tritonas00 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 εδω ειχα το half life 1 και πεταγε!!!! εβαλα το 2 στο ιδιο μηχανημα και σερνοταν best post ever και τα καρούλια μέσα εμ βεβαια αφου το half life 1 εχει ιδιες απαιτησεις με το 2! :p
vassilianna Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Βάλτε Linux! Ορίστε... Το είπα. ...sVista μου είπαν. Και αυτό έκανα.Τα έσβησα και έβαλα Linux.
blashyrkh+ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 συγχαρητηρια.Επισης η εμφανιση για ενα λειτουργικο ειναι πολλα γιατι ειναι ολη μερα μεσα στη μουρη σου αλλα αυτο που σε κραταει ειναι ο πυρηνας κατι για το οποιο η microsoft δεν μπορει να κανει κατι...
Tablet Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε στην ανάπτυξη των Windows 7 είναι να δημιουργήσουμε την εμφάνιση των Mac σε συνδυασμό με τη σταθερότητα των Vista." Site: appleinsider.com ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ ΚΑΑΑΛΟΟΟΟΟΟ Για πια σταθεροτητα ειπαμε?Αχαχαχα Να καει η Microsoft!!!!!!!!!!
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Όποιος μου δείξει screenshot μπλε οθόνης σε Vista, με την ταυτότητά του μπροστά, του ταχυδρομώ 50ευρο. Αλλιώς, τους αλαλαγμούς χωρίς επιχειρήματα, στα δέντρα σας με τις μπανάνες και τα μήλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 δεν διαφωνώ, αλλά δεν είναι και δύσκολο να την προκαλέσεις επίτηδες
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Όποιος μου δείξει screenshot μπλε οθόνης σε Vista, με την ταυτότητά του μπροστά, του ταχυδρομώ 50ευρο.Αλλιώς, τους αλαλαγμούς χωρίς επιχειρήματα, στα δέντρα σας με τις μπανάνες και τα μήλα. Αν σου στείλω 2 σκρινς δηλαδή θα πάρω 100 :Ρ
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τι κάνεις, φυσάς τον καπνό του τσιγάρου πάνω στην οθόνη; Oh, wait...
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τι κάνεις, φυσάς τον καπνό του τσιγάρου πάνω στην οθόνη; Oh, wait... Πλέον δεν έχει αλλά είχε ένα θεματάκι με κάτι μπλε οθόνες με μία συγκεκριμένη έκδοση του οδηγών της Ενβίντια κ κάρτα γραφικών βεβαίως βεβαίως!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 overclockάρεις, τις ram...unstable timings και όχι αρκετή τάση...μπλε οθονούλα στα Vista ναι ok δεν φταίνε τα Vista αλλά βλέπεις bsod
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 overclockάρεις, τις ram...unstable timings και όχι αρκετή τάση...μπλε οθονούλα στα Vista ναι ok δεν φταίνε τα Vista αλλά βλέπεις bsod Άρα το 50€ δικαίως.. χαίρομαι που συνασπιζόμαστε οι χρήστες (:Ρ)
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Οι μπλε οθόνες είναι πάντα πρόβλημα υλικού ή driver, όχι του λειτουργικού.
status Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Οι μπλε οθόνες είναι πάντα πρόβλημα υλικού ή driver, όχι του λειτουργικού. ριμέμπερ κομραντ; run con/con
lyra Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Γι'αυτό μου αρέσουν τόσο πολύ τα Windows 7? Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τα MacOS X, αλλά θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω ... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2010 από dimitris2006
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Και μένα γι' αυτό μου αρέσει τόσο το κοτόπουλο, γιατί στη γεύση μοιάζει με το μπρόκολο. Όχι ότι έχω φάει μπρόκολο, αλλά μου αρέσει το κοτόπουλο, οπότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα