Προς το περιεχόμενο

αλλαγη γλωσας μετα απο format

memax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα format σε ενα μηχανημα αλλα η γλωσσα ειναι μονο στ αγγλικα. και δεν μπορω να την αλλαξω απο πινακα ελεγχου και φανταστηκα οτι δεν ψαχνω στο σωστο σημειο....

αν καποιος ξερει να με βοηθησει

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο δεν εδωσα καμια πληροφορια

λαπτοπ με windows xp home και εννοω οτι ολα ειναι στ αγγλικα μηνυματα, μενου κτλ

Δημοσ.

Συνηθως στα laptop κατα την εγκατασταση επιλεγεις την γλωσσα του λειτουργικου και σε προειδοποιουν οτι μετα δεν μπορεις να την αλλαξεις χωρις επαναγκατασταση που σημαινει και format. Μηπως εκανες λαθος επιλογη ?

Δημοσ.

ελληνικα εχω επιλεξει οπου μου ζητηθηκε αλλα ολα ειναι στα αγγλικα...

οι γλωσσες δηλαδη ειναι μεσα στο cd και εγκαθιστάται μια μονο?

παντως εχω και το cd και σκεφτομουν για repair

Δημοσ.

Το να κάνεις το μενου (εναρξη κλπ) ελληνικό από αγγλικό CD Windows είναι δυνατό μόνο από MUI που δίνεται μόνο σε επαγγελματίες και κάτι τέτοια περίεργα. Το να σου δίνει σαν επιλογή γλώσσας το CD τα ελληνικά δεν σημαίνει οτι είναι ελληνικό. Απλά έχει και ελληνική υποστήριξη. Έχεις ξανακάνει format από αυτό το CD? Είχε ελληνικό μενού?

Δημοσ.

δεν εχω ξανακανει φορματ απο το συγκεκριμενο δισκακι αλλα ειχε επιλογη για ελληνικη γλωσσα και την επελεξα ειμαι σιγουρος...

αλλα μολις ξικηνησαν τα windows ηταν ολα στα αγγλικα

Δημοσ.
δεν εχω ξανακανει φορματ απο το συγκεκριμενο δισκακι αλλα ειχε επιλογη για ελληνικη γλωσσα και την επελεξα ειμαι σιγουρος...

αλλα μολις ξικηνησαν τα windows ηταν ολα στα αγγλικα

Μαλλον ειχε περασμενα αγγλικα και απο πανω το ελληνικο MUI που μπορεις να βαλεις και τωρα και να εχεις διπλη επιλογη.Για αυτο που λες τωρα μπουταρε με το cd σε περιβαλλον windows και κοιτα τι γλωσσα εμφανιζει οταν σου λεει για εγκατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...