varvag1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Παιδια μια φορα χυθηκε πανω στο macbook που εχω κοκα κολα και μετα κολλουσε. Εβγαλα λοιπον τα πληκτρα τα καθαρισα και ολα οκ εκτος απ το οτι εσπασαν μερικα κλιπακια κατω απο τα πληκτρα (τα ασπρα αν ξερετε) και σε ενα δυο πληκτρα και απο τοτε εχω ξενερωσει πολυ. Εχω παρει ενα πληκτρολογιο της apple και το δουλευω τωρα και σημερα ειχα την φαεινη ιδεα να του βαλω χερι και να διαλυσω το πληκτρολογιο με το καλωδιο που εχω τωρα να παρω τα πληκτρα εφοσον μου επιβεβαιωσει καποιος οτι γινεται και να τα περασω στο macbook. Θα βγουνε ολα σαν ενα σωμα απο το φορητο πληκτρολογιο για να τα βαλω στο macbook; Με το καλωδιο θα εχω προβλημα; Το φανταζομαι ρε παιδι μου σαν να παιρνω μια μεμβρανη με πληκτρα και να την τοποθετω στο macbook...Γινεται η οχι; Γνωριζει κανεις; Ευχαριστω...
Whiteyez Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μου φαίνεται τα ίδια πλήκτρα είναι, οπότε μπορείς τα σπασμένα κλιπάκια του macbook να τα αντικαταστήσεις με αυτά από το πληκτρολόγιο σου.
varvag1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μου φαίνεται τα ίδια πλήκτρα είναι, οπότε μπορείς τα σπασμένα κλιπάκια του macbook να τα αντικαταστήσεις με αυτά από το πληκτρολόγιο σου. Δεν ειναι τα ιδια.. Γι αυτο το λογο τ αγορασα το εξωτερικο πληκτρολογιο αλλα εφαγα ταπα... Θα μου πεις ποσο δυσκολο ειναι να βρεις ανταλλακτικα ε; Ε ειμαι εξωτερικο και ειναι λιγο δυσκολο εδω. Σκεφτομουν λοιπον αν του πιω το αιμα και το ανοιξω να βρω κατι σαν μεμβρανη ισως; με τα πληκτρα κολλημενα πανω και να την ανταλλαξω ολη με την παρομοια που ισως βρω στο φορητο... Γι αυτο ρωταω βασικα. Μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει στα εντοσθια των πληκτρολογιων και αν αυτο που εχω φανταστει γινεται...
varvag1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 www.iskin.com Φιλε μου δεν ψαχνω καποια μεμβρανη για να βαλω απο πανω... Απλα αναρωτιεμαι αν μπορω να βγαλω τα πληκτρα αυτουσια σαν ενα μεγαλο κομματι απο το φορητο πληκτρολογιο της apple που εχω και να το περασω στο macbook...
BlackScorpionX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Συμπέρασμα: Δεν χύνουμε coca-cola (και οτιδήποτε άλλο) στα πληκτρολόγια των macbook γιατί μετά έχουμε προβλήματα! Ρώτα σε αντιπροσωπεία πώς θα γίνει να σου αλλάξουν το πληκτρολόγιο και άσε τις πατέντες! Πίστεψέ με, δεν είσαι ο μόνος σε όλο τον κόσμο που του χύθηκε κάτι στο πληκτρολόγιο, άρα κάποια official λύση θα υπάρχει. Περαστικά και πες μας αν βρεις κάτι.
varvag1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Συμπέρασμα: Δεν χύνουμε coca-cola (και οτιδήποτε άλλο) στα πληκτρολόγια των macbook γιατί μετά έχουμε προβλήματα!Ρώτα σε αντιπροσωπεία πώς θα γίνει να σου αλλάξουν το πληκτρολόγιο και άσε τις πατέντες! Πίστεψέ με, δεν είσαι ο μόνος σε όλο τον κόσμο που του χύθηκε κάτι στο πληκτρολόγιο, άρα κάποια official λύση θα υπάρχει. Περαστικά και πες μας αν βρεις κάτι. Καλα το συμπερασμα σου ειναι αυτονοητο απλα δεν ηθελα να μπλεξω με αντιπροσωπειες και τα λοιπα διοτι θα μου παρει χρονο μια και Apple δεν βρισκεις οπουδηποτε... Θα το ψαξω πιο επισημα then...
Crizzt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δε μας λες ομως ποιο Macbook εχεις. Οποιο και να ειναι παντως η μονη λυση απο τα λιγα που ξερω ειναι να αλλαξεις το Upper Case. Βρησκεις στο eBay και στο iFixit εχει οδηγιες για την αλλαγη.
varvag1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δε μας λες ομως ποιο Macbook εχεις. Οποιο και να ειναι παντως η μονη λυση απο τα λιγα που ξερω ειναι να αλλαξεις το Upper Case. Βρησκεις στο eBay και στο iFixit εχει οδηγιες για την αλλαγη. 13" macbook aluminum στα 2.0 Ghz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.