epivitor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 οχι μονο περιεργο αλλα αστειο συναμα Εγω παλι βρισκω οχι μονο αστειο,αλλα ξεκαρδιστικο να συνεχιζεις να μην πιστευεις αυτο που λεω. Λες και εχω κανενα συμφερον με το να λεω οτι ειχα προβληματα με τα vista. Ξεκολλα λιγακι γιατι αρχιζεις και γινεσαι κουραστικος.
Members gsarig Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αν και δεν ανήκω στους εχθρούς των Vista, το ότι έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (κάτι που, κατά τη γνώμη μου, το απέδειξαν τα 7 που είναι αρκετά ελαφρύτερα) είναι σημαντικό μειονέκτημα. Και σχετικά με το θέμα του topic, θα συμφωνήσω με όσους ανέφεραν πως σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει παρθενογέννεση. Όχι μόνο δεν βρίσκω κακό το να υιοθετείς τα θετικά στοιχεία των ανταγωνιστών σου, αλλά πιστεύω κιόλας πως στον συγκεκριμένο τομέα είναι και επιβεβλημένο. Στο κάτω-κάτω, εμένα ως χρήστη τί με νοιάζει ποιος αντέγραψε ποιόν; Αν η αντιγραφή είναι καλύτερη από το πρωτότυπο δεν έχω λόγο να μην την προτιμήσω (γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι στην κόντρα Windows 7 vs Mac). Κι αν μπορούσα να έχω όλα τα θετικά στοιχεία όλων των λειτουργικών σε ένα, αυτό θα προτιμούσα, ακόμα κι αν δεν είχε καμιά δική του καινοτομία να μου προσφέρει.
mandos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Στο ίδιο μηχάνημα που τα xp πετούσανε, τα vista σερνόντουσαν ακόμα και με το aero απενεργοποιημένο ΧΡ = 2000-2001 Vista = 2006 δοκίμασε να βάλεις ΧΡ σε υπολογιστή του 1998 να δεις πως πάνε??? του 99? του 2000? γιατί να βάλεις Vista σε υπολογιστή του 2005?
disqualified Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εγω παλι βρισκω οχι μονο αστειο,αλλα ξεκαρδιστικο να συνεχιζεις να μην πιστευεις αυτο που λεω. Λες και εχω κανενα συμφερον με το να λεω οτι ειχα προβληματα με τα vista.Ξεκολλα λιγακι γιατι αρχιζεις και γινεσαι κουραστικος. Παραιτουμαι αφου τα Vista οπως διαβασα σερνονται και σε i7. Περα απο την κοντριτσα μας, (μην το παιρνεις τοσο σοβαρα), ειναι πραγματικα αστειο να διαβαζω τα ιδια πραγματα για τα 7 στα οποια συγχωρουνται ολα, αλλα για τα οποια κατακεραυνωθηκαν τα vista οταν πρωτοβγηκαν, ενω παραλληλα χαρακτηριστικα τα οποια υπηρχαν στα vista και "ενοχλουσαν" τους χρηστες να υπαρχουν στα 7 και να αποθεωνονται, πραγμα το οποιο ισχυει πρωτον λογω του οτι πλεον εχουν αλλαξει πολλοι τα συστηματα τους μετα απο 3 χρονια αλλα επειδη και δεν εχω καμια αντιρρηση τα 7 ειναι βελτιωμενα σε σχεση με τα vista. Το καπελο μου αυτη τη φορα στην εκστρατεια marketing της Microsoft με τις εκδοσεις που εβγαζε μερα παρα μερα οι οποιες φυσικα ετσι κι αλλιως θα πεταγανε μιας και ηταν "μιας χρησης" συγνωμη παντως αν σε νευριασα, αλλα και σε μενα το ιδιο κουραστικες φαινονται αλλες αποψεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Που ειναι το περιεργο; Στο συστημα της υπογραφης μου Vista σερνοντουσαν σε σχεση με τα XP και τα 7. Καμια επαφη στην ταχυτητα και στην σταθεροτητα... Το προβλημα που εχω με τα 7αρια ειναι η συμβατοτητα με συσκευες. Οι 2 webcam που εχω δεν παιζουν γιατι δεν υπαρχουν drivers. Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερο των Vista και των XP που καποια στιγμη επρεπε να παρουν ποδι γιατι πολυ μειναν... Εγω παλι βρισκω οχι μονο αστειο,αλλα ξεκαρδιστικο να συνεχιζεις να μην πιστευεις αυτο που λεω. Λες και εχω κανενα συμφερον με το να λεω οτι ειχα προβληματα με τα vista.Ξεκολλα λιγακι γιατι αρχιζεις και γινεσαι κουραστικος. http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=3666&p=1 αν οι διαφορές που φαίνονται εδώ κάνουν τα Vista τα σέρνονται και να κολλάνε σε σχέση με τα 7 και τα XP τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είτε υπερβάλετε είτε PEBKAC...
