Προς το περιεχόμενο

Ασύρματη Συσκευή - Ερώτηση!

Zephyros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Στο σπίτι,έχω ένα δωμάτιο που το έχω μετατρέψει σε γραφείο/playroom και έχω το εξής πρόβλημα,δεν έχει πρίζα τηλεφώνου.Ήθελα να ρωτήσω,υπάρχει κάποια ασύρματη συσκευή που να έχει την βάση αλλού,και ίσως έναν μίνι σταθμό (κυρίως για φόρτιση) που μπορεί να είναι κάποια μέτρα μακριά?Δηλαδή να συνδέσω σε ένα άλλο δωμάτιο μια "βάση" και να έχω το ασύρματο πάντα στο δωμάτιο/γραφείο?Σκέφτηκα να τραβίξω καλώδιο,αλλά δεν θέλω/δεν έχω χρόνο να κάθομαι να τρυπάω και να ξανατρυπάω τοίχους.Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει και μια λύση,αν όντως υπάρχει αυτό,θα του ήμουν ευγνώμων!

Ευχαριστώ! :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεις επισης αν εχεις καπου στο σπιτι ενα ασυρματο τηλ σε γραμμη να προσθεσεις αλλο ενα και χωρις να ειναι σε τηλ πριζα να το συγχρονισεις με το αρχικο και να δουλευει οπου θελεις αρκει βεβαι να εχει ρευμα.

Το εχω κανει εγω με ασυρματο Panasonic.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα, ρίξε και μια ματιά σ' αυτό το Sagem.

Πρόκειται για ένα αρκετά αξιόπιστο τηλέφωνο παρόμοιο με το Siemens του φίλου παραπάνω.

Εγώ πάντως που το τίμησα, με έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο χρώμα, υποστηρίζει Ελληνικά, τιμή στο Media Markt στα 30€ και με μόνο μειονέκτημα την απουσία φωτιζόμενης οθόνης.

Δημοσ.
Ρε παιδιά, κάτι άκυρο: το ασύρματο τηλέφωνο, όταν το τοποθετείς στη βάση του, φορτίζει η μπαταρία του;

Φυσικά και φορτίζει!

Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της.

Δηλαδή εσύ πώς το φορτίζεις το ασύρματό σου;

Μήπως εννοείς κάτι άλλο και δεν το θέτεις σωστά;

Δημοσ.

Όχι-όχι, αυτό εννοώ. Απλά, δεν έχω ασύρματο και λέω να πάρω. Η απάντηση είναι προφανής αλλά ρώτησα για σιγουριά.

Σας ευχαριστώ.

Και κάτι άλλο: έχει δύο καλώδια; Ένα για τηλεφωνική πρίζα και ένα για ρεύμα;

Δημοσ.
Όχι-όχι, αυτό εννοώ. Απλά, δεν έχω ασύρματο και λέω να πάρω. Η απάντηση είναι προφανής αλλά ρώτησα για σιγουριά.

Σας ευχαριστώ.

Και κάτι άλλο: έχει δύο καλώδια; Ένα για τηλεφωνική πρίζα και ένα για ρεύμα;

Απο την βαση φευγουν δυο καλωδια.Ενα για ρευμα και ενα για την τηλεφωνικη πριζα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα γιατί δεν αξίζει τον κόπο οπότε τα λέω εδώ!!

Χρειάζομαι έναν ασύρματο με 2 ακουστικά και παρότι μου άρεσε το Brondi Oxford και αυτό το Alcatel (http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Fixed-Phone/Cordless/Alcatel-2-1879-Slim-300-1879001.htm) επειδή δεν έχουν 2ο ακουστικό για κανένα με βλέπω να πηγαίνω αναγκαστικά σε αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.002060

(όπου δεν βλέπω, βέβαια, διαφορά με αυτό http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Fixed-Phone/Cordless/Panasonic-Duo-KX-TG7302GRB.htm πλην της οθόνη αλλά anyway!)!

Αυτό που θέλω να ρωτήσω για όποιον έχει 2 ακουστικά σε μια βάση είναι: όταν εσύ μιλάς και ο άλλος θέλει να πάρει τηλ και σηκώσει το 2ο, ακούει τη σνομιλία ή βλέπει ότι είναι κατειλλημένη η γραμμή?? Εννοείται μιλάω για over PSTN γραμμή. Ίσως είναι λίγο χαζή η ερώτηση αλλά μέχρι τώρα ήμουν με ISDN και δεν είχα τέτοια θέματα..

Ευχαριστώ όποιον μπορεί να βοηθήσει! :)

Δημοσ.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω για όποιον έχει 2 ακουστικά σε μια βάση είναι: όταν εσύ μιλάς και ο άλλος θέλει να πάρει τηλ και σηκώσει το 2ο, ακούει τη σνομιλία ή βλέπει ότι είναι κατειλλημένη η γραμμή?? Εννοείται μιλάω για over PSTN γραμμή. Ίσως είναι λίγο χαζή η ερώτηση αλλά μέχρι τώρα ήμουν με ISDN και δεν είχα τέτοια θέματα..

Ευχαριστώ όποιον μπορεί να βοηθήσει! :)

Συνήθως αυτός που σηκώνει το 2ο ακουστικό ακούει σήμα κατειλλημένου.

Τουλάχιστον στο δικό μου αυτό ισχύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...