mandipl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 εχω καποιους εξωτερικους σκληρους με θυρα esata αλλα δεν τους αναγνωριζει στο pc μου ..το pc εχει στην μητρικη θυρα esata οπως επισης και το κουτι ομως οταν συνδεω δεν δουλευει ..δοκιμασα με 2 διαφορετικες θηκες σκληρου και 2 διαφορετικα καλωδια ...το περιεργο ειναι οτι στην διαχειριση υλικου των windows βλεπει τη συσκευη που εχω συνδεμενη αλλα στην διαχειριση δισκων και γενικα στον υπολογιστη δεν εμφανιζεται πουθενα μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ??? help
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Κάνε restart με αναμμένο τον σκληρό καιθα τον δει...
akatsim Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Και σε εμενα το εκανε και ηθελε drivers. Δες σε ποιον controller ειναι αυτη η esata και βαλε τους drivers που σου εχει δωσει η μητρικη σου.
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά ΔΕΝ είναι Plug n Play η θύρα e-Sata...
spartacus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 κι εγω είχα παρομοια προβλήματα, ώσπου εκανα συνδεση με usb, αμέσως μετά βρηκε απο μονο του τους οδηγους αναγνωριζοντας παράλληλα και την συσκευή, υστερα εκανα επανεκινηση αφου πρώτα ειχα βγαλει το usb και βαλει e-sata
mandipl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 εκανα επανεκκινηση με ανοιχτο το σκληρο συνδεμενο με esata αλλα παλι τπτ ..στο bios δεν αναγνωριζει τπτ στην esata θυρα
akatsim Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Βαλε τους drivers λεμε, δες τι controller εχει η μητρικη, εμενα ειναι JMicron. Με το να ανοιγοκλεινεις δεν θα κανεις τιποτα.
mandipl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 πως θα το δω αυτο ??? εδω ειναι ολοι οι drivers που δινει η μητρικη μου ...τι να εγκαταστησω ? http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=1696
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ...τι να εγκαταστησω ?http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=1696 Όλους τους drivers που αναφέρονται στο λειτουργικό σου...
mandipl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 τα εγκατεστησα ολα αλλα τπτ ...η φαση ειναι οτι οταν συνδεω το δισκο με esata αντι να εμφανιζεται η μοναδα δισκου , εμφανιζετε μια μοναδα cd που φυσικα δεν ανοιγει για να κανεις explor τα αρχεια ...καμια ιδεα??? επισης στο Bios βλεπω το raid mode ειναι ρυθμισμενο στο ide ...παιζει ρολο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.