Προς το περιεχόμενο

Ποιο mbp σας αρεσε πιο πολυ ,το παλιο ή το καινουργιο??

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ειχα για λιγο το παλιο mbp 15" και προσφατα πηρα το 13αρι μου φαινεται οτι εκτος απο την οθονη του που ειναι πολυ καλη ολα τα αλλα φερνουν υπερβολικα στο macbook και οχι στην pro σειρα..Εκτος απο την εμφανιση που του παλιου μου αρεσε πιο πολυ θες το πληκτρολογιο θες η διχρωμια κατι δεν μου κολλαει στο καινουργιο..Εχω ψυχολογικα η το περιμενε και αλλος πιο ομορφο ??Πιο διαφορετικο τουλαχιστον??

Δημοσ.

δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής γιατί σου γράφω από το πρώτο μου macbook pro. Πριν από αυτό σε mac είχα, macbook, imac, ibook. Το δουλεύω μία ώρα τώρα και είμαι κατενεθουσιασμένος.

Το όλο aluminum design με δένει πολύ όμορφα και η αίσθηση του keyboard δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Προσωπικά έχω κολλήσει τόσο που δεν θέλω καν να το ανοίξω για upgrade. Και ας έχω έτοιμα τα 4giga και τον 7200 σκληρό!

Δημοσ.

Ρε παιδια το 13 mac ειναι το macbook οπως το ξερατε απλα η apple τωρα ονομασε ολα τα unibody pro και τα απλα "πλαστικα" ειναι τα απλα macbook, η συγκριση 13" και 15" ειναι ακυρη λοιπον γιατι το 15" εξακολουθει να ειναι καλυτερο κατασκευαστικα και πιο δυνατο

Δημοσ.

Πιο δυνατο σε χαρακτηριστικα ναι αλλα κατασκευαστικα το ιδιο.Επισης μιλαω για το παλιο mbp που δεν υπηρχε σε 13" μονο 15" και 17"...Συγκρινουμε την παλια σειρα mbp με την καινουρια...

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του παλιού! Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι το προτιμώ από το νέο. Ειδικά η anti-glare οθόνη του μου φαίνεται τελικά καλύτερη από την αντίστοιχη του νέου pro. Επίσης μου αρέσει περισσότερο η αίσθηση του aluminum πληκτρολογίου.

Δημοσ.

Και μενα το πληκτρολογιο του παλιου μου καθοταν πιο καλα...αλλα και το οτι ηταν ολο ενα χρωμα..τη διχρωμια την εχω συνηθισει σε φορητα καταρχας μη apple (no offence!!) και γενικοτερα σε χαμηλοτερης ποιοτητας πχ acer ,fujitsu κλπ..πχ τα thinkpad ειναι ολομαυρα..το αλλο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι το power button και τα πλαινα ηχεια (υπαρχουν παρομοια και στο καινουργιο mbp αλλα οχι στο 13αρι).Επισης μ αρεσε που ηταν πιο τετραγωνισμενο ,εδειχνε πιο επιβλητικο...

Δημοσ.

έχοντας παλιο 15 και νέο 17 η διαφορά είναι μεγάλη στα εξής:

trackpad το οποίο είναι τέλειο στο νέο

το unibody που είναι πολύ πιο πολυτελές και στιβαρό

τα πληκτρολόγια και τα 2 μου έκαναν η διχρωμία μου ταιριάζει λόγω του μαύρου της οθόνης μόνο το antiglare μου λείπει κάποιες φορές

Δημοσ.

μόνο και μόνο το αλουμινένιο unibody κάνει τη διαφορά. Δουλεύω σε ένα μικρό macbook 13αρι αλουμινένιο και σε ένα μεγάλο 15αρι mbp (το παλαιότερο πριν τα unibody) και είμαι καταενθουσιασμένος και με τα δύο... τελικά όμως το μεγάλο trackpad του μικρού με κάνει να το προτιμώ περισσότερο... δεν έχω δει τα νέα mbp υποθέτω ότι θα είναι παρόμοια φάση.

Δημοσ.

Eχω κι εγω το macbook pro 15.4 early 2008 και δεν το αλλαζω με τιποτα.

Για μενα ειναι ωραιοτερο, δεν εχει αυτη την εκνευριστικη γυαλιστερη οθονη και το κυριοτερο... εχει exprees card ενω τα νεοτερα δεν εχουν !!!

Πως θα βαλω λοιπον τον external esata δισκο μου ?

Πως θα βαλω τις καρτες εισοδου-εξοδου με hdmi in-out στα νεα ?

Απλα δεν γινεται.

Δημοσ.

ναι βαλανε sd card reader ξερω γω που εχει 10 ευρω να το αγορασεις και δεν θα το χρησιμοποιεις και συνεχεια και βγαλανε την express card που μπορουσες να βαλεις οτιδηποτε και να μαλιστα πολλα απο αυτα εμεναν πανω στο λαπτοπ σχεδον συνεχεια πχ ασυρματη καρτα 3g ,καρτα ηχου ...οτιδηποτε.Υποτιθεται οτι ειναι pro το λαπτοπ..Ενα παλικαρι μονο μου ειχε πει οτι τον βολευει πολυ το reader αλλα αυτος ασχολειται με φωτογραφια οποτε ειναι βαλε βγαλε ολη μερα..

Δημοσ.

Επίσης να προσθέσω ότι θα προτιμούσα να είχε παραμείνει η αποσπώμενη μπαταρία! Όπως και να το κάνεις σου δίνει περισσότερες επιλογές για αυτονομία μια δεύτερη μπαταρία!

Δημοσ.
Επίσης να προσθέσω ότι θα προτιμούσα να είχε παραμείνει η αποσπώμενη μπαταρία! Όπως και να το κάνεις σου δίνει περισσότερες επιλογές για αυτονομία μια δεύτερη μπαταρία!

Πόσοι χρήστες όμως κουβαλούν δεύτερη μπαταρία μαζί τους;;; Ελάχιστοι!!! Από την άλλη, όλοι οι χρήστες θα επωφεληθούν από την πολύ μεγάλη διάρκεια της καινούργιας ενσωματωμένης μπαταρίας (που αντιστοιχεί σε δύο σχεδόν κανονικές μπαταρίες) και επίσης δεν θα χρειαστεί να την αντικαταστήσουν ποτέ....

Δημοσ.

Έχω το macbook pro 17 early 2008.

Επειδή όλα τα macbook pro είτε καινούρια είτε παλιά είναι φοβερά μηχανήματα, εγώ κρίνω και αγοράζω απο την εμφάνιση.

Θεωρώ λοιπόν ότι τα μοντέλα early 2008 είναι τα καλύτερα...!!!!

Δημοσ.
Eχω κι εγω το macbook pro 15.4 early 2008 και δεν το αλλαζω με τιποτα.

Για μενα ειναι ωραιοτερο, δεν εχει αυτη την εκνευριστικη γυαλιστερη οθονη και το κυριοτερο... εχει exprees card ενω τα νεοτερα δεν εχουν !!!

Πως θα βαλω λοιπον τον external esata δισκο μου ?

Πως θα βαλω τις καρτες εισοδου-εξοδου με hdmi in-out στα νεα ?

Απλα δεν γινεται.

το 17" συνεχιζει και εχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...