apostan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 έχω vista k 2 χρόνια τώρα όλα καλά σήμερα δοκίμασα να περάσω τον K-Lite_Codec_Pack_544_Mega (είχα πιο παλια έκδοση) δεν μου παίζει τα βιντεο βλέπω μαύρη την οθόνη του media player και μόνο ο ήχος ακούγεται περασα μια παλιότεη έκδοση αλλα πάλη τα ίδια help
apostan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 βρήκα λύση Change the output renderer. You can do that in Options -> Playback -> Output Try the different renderers until you find one that works for you. Restart the player each time you change the renderer.
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Πού τη βρήκες αυτήν τη ρύθμιση; Σε εμένα δεν είναι διαθέσιμη:
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Media Player Classic και όχι Windows Media Player (όπως καταλάβαμε ) Q: Media Player Classic gives a black screen on the TV-out A: Change the output renderer. You can do that in Options -> Playback -> Output Try the different renderers until you find one that works for you. Restart the player each time you change the renderer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.