Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κουτιού

makedonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε λάθος κίνηση να πάρεις έτοιμο pc από τα multirama.

Απο πρωσοπική εμπειρία αν παθει κάτι οτιδήποτε στο pc(πχ καρτα γραφικων ραμ ..) σου θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις απο την άθλια εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου μαγαζιού για να σου το αλλάξουν.

Καλύτερα άλλαξε το κουτί μόνος σου και ξεκόλα αυτην την μαλ***ια απο πίσω γιατί έτσι και αλιώς σε διάστημα 3 χρόνων δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξεις το pc σου για να βάλεις κατι extra( blue ray player, σκληρό,καινουργια κάρτα κλπ....)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε λάθος κίνηση να πάρεις έτοιμο pc από τα multirama.

Απο πρωσοπική εμπειρία αν παθει κάτι οτιδήποτε στο pc(πχ καρτα γραφικων ραμ ..) σου θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις απο την άθλια εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου μαγαζιού για να σου το αλλάξουν.

Καλύτερα άλλαξε το κουτί μόνος σου και ξεκόλα αυτην την μαλ***ια απο πίσω γιατί έτσι και αλιώς σε διάστημα 3 χρόνων δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξεις το pc σου για να βάλεις κατι extra( blue ray player, σκληρό,καινουργια κάρτα κλπ....)

Oντως, γιατι μετα το μετανοιωσα...απλα το ειχε προσφορα μαζι με ενα γραφειο και ηθελα ενα γραφειακι για τον υπολογιστη!!..ωρες-ωρες σκεφτομαι αυτο που λες κι λεω δεν παει να μαμηθει η εγγυηση και το κ**οαυτοκολλητακι πισω...αλλα και παλι ειμαι διστακτικος :rolleyes:

Καλα αν ειναι εγω θα το αγορασω αυτο το κουτι απ'το e-shop και βλεπουμε...αλλα μιας και το φερε η κουβεντα, εκτος απ'αυτο το nzxt κουτι που σκεφτομαι εγω εχεις να προτεινεις κανενα αλλο (εως 120€)

Δημοσ.

Απορια:

Διαφορα ανεμηστιρακια που φαινονται σε φωτο κουτιων περιλαμβανονται μεσα στην συσκευασια ή τ'αγοραζεις ξεχωριστα??

π.χ. στο coolermaster haf932

HAF932-5.jpg

Δημοσ.

Περιλαμβάνονται στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ειδάλλως πρέπει ν' αναφέρεται.

Ανατρέχεις στις κατασκευάστριες για περισσότερα.

Δημοσ.

Σε όλες τα Online καταστήματα που κοιτάω, γράφει πόσοι ανεμιστήρες και σε τι μέγεθος παρέχονται.

Όσο για το Haf 932, άσε παίζεις με το πόνο μου. Μου το φεραν σήμερα και είναι ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ σε 2-3 σημεία ( έχει στραβώσει το σίδερο - έλεος )...περιμένω να δω αν θα μου στείλουν άλλο όπως ζήτησα.

Πφφ...

Πάντως, δεν είναι καθόλου στιβαρό κουτί, το Aerocool Baydream που έχω στην υπογραφή μου είναι ΒΡΑΧΟΣ μπροστά στο HAF 932. Αυτό μόνο μου έκανε αρνητική εντύπωση και δε θυμάμαι να το είχα διαβάσει κάπου.

Δημοσ.
Σε όλες τα Online καταστήματα που κοιτάω, γράφει πόσοι ανεμιστήρες και σε τι μέγεθος παρέχονται.

Όσο για το Haf 932, άσε παίζεις με το πόνο μου. Μου το φεραν σήμερα και είναι ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ σε 2-3 σημεία ( έχει στραβώσει το σίδερο - έλεος )...περιμένω να δω αν θα μου στείλουν άλλο όπως ζήτησα.

Πφφ...

Πάντως, δεν είναι καθόλου στιβαρό κουτί, το Aerocool Baydream που έχω στην υπογραφή μου είναι ΒΡΑΧΟΣ μπροστά στο HAF 932. Αυτό μόνο μου έκανε αρνητική εντύπωση και δε θυμάμαι να το είχα διαβάσει κάπου.

