Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πως θα συμπεριφερθεί το λειτουργικό σύστημα είναι ΤΖΑΚ-ΠΟΤ. Σε άλλους καλά και σε άλλους άσχημα, ανάλογα με τη χρήση που του κάνουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σωστα γραφει ο Notis007.

Δεν εχει σημασια ποιο λειτουργικο ειναι καλυτερο ή ποιο μοιαζει περισσοτερο στο αλλο.

Ημουν χρηστης pc 13 χρονια και τωρα δουλευω τον τελευταιο χρονο με mac.

Με βολεψε πολυ και δεν μου εχει λειψει κατι απο τα windows αλλα παντα υπαρχουν και τα virtual machines..

Δημοσ.
Γι'αυτό μου αρέσουν τόσο πολύ τα Windows 7? :-D :P Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τα MacOS X, αλλά θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω ...

Ρε παιδιά είναι ΤΟ λειτουργικό σύστημα, άρα ΤΟ Linux και TO macOS X. ΤΟ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αλήθεια, το i7, τι είναι..? Ρωτάω γιατί θα πάρω ενα iMac και έχει τέτοιο, να ξέρω τουλάχιστον..!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα Vista ήταν ακλόνητα σταθερά, για αυτό ήταν και τόσο βραδυκίνητα.:-D

@@ βραδυκίνητα ήταν αν είχε κάποιος καλο PC, αν δεις review του anandtech που συγκρίνει XP SP3 με Vista και 7 οι διαφορές απλά είναι ελάχιστες...

Δημοσ.

Ελάχιστα με ενδιαφέρει τι λέει ένα review. Πιο πολύ με απασχολεί τι κάνει ο υπολογιστής μου και συγκεκριμένα ο desktop μου με core2duo Ε8400 & 4GB ram με XP SP3 ήταν καλός, με Vista αργός μέχρι αηδίας και με Win7 παέι βολίδα τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Δεν είναι και i7 αλλά και την εποχή των Vista δεν υπήρχαν i7...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ελάχιστα με ενδιαφέρει τι λέει ένα review. Πιο πολύ με απασχολεί τι κάνει ο υπολογιστής μου και συγκεκριμένα ο desktop μου με core2duo Ε8400 & 4GB ram με XP SP3 ήταν καλός, με Vista αργός μέχρι αηδίας και με Win7 παέι βολίδα τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Δεν είναι και i7 αλλά και την εποχή των Vista δεν υπήρχαν i7...

Δεν νομίζω πάντως πως οι i7 έχουν TOΣΟ τρομερή διαφορά επιδόσεων σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος. Μάλλον όταν κάνεις compile χιλιάδες σελίδες κώδικα θα δεις ΤΗΝ διαφορά. Προσωπικά με vista σε Τ8100 2.1GHz ήμουν όσο ικανοποιημένος είμαι και με τα Windows 7.

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά απλά δεν σε πιστεύω, γιατί και εγώ με παρόμοιο σύστημα δεν είδα διαφορά ανάμεσα σε XP SP3, Vista & 7

Δημοσ.

Αν με C2D E8400 & 4GB RAM ο υπολογιστής σου φίλε gtctisiamp ήταν πιο αργός με Vista 64μπιτα σε σχέση με XP SP3 τότε κάτι κάνεις λάθος...

Μια χαρά ηταν τα Vista, για την ακρίβεια με Vista & 7 δεν έχω δεί ποτε μα ποτέ κόλλημα - ούτε με ΧΡ έβλεπα βέβαια (ίσως πριν το 2004).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...