firewalker Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 KDE != Linux KDE 4.x plasma look n' feel older than Vista. :p:p
disqualified Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 :lol: αλλος ενας που εχει αποψη για τα vista χωρις να τα εχει χρησιμοποιησει... Μπορει να σου φαινεται αστειο ομως αυτη ειναι η αληθεια
epivitor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 αλλος ενας που εχει αποψη για τα vista χωρις να τα εχει χρησιμοποιησει... Μπορει να σου φαινεται αστειο ομως αυτη ειναι η αληθεια Μαλλον ειστε ολοι συνεννοημενοι να μου κανετε πλακα ετσι ? Φυσικα και εχω χρησιμοποιησει τα vista και συγκεκριμενα τα x64 με sp2 και με λιγο ζορισμα ολο το συστημα σερνοταν και τελικα κολλουσε. Τωρα αν με τα τελευταια updates εχει κατι αλλαξει αυτο δεν το ξερω και ουτε ειμαι διατεθειμένος να το μαθω.
gtroza Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 KDE != Linux KDE 4.x plasma look n' feel older than Vista. πέστα θρανίο ! .
oneofthem Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 αλλος ενας που εχει αποψη για τα vista χωρις να τα εχει χρησιμοποιησει...Μπορει να σου φαινεται αστειο ομως αυτη ειναι η αληθεια μην ξεχνάς πως η σύγκριση είναι με το mac os οπότε η φράση που σχολιάστηκε είναι όντως λίγο υπερβολική τα vista συναντούν δυσκολίες (τουλάχιστον σε πράγματα που έχω δει εγώ) που δεν υπάρχουν στο mac os - εγώ θα ήθελα καλύτερο management του hardware από τα λειτουργικά της ms, πολύ καλύτερη υποστήριξη και στις δύο πλατφόρμες και θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος τα εφφέ δεν με απασχολούν τόσο και με ενοχλούν πολλές φορές αν υπήρχε πρόβλημα επιδόσεων σε mac δε, δεν θα ήθελα καθόλου εφφέ ούτε σε mac
Apateonas_69 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δεν είπε κανείς ποτέ ότι τα Vista είχαν αστάθειες...είπαν απλά ότι δεν μπαίναν σε μηχανάκια με πολύ χαμηλό σε δύμανη hardware...Οσο για τα επνευσμένα win7 απο το Mac Os κάτι έπρεπε να πεί και η MS στον πόλεμο που έχουν μεταξύ τους...και όχι απλά σαν μια απλη παραδοχή...εσκεμένα ή όχι....
Evgenios1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τα mac linux δεν ειναι ? 'Η εχουν δικο τους kernel ...
euklidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τα mac linux δεν ειναι ? 'Η εχουν δικο τους kernel ... Πυρηνα BSD εχουν που ειναι Unix. Στην ουσια ειναι BSD με διαφορετικο γραφικο περιβαλλον... και καποια εξτρα bug Lol. Τα Vista & 7 εχουν σηκωσει το μισο KDE. Μεχρι και το search που εχουν στην εναρξη ειναι ακριβως το ιδιο με το search στο KDE 4. Το transparency ειναι εμπνευσμενο απο το KDE 4 μιας και στο MacOS δεν παιζει αυτο. Τα widgets θυμιζουν plasmoids απο KDE 4. Αλλα κατα τα αλλα φτυστο OSX ειναι. xaxaxaxa
Nightstrike Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ VISTA Μπορείτε να μου πείτε τι δουλειά κάνετε με αυτά? Δηλαδή έλεος έχουμε τον καθένα να λέει ότι θέλει! 3 φίλοι μου και εγώ έχουμε είτε ι7 είτε quad και μετά από βαριά χρήση! Δήλαδη τουλάχιστον 100gb install παιχνιδιών προγραμμάτων, με καθημερινή χρήση, πιάνοντας για αρκετες ώρες το 100% του cpu και ναι μετα από 2-3 μήνες χρήσης τρελένετε το σύστημα! Δεν ξέρω εάν φταίει το vista η εάν στα windows 7, mac osx, είναι όλα τέλια αλλά τα vista μου έχουν δημιουργήσει προβλήματα για τα απλά πράγματα μετά από το «τσιτάρισμα» . Άντε γεια vista άντε να δούμε τα windows 7 (2 μήνες και δεν έχω πρόβλημα προς το παρόν) Α! και σίγα τις βλακείες που πήραν από τα mac osx...
