dimitris2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ο σχεδιασμός του νέου λειτουργικού της Microsoft Windows 7 φαίνεται πως έχει δανειστεί αρκετές πινελιές από το Max OS X της Apple. O Simon Aldous, διαχειριστής του τμήματος συνεργατών της Microsoft, σε συνέντευξή του παραδέχθηκε ότι "Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που κάνουν το λειτουργικό της Apple φανταστικό, είναι το γραφικό του περιβάλλον και η ευκολία χειρισμού του από το χρήστη. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε στην ανάπτυξη των Windows 7 είναι να δημιουργήσουμε την εμφάνιση των Mac σε συνδυασμό με τη σταθερότητα των Vista." Ορισμένες ομοιότητες των Windows 7 με το τελευταίο λειτουργικό της Apple βρίσκονται στη γραμμή εργαλείων. Στα Windows 7, η taskbar μοιάζει πολύ με το Dock του Mac OS X όπου χρησιμεύει είτε στην έναρξη αγαπημένων εφαρμογών είτε στη διαχείριση των ήδη ανοιχτών. Ακόμα, παρόμοια λειτουργία του Expose στα Mac υπάρχει στα 7 με τη χρήση του Aerο για την παρατήρηση των ενεργών παραθύρων. Οι ομοιότητες καταγράφηκαν και από τον δημοσιογράφο της Wall Street Journal, Walt Mossberg, στη παρουσίαση του για το νέο λειτουργικό της Microsoft. Site: appleinsider.com
epivitor Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε στην ανάπτυξη των Windows 7 είναι να δημιουργήσουμε την εμφάνιση των Mac συνδυαζόμενα με τη σταθερότητα των Vista." :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 έλα ντε, κλείνω 6 μήνες με τα Vista σε 2 PC και δεν έχουν κάνει κιχ...
oneofthem Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 το αστείο με τη σταθερότητα δεν είναι ότι θα κρασσάρουν τα vista σε φάση αλά 3.11 αλλά ότι το όχι τέλειο για διάφορους λόγους resource management φέρνει το σύστημα να πιέζεται πιο εύκολα με αποτέλεσμα υπό πίεση να κολλάει το σύμπαν μπορεί να μην κρασσάρει completely και να επανέλθει αργότερα αλλά πάλι πρόβλημα σταθερότητας θα το χαραχτήριζα και στα mac το λειτουργικό έχει κάποια κουλά κολλήματα πολύ κουλά να σπας το κεφάλι σου, αλλά μια διαφορά είναι πως συνήθως βγαίνουν μόλις αλλάξεις κάτι οπότε ξέρεις που ψάχνεις αν μη τι άλλο δεν θα έλεγα ότι αν ήθελα κάτι από το mac os στα vista θα ταν τα γραφικά
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το αστείο ποιό ήταν; Η αντι-vista μόδα δεν περνάει....... 2+ χρόνια με vista -) το πιο σταθερό λειτουργικό που έχει πέσει στα χέρια μου.
j11h Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ευχομαι στα επομενα windows να βαλουν και κανενα εφε παραπανω του τυπου compiz,δεν θα ειναι καθολου ασχημα.
Leon07 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 1,5 χρονο με Vista x64 και το συστημα ακομα πεταει. και ουτε λογος για format εννοειτε. :-)
nickarmy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Βάλτε Linux! Ορίστε... Το είπα. δεν έχεις βαρεθεί τα 7 ειναι καλήτερα από τα leopard
Bourdoulas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τι στο καλό... μέχρι πριν λίγο καιρό με το σταγονόμετρο έβρισκες άτομο που να θεωρεί τα vista καλό λειτουργικό και ξαφνικά βρέθηκαν 3;
ntinos19 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ορισμένες ομοιότητες των Windows 7 με το τελευταίο λειτουργικό της Appleβρίσκονται στη γραμμή εργαλείων. Στα Windows 7, η taskbar μοιάζει πολύ με το Dock του Mac OS X όπου χρησιμεύει είτε στην έναρξη αγαπημένων εφαρμογών είτε στη διαχείριση των ήδη ανοιχτών. επειδή είμαι βλαμμένος , η taskbar είναι αυτή που έχει το start στα δεξιά και αριστερά αριστερά έχει το ρολογάκι και τα προγραμματάκια που είναι ενεργά ? έχω και μυωπία ρε γμτ και δεν βλέπω καλά τις photo. το Mac OS X είναι στη δεύτερη photo, σωστά ? windows 7 photo:
revvok Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ναι και μένα πιο πολύ εμπνευσμένο από KDE μου μοιάζει..
darklordvader77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 επειδή είμαι βλαμμένος , η taskbar είναι αυτή που έχει το start στα δεξιά και αριστερά αριστερά έχει το ρολογάκι και τα προγραμματάκια που είναι ενεργά ? έχω και μυωπία ρε γμτ και δεν βλέπω καλά τις photo. το Mac OS X είναι στη δεύτερη photo, σωστά ? windows 7 photo: Βασικά...σε καμια! 1η: Windows XP που φοραει 100% το Transformation pack Flyakite OS X (για να μοιαζει στο Tiger) 2η: KDE (οπως με προλαβε ο revvok)
FarCry Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Βάλτε Linux! με KDE (Vista look and feel) φιχεδ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα