...
OlgaZzZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Καλά τους έκανε τους αλήτες που παίζουν με αντιγραφές... σαν δεν ντρέπονται... Καθόλου δε ντρεπόμαστε.. Δε το ξερα να σκάω 60 και 70 ευρώ στην Μ$ για να παίξω ένα παιχνίδι! Αν και με banaran και εμένα,καθόλου δε με χάλασε όλο αυτό το καιρό που έπαιζα έτσι..Πόσα χρήματα γλύτωσα.. Και πόσα θα γλυτώνω ακόμα, αφού μπορώ και παίζω offline τουλάχιστον. Άκους εκεί..
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Καθόλου δε ντρεπόμαστε.. Δε το ξερα να σκάω 60 και 70 ευρώ στην Μ$ για να παίξω ένα παιχνίδι! Αν και με banaran και εμένα,καθόλου δε με χάλασε όλο αυτό το καιρό που έπαιζα έτσι..Πόσα χρήματα γλύτωσα.. Και πόσα θα γλυτώνω ακόμα, αφού μπορώ και παίζω offline τουλάχιστον. Άκους εκεί.. και ξανά μανα... και εγώ κόπιες παίζω...
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πάντα έτσι γίνεται, in the end, there can be only OOOOOOONE.
OlgaZzZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 !!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ CONSOLE GAMES. Έκοψε την δυνατότητα της εγκατάστασης σε όποιον μπαναρίστηκε. Το αν μπαναρίστηκες είναι άγνωστο και δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να το μάθεις μέχρι τώρα, αλλα αν μπείς και το φάς χάνεις το install. Αυτό ισχύει, όταν τρως ban δε γίνεται πια εγκατάσταση. Αυτοί που δεν έχουν banaristei ακόμα όμως μπορούν να μάθουν αν είναι στη.. μαύρη λίστα, παίρνοντας τηλ στη Microsoft και ρωτώντας αν τους καλύπτει η εγγύηση (Με την προυπόθεση πως δεν έχει λήξει ακόμα). Εγώ πήρα τηλ στη Microsoft και ρώτησα,μου είπαν πως είμαι flagged, δηλαδή όπου να ναι θα το κάνω κι εγώ το banaki μου.. Κι απο τότε δε ξαναμπήκα online..Και έτσι κάνω κανονικά εγκατάσταση παιχνιδιών ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:42 ---------- και ξανά μανα... και εγώ κόπιες παίζω... Ops, sorry..
games.papajim Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Οσοι εφαγαν ban εκτος απο το να μπαινουν στο live θα εχοθν αλλα προβληματα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:44 ---------- εχουν**********
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Οσοι εφαγαν ban εκτος απο το να μπαινουν στο live θα εχοθν αλλα προβληματα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:44 ---------- εχουν********** HDD install παπαλα. Έχει ειπωθεί και σε άλλο topic.
aris1986 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 αμα παρω κονσολα ps3 θα παρω Free Gaming Network οχι θα πληρώνω την MS
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 hm ok......................
Laiacher Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Καλύτερα να πέρνω 2-3 κονσόλες τον χρόνο μεταχειρισμένες - έτοιμες φλασαρισμένες με 150 ευρωπουλάκια και να παίζω και 10-20 games free κατεβασμένα παρά να δώσω για 10-20 games original 600-1200 ευρώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα