Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κουτιού

makedonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Midi tower με βάρος κοντά 10 Kgr απλά δεν παίζει να έχει αλουμίνιο ως βασικό συστατικό κατασκευής. Το γράφει και στην περιγραφή εξάλλου:

Το σασσί είναι ατσάλι SECC. Αλουμινένιο είναι το bezel. Το γύρω-γύρω της πρόσοψης δηλαδή. Ψιλοπράγματα...

πως δικαιολογείται τόσο βάρος?

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον για να μην ανοιγω καινουργιο θα γραψω σ'αυτο το θεμα!!

Σκεφτομαι ν'αλλαξω κουτι στο ντεσκτοπ μου (μουλτιραμα) κι εχω βρει ενα ωραιο στο e-shop. Ομως για να μην χασω την εγγυηση γινεται ν'αγορασω το κουτι απ'το e-shop και να παω με το κουτι και το ντεσκτοπ σ'ενα καταστημα μουλτιραμα και να μου το αλλαξουν εκεινοι??? (πληρωνοντας αυτη την διεργασια αλλαγης φυσικα)

Δημοσ.

Και μέχρι πότε να κρατήσει αυτή η έρμη εγγύηση;Θέμα χρόνου είναι μέχρι να αλλάξεις κάτι,θές να λέγεται νέα vga,επιπλέον σκληρός,περισσότερη μνήμη,ένα blue ray ρε αδερφέ.

Καλύτερα κάνε την μεταμόσχευση μόνο σου.Κρατάς το 50~60αρι για τα εργατικά και ταυτόχρονα "μαθαίνεις" το pc σου.

Δημοσ.
Και μέχρι πότε να κρατήσει αυτή η έρμη εγγύηση;Θέμα χρόνου είναι μέχρι να αλλάξεις κάτι,θές να λέγεται νέα vga,επιπλέον σκληρός,περισσότερη μνήμη,ένα blue ray ρε αδερφέ.

Καλύτερα κάνε την μεταμόσχευση μόνο σου.Κρατάς το 50~60αρι για τα εργατικά και ταυτόχρονα "μαθαίνεις" το pc σου.

Το ντεσκτοπ εχει ακομη 3 χρονια εγγυηση και εχει μια ταινια ασφαλειας στο πισω μερος που αν βγει παπαλα η εγγυηση...και ειναι κριμα να χαθει ετσι, 3 χρονακια :rolleyes:

Αλλιως εννοειται θα εκανα μονος μου την αλλαγη, ειναι κατι που μ'αρεσει αλλωστε :-D

Γι'αυτο προτεινα αυτο στο πιο πανω ποστ μου, μηπως γινεται..

Δημοσ.

Λογικά γίνεται.Στους όρους της εγγύησης φαντάζομαι αναφέρει οτι,προκειμένου να βρίσκεται εν ενεργεία,όλες οι εργασίες θα πρέπει να γίνονται απο εξειδικευμένο προσωπικό.Δέν χάνεις τίποτα αν ρίξεις ένα τηλέφωνο...

ps.Γι αυτό αγοράζουμε το pc κομμάτι κομμάτι.Εγγύηση για κάθε κομμάτι και παίζεις και με δραπανοκατσάβιδα.

Δημοσ.

Έχει όντως βάση αυτό; Σε υποχρεώνουν να μην προβείς μόνος σου σε αλλαγές στο εσωτερικό του μέχρι να λήξει η εγγύηση; Δε νομίζω..

Δηλαδή αν η κάρτα γραφικών έχει εγγύηση 2 ετών και για όλο το κουτί σου δώσουν 3 έτη εγγύησης, αν η κάρτα γραφικών τα παίξει στα 2½ χρόνια θα καλύπτεται από την εγγύηση του κουτιού;

Ή μήπως δε στήνουν συστήματα με τέτοια προοπτική;

Δημοσ.
Έχει όντως βάση αυτό; Σε υποχρεώνουν να μην προβείς μόνος σου σε αλλαγές στο εσωτερικό του μέχρι να λήξει η εγγύηση; Δε νομίζω..

Δηλαδή αν η κάρτα γραφικών έχει εγγύηση 2 ετών και για όλο το κουτί σου δώσουν 3 έτη εγγύησης, αν η κάρτα γραφικών τα παίξει στα 2½ χρόνια θα καλύπτεται από την εγγύηση του κουτιού;

Ή μήπως δε στήνουν συστήματα με τέτοια προοπτική;

Ω,ναί...για την ακρίβεια η εγγύηση λήγει την στιγμή που θα ανοίξεις το πλαϊνό κάλυμμα,όπως είπε και ο Eluminator_91.

Δημοσ.

Το επιστρέφεις στο τμήμα service,ενημερώνοντας τον τεχνικό με κατατοπιστικότατες λεπτομέρειες..."Χάλασε".

Το πότε θα το παραλάβεις είναι μια άλλη ιστορία...

Δημοσ.

Μα δε ρώτησα αυτό.. είπα ξεκάθαρα ότι αν στην ουσία η εγγύηση της κάρτας γραφικών έχει λήξει πριν λήξει η εγγύηση που δίνει το μαγαζί απ' το οποίο το πήρες και χαλάσει, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Εκτός κι αν δε στήνουν συστήματα με τέτοια λογική.

Δημοσ.

Α συγνώμη,δέν κατάλαβα...

Λογικά θα γίνεται extension σε όλο το hw,απο την στιγμή που αυτό δέν έχει οριστεί διαφορετικά.

Δημοσ.

Εγώ πάντως εδώ και αρκετά χρόνια το θεωρώ "παραμύθι" αυτό το σκηνικό απ' τη στιγμή που το κάθε part έχει δική του εγγύηση.

Επίσης ουδέποτε έχει πέσει στην υπόληψή μου περίπτωση όπου όντως το μαγαζί δε δέχτηκε επιστροφή ανοιγμένου κουτιού.

Τι να πω.. κάλλιστα παίζει να έχω άδικο τόσο καιρό..

Δημοσ.

Το ίδιο παραμύθι πουλάνε και στις αυτοκινητοβιομηχανίες παρεμπιπτόντως...

Όσο για τις περιπτώσεις που δέν αρνήθηκαν έλεγχο και υποστήριξη μηχανήματος που είχε παραβιαστεί η ταινία ασφαλείς,good for them (image)!

Δημοσ.

Που ειχα ρωτησει εναν υπαλληλο στα μουλτιραμα μου ειχε πει οτι για να μην χασω τα 3 χρονια εγγυησης θα πρεπει να γινονται ολες οι εργασιες σε εξουσιοδωτημενο καταστημα μουλτιραμα. Ενταξει αυτο, απλα εγω εχω βρει ενα κουτι απ'το e-shop (αυτο συγκεκριμενα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808650) και σκεφτηκα να το αγοραζα και να πηγαινα στα μουλτιραμα με το κουτι απ'το e-shop και το ντεσκτοπ μου και να τους το πω να μου το αλλαξουν (και να κολλησουν κι αυτο το αυτοκολλητακι)....αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...