status Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Απο σήμερα και στο εξής δεν θα είναι πουθενά "employee".. Ούτε καν στην Apple! "Ακούς εκεί μας έκλεψε ΠΑΛΙ η Microsoft, δεν έχουμε κενά ασφαλείας στα ενδοεταιρικά μας πλέον, έχουμε βάλει anti-bill gates software"! Αλλά κ χωρίς πλάκα είναι λίγο μα'ακία να πει κάποιος κάτι τέτοιο... πιο το νόημα, αφού είναι αυτονόητο..!
ergothes Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ειναι πολύ αστείο να το παραδέχεται η ίδια η microsoft και μερικοί χρήστες ΟΧΙ χαχαχαχαχα..................
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ειναι πολύ αστείο να το παραδέχεται η ίδια η microsoft και μερικοί χρήστες ΟΧΙ χαχαχαχαχα.................. Μόλις το διέψευσε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ειναι πολύ αστείο να το παραδέχεται η ίδια η microsoft και μερικοί χρήστες ΟΧΙ χαχαχαχαχα.................. άλλος ένας για το fail train
giorgos_g Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τι λέτε ρε, ο Βασιλης Πύλες να κλέβει?? σα δε τρέπεστε λέω γω... Απλα δανείζεται ο άνθρωπος...
status Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τι λέτε ρε, ο Βασιλης Πύλες να κλέβει?? σα δε τρέπεστε λέω γω...Απλα δανείζεται ο άνθρωπος... Αν το πας κάπως έτσι όμως πρέπει να πεις ότι κ όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες έκλεψαν από την ford σωστά; Κ κατεβαίνεις την λίστα με τα προιόντα κ πας...
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 εδω ειχα το half life 1 και πεταγε!!!! εβαλα το 2 στο ιδιο μηχανημα και σερνοταν
giorgos_g Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αν το πας κάπως έτσι όμως πρέπει να πεις ότι κ όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες έκλεψαν από την ford σωστά; Κ κατεβαίνεις την λίστα με τα προϊόντα κ πας... Offtopic ON Νομίζω πως ο Ford πούλησε την πατέντα του κινητήρα εσωτερικής καύσης Offtopic OFF Πλάκα πλάκα αν και χρήστης MAC έκανα ένα partition στον iMac και έβαλα τα 7ρια, ομολογώ πως με εξέπληξαν ευχάριστα
talos_2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Offtopic ON Νομίζω πως ο Ford πούλησε την πατέντα του κινητήρα εσωτερικής καύσης Offtopic OFF Πλάκα πλάκα αν και χρήστης MAC έκανα ένα partition στον iMac και έβαλα τα 7ρια, ομολογώ πως με εξέπληξαν ευχάριστα Χαίρομαι που κάποιος με εμπειρία και στα δύο λειτουργικά το λέει αυτό. Τέτοιες απόψεις «μετράω» πολύ. Ο εσωτερικής καύσης δεν είναι εφεύρεση του Ford, αλλά η γραμμή μαζικής παραγωγής.
giorgos_g Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Χαίρομαι που κάποιος με εμπειρία και στα δύο λειτουργικά το λέει αυτό. Τέτοιες απόψεις «μετράω» πολύ. Ο εσωτερικής καύσης δεν είναι εφεύρεση του Ford, αλλά η γραμμή μαζικής παραγωγής. οκ, δεν το ήξερα thanks for info
klainmaingr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 εδω ειχα το half life 1 και πεταγε!!!! εβαλα το 2 στο ιδιο μηχανημα και σερνοταν Ναι και μετά έβαλα το 3 (win 7) και πέταγε πάλι.. Your point?
epivitor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 αν μιλάμε για το σύστημα της υπογραφής δεν το βρίσκω παράλογο να ζορίζονται τα Vista Οχι στο laptop τα ειχα δοκιμασει (8710w) πριν αρκετους μηνες. Το desktop μου δεν ειναι για πανω απο xp, ισως αργοτερα δοκιμασω τα 7 x86.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Οχι στο laptop τα ειχα δοκιμασει (8710w) πριν αρκετους μηνες. εντάξει δεν είναι και τέρας υπολογιστικής ισχύος, παλιό πλέον, αλλά και πάλι το βρίσκω περίεργο να σερνόταν και να κόλλαγε...
disqualified Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 εντάξει δεν είναι και τέρας υπολογιστικής ισχύος, παλιό πλέον, αλλά και πάλι το βρίσκω περίεργο να σερνόταν και να κόλλαγε... οχι μονο περιεργο αλλα αστειο συναμα
euklidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Που ειναι το περιεργο; Στο συστημα της υπογραφης μου Vista σερνοντουσαν σε σχεση με τα XP και τα 7. Καμια επαφη στην ταχυτητα και στην σταθεροτητα... Το προβλημα που εχω με τα 7αρια ειναι η συμβατοτητα με συσκευες. Οι 2 webcam που εχω δεν παιζουν γιατι δεν υπαρχουν drivers. Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερο των Vista και των XP που καποια στιγμη επρεπε να παρουν ποδι γιατι πολυ μειναν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα