Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κουτιού

makedonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις μνήμες μπορούσαν να τις αλλάξουν με άλλες συμβατές.

Στο κουτί τους δεν έλεγαν ότι δεν είναι συμβατές με το nforce2.

Ξέραμε ότι η μητρική έπαιρνε μνήμες DDR400. Δεν μας είπε κανείς ότι υπάρχει περίπτωση να μην παίζουν σε μητρική που δέχεται DDR400. Να είχε πάρει DDR2 αντί για DDR το καταλαβαίνω ότι το λάθος είναι του πελάτη, αλλά αφού DDR400 έλεγε το εγχειρίδιο της μητρικής και DDR400 αγόρασε, δεν θα έπρεπε να κάνουν κάτι;

Και για την μητρική, θα μπορούσαν έστω να πάρουν ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία, ούτε αυτό δεν κάνανε.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, κάποια ασυμβατότητα λάμβανε χώρα με τη συγκεκριμένη μητρική. Αν τις τέσταραν σε άλλη και έπαιξαν μια χαρά, λίγο δύσκολο να έκαναν κάτι.

Για το θόρυβο του φουρφουριού του chipset τι να κάνει η αντιπροσωπεία; Αφού αυτά ήταν για να παίζουν @ ~5Κrpm, όχι λιγότερο.

Δε δουλεύω σε τέτοιο μαγαζί, απλά δε νομίζω ότι ο πελάτης είχε δίκιο και στις δύο περιπτώσεις.

Δημοσ.
Ωραιος!!:-D

Τωρα καταλαβα πληρως τι ακριβως παιζει με την εγγυηση στα μουλτιραμα. Παντως ειδα οτι το coolermaster haf932 το φερνουν και τα μουλτιραμα στα 119€ οποτε ισως να μην χρειαστει να κανω αυτο που σκεφτομουν στην αρχη...αλλα δεν ξερω ακομη, περιμενω και απ'τον EKTELESTES να μου πει εντυπωσεις για το haf932 οταν το στησει :-)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0362542&catid=020700

Παρέλαβα το πρωί ΝΕΟ HAF 932 ( μου το άλλαξαν επι τόπου με νέο και το τσεκάραμε για χτυπήματα και ΟΛΑ ΟΚ, εξωτερικά τουλάχιστον :P )

Τώρα το χω δίπλα μου και είμαι τόσο ψόφιος απ τη δουλειά που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το στήσω, οπότε αύριο το απόγευμα / βράδυ μάλλον.

Θα ενημερώσω άμεσα μόλις στηθεί πάντως :-)

Δημοσ.

Λοιπόν ε...

ΧΤΥΠΑ ΤΟ HAF 932 χωρίς 2η σκέψη!! Κ Ο Υ Τ Α Ρ Α !

+ Η ροή αέρα είναι πραγματικά το κάτι άλλο, όνομα και πράμα όπως έλεγαν. Έρχεται με 3χ 23αρηδες ( μπρος-πάνω-πλάι) + 1χ14αρη ( πίσω).

+ Οι ανεμιστήρες είναι σχεδόν αθόρυβοι.

+ Tool-less εντελώς. Με κλιπάκια όλα τσακ-μπαμ. Επίσης πολύ ωραίο το σύστημα με τα συρταράκια των σκληρών.

+ Πάρα πολύ καλό cable management! Έχει ένα κάρο τρύπες και χώρους να βάλεις τα καλώδια.

+ Οι μπροστινές θύρες είναι ψηλά και όχι χαμηλά :)

+ Έχει και ροδάκια

Τα μόνα "αρνητικά" που βλέπω είναι το ότι δεν έχει φίλτρα για σκόνη + ότι τα φωτάκια του σκληρού + power είναι και τα 2 μπλε, είχα συνηθίσει να τα βλέπω σε διαφορετικά χρώματα :P

Αν θέλεις τίποτα άλλες λεπτομέρειες, ρώτησε με ^^

Δημοσ.
Λοιπόν ε...

ΧΤΥΠΑ ΤΟ HAF 932 χωρίς 2η σκέψη!! Κ Ο Υ Τ Α Ρ Α !

+ Η ροή αέρα είναι πραγματικά το κάτι άλλο, όνομα και πράμα όπως έλεγαν. Έρχεται με 3χ 23αρηδες ( μπρος-πάνω-πλάι) + 1χ14αρη ( πίσω).

+ Οι ανεμιστήρες είναι σχεδόν αθόρυβοι.

+ Tool-less εντελώς. Με κλιπάκια όλα τσακ-μπαμ. Επίσης πολύ ωραία το σύστημα με τα συρταράκια των σκληρών.

+ Πάρα πολύ καλό cable management! Έχει ένα κάρο τρύπες και χώρους να βάλεις τα καλώδια.

+ Οι μπροστινές θύρες είναι ψηλά και όχι χαμηλά :)

+ Έχει και ροδάκια

Τα μόνα "αρνητικά" που βλέπω είναι το ότι δεν έχει φίλτρα για σκόνη + ότι τα φωτάκια του σκληρού + power είναι και τα 2 μπλε, είχα συνηθίσει να τα βλέπω σε διαφορετικά χρώματα :P

Αν θέλεις τίποτα άλλες λεπτομέρειες, ρώτησε με ^^

Ωραιος, ευχαρηστω πολυ για τις πληροφοριες φιλε!!

Εγω λεω να περιμενω τις γιορτες που θ'ανεβω αθηνα και τοτε να το χτυπησω...προς το παρον ας χαζευω διαφορες εικονες του στο google :P

Δημοσ.
Έχει πολύ ωραία reviews στο youtube, δείτε εκεί ^^

ολα οκ να υποθεσω με το κουτι φιλε μο:-D...δεν σου εκαναν τιποτα νουμερα...?:mad:

Δημοσ.
ολα οκ να υποθεσω με το κουτι φιλε μο:-D...δεν σου εκαναν τιποτα νουμερα...?:mad:

Όχι μου το άλλαξαν αμέσως, αλλά ίσως να με ταλαιπωρούσαν αν δε πήγαινα ο ίδιος απο το κατάστημα.

Επίσης, επειδή είχα στείλει e-mail και στην Coolermaster, μου απάντησαν και είπαν ότι "αν δε δέχεται να σας εξυπηρετήσει το κατάστημα στείλτε μας τα στοιχεία του καταστήματος" :lol:

Οπότε Coolermaster θα Ξανα-αγοράσω.

Δημοσ.

Εξαντληθη..

PER.806504_2.jpg

εγω πηρα το coolermaster 532 και ειναι εξαιρετικο..μονο που δεν εχει κινητα πορτακια για τα dvd..αλλα εχει καθετη θηκη δισκων,και ολο πλεγμα μπροστα με ανεμιστηρα..

μου φευγουν τα πακια βεβαια να το σηκωσω..και το κυριοτερο εχει τα κουμπια πανω..τελειο για μενα που το εχω κατω δεξια του γραφειου..

και επειδη ειναι toolless αλλαζεις dvd χωρις να βγαλεις την προσοψη.. και ειναι διπλωμενη η λαμαρινα εκει που πρεπει και δεν κοβει τα χερια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...