Προς το περιεχόμενο

usb προβλημα

mitsakos_18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την μητρικη asus p5n32 sli se deluxe και μετα απο το φορματ δεν ανοιγει καμια συσκευη usb. Δεν εχω το cd με τους drivers,μπηκα στην asus και κατεβασα καποιους drivers, λειτουργησαν τα παντα εκτος απο τις θυρες usb...help guys......

Δημοσ.

Δοκίμασε ένα προγραμματάκι, το λένε driver magician. Λογικά θα βρεί τους drivers που ζητάς.

Επίσης, τσέκαρε MyComputer (δεξικλικ) -> Properties -> Υλικο (3ο ταβ) -> διαχειριση συσκευών και δες αν σου εμφανίζει στην αρχή συσκευές με ένα κίτρινο ερωτηματικό. Αυτές είναι αυτές που δεν αναγνωρίζει. Μάλλον εκεί πρέπει να είναι και οι θήρες.

Δημοσ.
Δοκίμασε ένα προγραμματάκι, το λένε driver magician. Λογικά θα βρεί τους drivers που ζητάς.

Επίσης, τσέκαρε MyComputer (δεξικλικ) -> Properties -> Υλικο (3ο ταβ) -> διαχειριση συσκευών και δες αν σου εμφανίζει στην αρχή συσκευές με ένα κίτρινο ερωτηματικό. Αυτές είναι αυτές που δεν αναγνωρίζει. Μάλλον εκεί πρέπει να είναι και οι θήρες.

μου εμφανιζει μια αγνωστη συσκευη με κιτρινο ερωτηματικο.

δοκιμασα με το driver genius pro αλλα για να κατεβασει τους drivers θελει κανα δυο μερες,κατεβαζει με πολυ μικρη ταχυτητα.

Δημοσ.

Μήπως μετά την διαδικασία της εγκατάστασης, σε παρέπεμψε στην διαδικασία αναγνώρισης του usb controller και από την βιασύνη σου το "έκοψες" ;

Στο device manager δοκίμασες να κάνεις "update driver";

Δημοσ.
Μήπως μετά την διαδικασία της εγκατάστασης, σε παρέπεμψε στην διαδικασία αναγνώρισης του usb controller και από την βιασύνη σου το "έκοψες" ;

Στο device manager δοκίμασες να κάνεις "update driver";

κατα την εγκατασταση δεν εβγαλε κατι.

κανω update και μου λεει πως δεν υπαρχει καλυτερος οδηγος για το υλικο.

σε ευχαριστω που απαντας..χρειαζομαι μια βοηθεια....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Το θέμα είναι να βρεθεί και λύση, και δυστυχώς από αυτές στερεύω.. :P

Κάνε απεγκατάσταση αυτών που έχει αναγνωρίσει (αν έχει αναγνωρίσει), και δοκίμασε ξανά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...