Προς το περιεχόμενο

ti karta grafikon na paro

midas2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ati 9500 ! an exeis kati parapano 9700..

H 9500 iperterei se epidoseis apo mia GF4Ti4600 eno i 9700 einai arketa xm makria apo oles tis kartes..Yparxei kai h lish tis Ti4200 pou einai xamiloterou budget h tis 9000pro gia akomi xamilotero..

PS:Sorry to oikonomiki kai kalh den to eida..Viasini vlepeis.:P Oikonomiki kai kali 9000pro ligo pio akrivh h 8500 kai telos i Ti4200 pou einai pio akrivi apo tis 2 proigoumenes..:)

Δημοσ.

Υπάρχει ένα μαγαζί που λέγεται plaisio stock και πουλάει αρκετές μεταχειρισμένες κάρτες γραφικών και πολύ φθηνά!Το που είναι δεν ξέρω ακριβώς.ʼμα μάθετε πειτέ μου και εμένα που είναι.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote xaxanoylis:</font><hr> Υπάρχει ένα μαγαζί που λέγεται plaisio stock και πουλάει αρκετές μεταχειρισμένες κάρτες γραφικών και πολύ φθηνά!Το που είναι δεν ξέρω ακριβώς.ʼμα μάθετε πειτέ μου και εμένα που είναι. <hr /></blockquote>

Για το Πλαίσιο Stockhouse έχουν ειπωθεί πολλά (τα περισσότερα όχι καλά) πριν λίγες μέρες εδώ:

http://www.insomnia.gr/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB7&Number=209680

Δημοσ.

Nomizo oti afti tin periodo i kaliteri karta symfona me tin analogia apodosi pros timi einai h GeForce4 Ti4200 me 128mb. Yparxei bebaia kai i ftinoteri lisi tis ATI 9000PRo me ligotera lefta. It's your choice after all.

Δημοσ.

Καλύτερη λύση είναι η Τi4200 όπως προαναφέρθηκε,ακολουθούν ATI 8500LE,ATI9000PRO.Πιο κάτω δεν αξίζει να πάς (δηλ.GF4MX).Πόσα χρήματα θές να ξοδέψεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...