Eνα μειονεκτημα του haf 932 ειναι η ποιοτητα κατασκευης του και ενα αλλο η ελλειψη φιλτρων. Αν παρατηρησες το haf 922 ειναι midi και ελαχιστα φθηνοτερο. ΓΙΑΤΙ? Ειναι βραχος σε σχεση με το haf 932. Mπορει να μην εχει 3 230mm fans ,μπορει να ειναι λιγο μικροτερο ,αλλα ειναι στιβαροτερο

Δες εδω http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2009/06/03/cooler-master-haf-922-review/1

'When Cooler Master first told us about the HAF 922 we were expecting it to be inferior to the HAF 932 in many aspects. Happily, we’ve been pleasantly surprised, and on many levels the HAF 922 has the better of the HAF 932. The exterior styling has, mercifully, been toned down a lot and while the “my PC should look like a fridge” brigade will likely still not be impressed, the HAF 922 is a big improvement over its predecessor. Interior build quality has also been markedly improved, with the grey steel replaced with polished silvery goodness that looks and feels ten times better. While the best bits (such as the drive mounting and motherboard tray) have been retained, flaws (such as the questionable PSU mounting and the lack of dust filters) have been amended, and the HAF 922 is a much better case for it. ''

Δημοσ.
Eνα μειονεκτημα του haf 932 ειναι η ποιοτητα κατασκευης του και ενα αλλο η ελλειψη φιλτρων. Αν παρατηρησες το haf 922 ειναι midi και ελαχιστα φθηνοτερο. ΓΙΑΤΙ? Ειναι βραχος σε σχεση με το haf 932. Mπορει να μην εχει 3 230mm fans ,μπορει να ειναι λιγο μικροτερο ,αλλα ειναι στιβαροτερο

Δες εδω http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2009/06/03/cooler-master-haf-922-review/1

'When Cooler Master first told us about the HAF 922 we were expecting it to be inferior to the HAF 932 in many aspects. Happily, we’ve been pleasantly surprised, and on many levels the HAF 922 has the better of the HAF 932. The exterior styling has, mercifully, been toned down a lot and while the “my PC should look like a fridge” brigade will likely still not be impressed, the HAF 922 is a big improvement over its predecessor. Interior build quality has also been markedly improved, with the grey steel replaced with polished silvery goodness that looks and feels ten times better. While the best bits (such as the drive mounting and motherboard tray) have been retained, flaws (such as the questionable PSU mounting and the lack of dust filters) have been amended, and the HAF 922 is a much better case for it. ''

Έχω διαβάσει και για τα 2 reviews και κατέληξα στο μεγάλο για άπλα. Αν ήταν να πάρω το μικρό, κρατούσα και το δικό μου, απλώς ήθελα χώρο και ανεμιστήρια μεγάλα ^^

Το ήξερα για τα φίλτρα, δε το θεωρώ μειονέκτημα προσωπικά ^^

Τη στιβαρότητα όμως τη θεωρώ μειονέκτημα που προφανώς φάνηκε και απο τη κατάσταση που μου ήρθε το κουτί (!) Και δε θυμάμαι να διάβασα κάπου ότι είχε τέτοιο πρόβλημα το 932.

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου φιλε EKTELESTES. :-)

Το haf932 το εφερα σαν παραδειγμα, αλλα ισως ν'αγορασω αυτο τελικα..δεν ξερω ακομη σιγουρα, εχω δει αρκετα κουτια σε διαφορα καταστηματα, αυτο που μενει ειναι να καταληξω σε καποιο...

Δημοσ.
Eυχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου φιλε EKTELESTES. :-)

Το haf932 το εφερα σαν παραδειγμα, αλλα ισως ν'αγορασω αυτο τελικα..δεν ξερω ακομη σιγουρα, εχω δει αρκετα κουτια σε διαφορα καταστηματα, αυτο που μενει ειναι να καταληξω σε καποιο...

Θα σου πω περισσότερο από Σαβ-Κυρ όταν επιτέλους το στήσω.

Ομολογώ όμως ότι παρά την έλλειψη στιβαρότητας είναι σίγουρα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ κουτί ( χώροι, θύρες, σχεδιασμός, ανεμιστήρες κλπ ). Σε αυτά τα λεφτά δε νομίζω να το πλησιάζει κάτι ( 110 ευρώ ).