rosmodelo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ελεος τι αλλο θα ακουσω τα vista ηταν ειναι κ θα ειναι η μεγαλυτερη αποτυχια λογισμικου........Τι να πω κ για κατουρημα να θελα να παω μηνυμα μου εβγαζε αν ειμαι σιγουρος!
FarCry Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 πέστα θρανίο !. Initial release 11 January 2008http://en.wikipedia.org/wiki/KDE_4 RTM: November 8, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Vista ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:54 ---------- KDE 4.x plasma look n' feel older than Vista.
euklidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ VISTAΜπορείτε να μου πείτε τι δουλειά κάνετε με αυτά? Δηλαδή έλεος έχουμε τον καθένα να λέει ότι θέλει! 3 φίλοι μου και εγώ έχουμε είτε ι7 είτε quad και μετά από βαριά χρήση! Δήλαδη τουλάχιστον 100gb install παιχνιδιών προγραμμάτων, με καθημερινή χρήση, πιάνοντας για αρκετες ώρες το 100% του cpu και ναι μετα από 2-3 μήνες χρήσης τρελένετε το σύστημα! Δεν ξέρω εάν φταίει το vista η εάν στα windows 7, mac osx, είναι όλα τέλια αλλά τα vista μου έχουν δημιουργήσει προβλήματα για τα απλά πράγματα μετά από το «τσιτάρισμα» . Άντε γεια vista άντε να δούμε τα windows 7 (2 μήνες και δεν έχω πρόβλημα προς το παρόν) Α! και σίγα τις βλακείες που πήραν από τα mac osx... Ειχα 7 beta και ειπα να βαλω vista και εγω σε i7 920@4Ghz. Ε απο το πρωτο boot εκανε μπαμ η μειωμενη αποδοση. Σε 3 μερες φαγαν ποδι και γυρισα σε 7. Τι να λεμε τωρα... Ναι οκ απο ταχυτητα δεν ειναι λινουξ αλλα ειναι ικανοποιητικα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:59 ---------- Initial release 11 January 2008http://en.wikipedia.org/wiki/KDE_4 Retail: January 30, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Vista ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:54 ---------- 11/1/2008 βγηκε το KDE επισημα. Επαιζε τουλαχιστον 2 χρονια σε alpha kai beta εκδοσεις (και φυσικα σε παρουσιασεις στο youtube και σε διαφορα site βιντεο και φωτογραφιες, πολυ πριν βγει η πρωτη alpha εκδοση) . Η μπαρα που θα εμπαινε στα vista ηταν αυτη των Longhorn το 2005 και δεν ειχε καμια σχεση με την μπαρα που μπηκε τελικα. Φυσικα η ολικη αλλαγη της μπαρας σε πιο KDE-look εχει γινει τωρα με τα win7.
gtroza Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 γειά σου FarCry puppylinux έχω για κύριο λειτουργικό win μόνο για cad κι αυτό για τελικά σχέδια την μικρομαλάκης την έχω "εγγεγραμμένη" για τις πρακτικές της και τους στόχους της .
FarCry Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 11/1/2008 βγηκε το KDE επισημα. Επαιζε τουλαχιστον 2 χρονια σε alpha kai beta εκδοσεις. η πρωτη alpha βγηκε το 11 May 2007, KDE 4.0 Alpha 1
gtroza Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ωραία ο Γολιάθ ήταν πιό ψηλός ! κάναμε λάθος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα