scorpios123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Λοιπόν πριν 1 περίπου ώρα με πηρε τηλ. μία "κυριούλα" από την wind, για να μου προσφέρει το πακέτο της wind με το οποίο λέει ότι ΔΕΝ θα έχω πάγιο ΟΤΕ, θα έχω internet ~ 12Mbps απεριόριστες αστικές υπεραστικές κλήσεις με 32,90€ / μήνα. Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα γιατί τωρα στο ΟΤΕ κάνω λογαριασμο 65-70€ το δίμηνο και με ταχύτητα μόνο 2Mbps. Θα εκτιμούσα την άποψη σας κυρίως απο άτομα επαρχίας.
disqualified Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ειδικα αφου εισαι επαρχια θα ελεγα να κατσεις στον ΟΤΕ Δεν θα εχεις παγιο ΟΤΕ αλλα θα εχεις παγιο WIND ειναι το ιδιο πραγμα απλα στο λεει σε ενα ποσο ολο μαζι (ναι ομως ειναι φθηνοτερο) Βαλε το προγραμμα του ΟΤΕ με 8Mbps και απεριοριστες αστικες υπεραστικες στα 43€ περιπου το μηνα. Ναι θα πληρωνεις κατι παραπανω αλλα ειδικα στην επαρχια ΟΤΕ και παλι ΟΤΕ και εχεις το κεφαλι σου σιγουρο Αν θες να το ρισκαρεις και να πληρωνεις λιγοτερα τοτε αλλαξε
snowPrincess Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Λοιπόν πριν 1 περίπου ώρα με πηρε τηλ. μία "κυριούλα" από την wind, για να μου προσφέρει το πακέτο της wind με το οποίο λέει ότι ΔΕΝ θα έχω πάγιο ΟΤΕ, θα έχω internet ~ 12Mbps απεριόριστες αστικές υπεραστικές κλήσεις με 32,90€ / μήνα. Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα γιατί τωρα στο ΟΤΕ κάνω λογαριασμο 65-70€ το δίμηνο και με ταχύτητα μόνο 2Mbps. Θα εκτιμούσα την άποψη σας κυρίως απο άτομα επαρχίας. Μείνε εκεί που είσαι... Οι άλλες εταιρείες είναι περιπέτειες.
achilleashormovas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αν πας στη WIND πρόσεχε μην είσαι Gone with the wind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scorpios123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τελικά ... ΟΤΕ
Beagle Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Από εμπειρία, η Wind (adsl μέσω Tellas) & ασύρματο internet έχει πολύ γρήγορη σύνδεση στα κέντρα των ελληνικών πόλεων. λίγο πιο έξω και στις μικρές επαρχιακές πόλεις και χωριά, δύσκολοοο το βλέπω.... πάντως, ο λογαριασμός που έρχεται είναι καθαρός, όχι σαν μερικές άλλες που σε χρεωνουν με διάφορα και δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου μετά. Τσέκαρες εάν έχει κάλυψη στην τοποθεσία που μένεις; >http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=25 Θα πρέπει να συμπληρώσω ότι ο λογαριασμός ΟΤΕ έρχεται το 2μηνο! Συνεπώς, μπορεί η προσφορά ΟΤΕ Conn-x (internet & ομιλία σε τελική τιμή με πάγιο) να είναι 43,90€ το μήνα αλλά το 2μηνο, ο λογαριασμός που σου έρχεται είναι περίπου 85,00€! Συνεπώς σκεφθείτε το...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Εγω σε επαρχια εχω CYTA και ειμαι εδω και ποσο καιρο δεν εχω το παραμικρο προβλημα και μαλιστα με ταχυτατα pings. Γι αυτο και την περιμενω πως και πως εδω Σαλονικα μερια γιατι τουλαχιστον προσφερει και κατι ποιοτικο. Αν εχει το παλικαρι CYTA εκει που ειναι θα του ελεγα να παει καρφωτος για εκει.
disqualified Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Θα πρέπει να συμπληρώσω ότι ο λογαριασμός ΟΤΕ έρχεται το 2μηνο! Συνεπώς, μπορεί η προσφορά ΟΤΕ Conn-x (internet & ομιλία σε τελική τιμή με πάγιο) να είναι 43,90€ το μήνα αλλά το 2μηνο, ο λογαριασμός που σου έρχεται είναι περίπου 85,00€! Συνεπώς σκεφθείτε το... γιατι στις αλλες νομιζεις το ποσο που λενε ειναι του διμηνου; Του μηνα λενε. Τωρα αν νομιζει οτι ο αλλος θα πληρωνει το διμηνο 43€ και του ρθει το διπλο και νομιζει οτι τον κλεβουνε τι να πουμε...
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ίσα ίσα εγώ θα σου έλεγα αφού είσαι σε επαρχιακή πόλη να το ψάξεις και να πας, γιατί το δίκτυο δεν είναι τόσο φορτωμένο. 12mbit να μην πιάνεις, 8-9 θα έχεις σίγουρα. Καλύτερα από τα 2 του ΟΤΕ. Στο πατρικό μου που βάλαμε tellas 12mbit συγχρονίζει στα 999 / 15.381 και κατεβάζει full με 1,4 - 1,5 MB/sec. Εξαρτάται και από την πόλη που είσαι βέβαια. Το τέλος ενεργοποίησης θα τους πεις να μην το πληρώσεις, γιατί ούτε η forthnet στο χρεώνει και θα σου πουν ΟΚ. Κάνε μια ερώτηση στο http://www.adslgr.com για να δεις τι παίζει στην πόλη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.