Δημοσ.
Που ειχα ρωτησει εναν υπαλληλο στα μουλτιραμα μου ειχε πει οτι για να μην χασω τα 3 χρονια εγγυησης θα πρεπει να γινονται ολες οι εργασιες σε εξουσιοδωτημενο καταστημα μουλτιραμα. Ενταξει αυτο, απλα εγω εχω βρει ενα κουτι απ'το e-shop (αυτο συγκεκριμενα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808650) και σκεφτηκα να το αγοραζα και να πηγαινα στα μουλτιραμα με το κουτι απ'το e-shop και το ντεσκτοπ μου και να τους το πω να μου το αλλαξουν (και να κολλησουν κι αυτο το αυτοκολλητακι)....αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται αυτο...

Το κάθε κομμάτι του υπολογιστή καλύπτεται ξεχωριστά απο εγγύηση.

Απλά στην περίπτωση που ανοίξεις το κουτί πάει να ισχύει η εγγύηση του pc ως μια ολότητα.

Σε κάθε πρόβλημα θα πρέπει να κάνεις μόνος σου διάγνωση και να τους παραδίδεις το χαλασμένο κομμάτι.Αν έχεις γνώση του αντικειμένου δεν υπάρχει πρόβλημα... αλλιώς ίσως να δυσκολευτείς.

Πάντως στο multirama μόνο ο 1ος χρόνος καλύπτει τα εργατικά! Τα άλλα δυο χρόνια πληρώνεις κανονικά κάθε εργασία και αυτοί καλύπτουν το αυτονόητο (τα ανταλλακτικά).

Δημοσ.
Το κάθε κομμάτι του υπολογιστή καλύπτεται ξεχωριστά απο εγγύηση.

Απλά στην περίπτωση που ανοίξεις το κουτί πάει να ισχύει η εγγύηση του pc ως μια ολότητα.

Σε κάθε πρόβλημα θα πρέπει να κάνεις μόνος σου διάγνωση και να τους παραδίδεις το χαλασμένο κομμάτι.Αν έχεις γνώση του αντικειμένου δεν υπάρχει πρόβλημα... αλλιώς ίσως να δυσκολευτείς.

Πάντως στο multirama μόνο ο 1ος χρόνος καλύπτει τα εργατικά! Τα άλλα δυο χρόνια πληρώνεις κανονικά κάθε εργασία και αυτοί καλύπτουν το αυτονόητο (τα ανταλλακτικά).

Ωραιος!!:-D

Τωρα καταλαβα πληρως τι ακριβως παιζει με την εγγυηση στα μουλτιραμα. Παντως ειδα οτι το coolermaster haf932 το φερνουν και τα μουλτιραμα στα 119€ οποτε ισως να μην χρειαστει να κανω αυτο που σκεφτομουν στην αρχη...αλλα δεν ξερω ακομη, περιμενω και απ'τον EKTELESTES να μου πει εντυπωσεις για το haf932 οταν το στησει :-)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0362542&catid=020700

Δημοσ.

Όσες φορές είχε χρειαστεί να αλλάξουν κάτι στα multirama όταν ήμουν ακόμα φοιτητής, δεν βρήκα άκρη.

Την μια κάποιες μνήμες ενός φίλου είχαν πρόβλημα και δεν τις έβλεπε η μητρική, δεν του τις αλλάξαν (του τις αγόρασα εγώ μετά, ευτυχώς κάναν για την δικιά μου).

Στην μητρική που πήρα μέσα σε μερικές εβδομάδες το ανεμιστηράκι του chipset έκανε σαν αεροπλάνο και δεν μπορούσα να τον αφήσω ανοιχτό επειδή ανησυχούσα μήπως τα φτύσει το ανεμιστηράκι και μετά και η μητρική. Πήγα να την αλλάξω και μου είπαν ότι όσο λειτουργεί δεν μπορούν να μου την αλλάξουν, και ότι ο θόρυβος δεν είναι λόγος αλλαγής.

Βέβαια μιλάμε για χρόνια πριν... σήμερα μπορεί να είναι καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...