epivitor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 συγνωμη παντως αν σε νευριασα, αλλα και σε μενα το ιδιο κουραστικες φαινονται αλλες αποψεις Αυτο που με ψιλοενοχλησε ηταν ο χαρακτηρισμος "αστειο" σ'αυτο που εγραψα που κακως ισως το θεωρησα λιγακι προσβλητικο. Τελος να πω οτι δεν ειμαι απ'αυτους που κατακεραυνωνουν τα vista και αποθεωνουν τα 7 (τα οποια τα χρησιμοποιω εδω και 2 βδομαδες και ηδη εχουν κανει 2 restart χωρις λογο και αιτια) και ουτε νομιζω πως ειμαι το προβλημα αναμεσα στο πληκτρολογιο και την καρεκλα.
nikos21aek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 To αστείο (νομίζει) ότι ήταν η αναφορά στη σταθερότητα λειτουργικού windows. Εσύ δεν το ξέρεις ότι τα παράθυρα είναι ασταθή, επικίνδυνα και σε τελική ανάλυση an evil thing; Φίλε εγώ 1,5 χρόνο με βίστα όχι μόνο δεν μου κόλλησε τίποτα,όχι μόνο δεν με ενόχλησε τίποτα,αλλά το σύστημα πετούσε.Τώρα με τα 7 είχα κάποια προβληματάκια για τα οποία δεν ευθύνεται το λειτουργικό και ρίχνω κάτι χριστοπαναγίες συχνά πυκνά. Αλλά εντάξει αφού κάποια στιγμή θα γινόταν το φορμάτ το έκανα από τώρα για να μην βάλω τα 7 κάτι μήνες πριν κυκλοφορήσουν τα beta 8.
ergothes Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 άλλος ένας για το fail train είδες έχεις πολλούς οπαδούς...... δικό σου το σχόλιο η το copiares???
tolis_01 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το thread αυτό ήταν καταδικασμένο από τη στιγμή που γράφτηκε ο τίτλος! Πάντως λογικό τα πάντα να βασίζονται σε κάτι άλλο. Κανένα λειτουργικό σύστημα δεν γεννήθηκε απ'το πουθενά.
becausE Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 εδω ειχα το half life 1 και πεταγε!!!! εβαλα το 2 στο ιδιο μηχανημα και σερνοταν best post ever και τα καρούλια μέσα
dream21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 σωπα καλε που εχουν δανειστει απο Mac os x. η ιδεα τους ειναι η λενε ψεματα. :lol:
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τι στο καλό... μέχρι πριν λίγο καιρό με το σταγονόμετρο έβρισκες άτομο που να θεωρεί τα vista καλό λειτουργικό και ξαφνικά βρέθηκαν 3; στο ελλαντα ναι ίσως.. . Γιατί και γω είμαι ο 4ος τότε που είμαι μια χαρά ευχαριστημένος . Πάντως το kde μακράν πιο παλιό...Τώρα από πού πήρε την ιδέα η m$,στους τρελούς έχουμε πει να λέμε πάντα ναι.....
atheatos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα ειναι άκαιρο.Τα vista μοιάζουν περισσοτερο με mac OS παρά τα 7.Απλα τα 7 καταφέραν να δουλεύουν καλύτερα, από τα vista για αυτό τα βγάλανε.Οταν τα mac είχαν το tiger (10.4) τα windows είχαν ακόμα τα xp.Μολις βγήκαν τα Vista αμέσως ειδα τις ομοιότητες με τα mac(windows mail κ.α).Η αντιγραφή είχε ξεκινήσει απο παλαιοτερα άσχετα αν δεν δούλεψε καλα οπως με τα 7.Τώρα τα 7 είναι καλύτερα απο το leopard (10.5) αλλα όχι και από το snow leopard(10.6).To 10.6 ειναι πιο γρήγορο και πιο όμορφο από τα windows 7.Εχω windows7 64bit ultimate genuine και πάλι με snow leopard δουλέυω γιατι την αίσθηση του mac δεν την έχουν τα 7 οσο και αν διατήρησαν στοιχεία των vista.Βέβαια οι περισσοτεροι που έχουν mac ή linux μπορόυν να μιλήσουν καλύτερα για το θέμα παρα αυτοι που έχουν μόνο windows.Μπορώ να πω οτι ορισμένες εκδόσεις linux μοιαζουν περισσότερο me mac os αλλα θα βγω off topic.
aiantas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ας μην κρυβόμαστε, όλες σχεδόν οι εκδόσεις των Windows έχουν "δανειστεί" στοιχεία από τα Mac "Mac OS" είτε το παραδέχονται μερικοί-μερικοί είτε όχι....
Exoskeletor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 εγω εδω βλεπω πως τελικα δεν ειπαν κατι τετοιο... http://www.neowin.net/news/main/09/11/12/microsoft-windows-7-was-inspired-by-mac-oh-no-it-wasnt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα