Προς το περιεχόμενο

Thomson TG782 + Linksys Wag 200G

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μπω κατευθείαν στο θέμα μου

Εδώ και 3 χρόνια είχα forthnet dsl και είχα σαν ρούτερ το Linksys Wag 200G. Όλα οκ με το συγκεκριμένο αφού μπορούσα να κάνω ότι ρυθμίσεις ήθελα για το δίκτυο του σπιτιού.

Έλα όμως που στην περιοχή μου η Forthnet προσφέρει μέχρι 2 Mbps και "αναγκάστηκα" να αλλάξω την γραμμή σε CYTA 12 Mbps double play

Έλεγα οκ, θα μου δώσουν αυτοί ένα router και θα "καρφώσω" και το δικό μου και όλα οκ.

Έλα όμως που το Thomson TG782 που μου έδωσε η CYTA είναι ότι ποιο άθλιο router έχω συναντήσει ποτέ μου!!!!! Προσπάθησα να το συνδέσω με το linksys μέσω lan αλλά δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να το ρυθμίσω να δίνει internet στο linksys.

τα user/pass: cytauser/cytauser μάλλον δεν δίνουν πλήρη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του ρούτερ. hmmm.gif

Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιον τρόπο για το πως να καταφέρω να δώσω internet στο linksys;;

Βασικά θέλω να κρατήσω το Thomson TG782 αναγκαστικά και μόνο για την τηλεφωνία, ενώ το internet να το ελέγχω μέσα από το linksys

To Thomson TG782 είναι άχρηστο για κάποιον που θέλει να στήσει το δικό του δίκτυο...

Βοήθεια! :-):-D

Δημοσ.

thomson 192.168.1.254 linksys 192.168.1.1 και του κλεινεις ton dhcp.τα ενωνεις με καλωδιο και ως δεια μαγειας παιζουν ολα μια χαρα.μην ξεχασεις να κλεισεις τον dhcp.στο 192.168.1.254 θα μπαινεις για να πειραζεις οτι θες για τον ρουτερ στο linksys Μονο οτι εχει να κανει με το ασυρματο.οταν κανεις Port forward θα κανεις σαν να μην υπαρχει το Linksys.ειναι transparent.και δεν ειναι αθλιο.ειναι μεν σταθερο αλλα σε καποια πραγματα υποφερει οπως το linksys πολυ καλο αλλα υποφερει στα disconects se χαλια γραμμες.

Δημοσ.

ευγε!!! it's works! ευχαριστώ!!! :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:11 ----------

το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω είναι να μπορώ να μπαίνω στο 192.168.1.1 επειδή το linksys έχει πάρει default gateway το 192.168.10.254 του thomson

Το linksys εκτός το ότι έκλεισα τον DHCP, στο Encapsulation το έβαλα σε bridge mode only, και το Autodetect: Disable

Δημοσ.
ευγε!!! it's works! ευχαριστώ!!! :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:11 ----------

το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω είναι να μπορώ να μπαίνω στο 192.168.1.1 επειδή το linksys έχει πάρει default gateway το 192.168.10.254 του thomson

Το linksys εκτός το ότι έκλεισα τον DHCP, στο Encapsulation το έβαλα σε bridge mode only, και το Autodetect: Disable

α.αν το thomson το εχεις 192.168.10.254 τοτε το linksys θα το βαλεις 192.168.10.1.αν το ειχες το thomson 192.168.1.254 Που ειναι το default τοτε θα αφηνες το Linksys οπως ηταν.δεν ηξερα οτι ειχες πειραξει το Linksys για αυτο δεν στο γραψα.εγω στο εγραψα με τις default ip.αλλαξε το και θα παιξει οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...