johnyb98 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Το αντιικό που έχω εγκατεστημένο μου βγάζει μήνυμα C:\System Volume Information\_restore{903DB0B7-55E6-43CA-97B3-141CAF94E17E}\RP22\A0003239.exe και οι επιλογές που έχω είναι -Add to exceptions -Go to file και -Ignore Σίγουρα η πρώτη και η τρίτη είναι ό,τι χειρότερο. Αφήνουν τον ιό μέσα να κάνει τα χειρότερα με τη σειρά του. Αν του πω να με πάει στο αρχείο και το διαγράψω εγώ, υπάρχει κάποιος φόβος να κάνω κάτι στο σύστημα; Επίσης, στα details μου λέει ότι πρόκειται για το αρχείο svchost.exe, γνωστό αρχείο συστήματος. Γι' αυτό φοβάμαι με τη διαγραφή. Επειδή το svchost.exe είναι αρχείο συστήματος, μην κάνω καμία ζημιά. please, help!!!!
flik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Σβηστο. Βασικά ανήκει στα αρχεία για την επαναφορά συστήματος, την οποία λειτουργία χρησιμοποιούν πολλοί ιοί για να επανέλθουν στο σύστημα. Το αρχείο έχει αυτό το όνομα για παραπλάνηση, αφου δεν είναι στην θεση C:\Windows\system32 που ανήκει κανονικά δεν τιθεται δίλημμα.
DDoS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 κλεισε και ανοιξε μια, το SRservice για να τον σβησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.