Προς το περιεχόμενο

pc για φιλους που δεν κατεχουν απο PC

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτον δεν εχω τον 920..εχω τον 950...

δευτερον εγω δε μιλησα για τη διαφορα ενος 5400 με ενα 10.000...μιλησα για τη διαφορα ενος 7200 με 10.000 που στην πραξη τα 2800 αυτα rpm εχουν μικρη διαφορα στη πραξη...το λεω γιατι ειχα στο παρελθον 10.000 σε ενα αλλο υπολογιστη...

ΥΓ: Ποτε εκλαψα??

ΥΓ : Ακομα και να ειχα τον green για λειτουργικο δε μπορεις να με κρινεις γιατι εγω μπορει να θελω το σκληρο για αποθηκευση,οικονομια και λιγο θορυβο(και να μη με νοιαζει να ανοιγει ο υπολογιστης 20 δευτερολεπτα πιο αργα) ενω εσυ μπορει να το θες για παιχνιδια για αυτο παιρνεις ενα με 500GB στα 10.000 και ενα SSD...εγω εχω τα δικα μου μειονεκτηματα/πλεονεκτηματα και εσυ τα δικα σου ..απλο..ειναι θεμα τι αναγκες εχεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρωτον δεν εχω τον 920..εχω τον 950...

Αυτό τώρα το είπες για να δικαιολογηθείς;

δευτερον εγω δε μιλησα για τη διαφορα ενος 5400 με ενα 10.000...μιλησα για τη διαφορα ενος 7200 με 10.000 που στην πραξη τα 2800 αυτα rpm εχουν μικρη διαφορα στη πραξη...το λεω γιατι ειχα στο παρελθον 10.000 σε ενα αλλο υπολογιστη...

Μπας και παίζει ρόλο και αυτό; Λέω εγώ τώρα..

Δημοσ.

και παλι τα 2800 rpm δεν ειναι μεγαλη διαφορα(τα PC ηταν παρομοια αλλα τεσπα)...μη τρελαθουμε...εξαλλου σημασια εχει και το μοντελο του σκληρου

ΥΓ: οχι δεν το ειπα για να δικαιολογηθω :)

Δημοσ.

Λογοπαίγνιο ήταν με το κλεος :lol:

Ωραίος πάντως ο 950 πολύ καλός επεξεργαστής.Αλλά έπρεπε να πάρεις τον 975.Τσιγκουνιές στην cpu έκανες;:-(

Κατά τα άλλα τα λεφτά για ssd τα τσιγκουνεύεσαι..Περιμένεις να ωριμάσουν πετώντας φελλούς στο βαρέλι.:lol:

Δημοσ.

δεν μου ειναι το ιδιο σημαντικος ο επεξεργαστης με τον SSD γιατι ετσι και αλλιως και γρηγορα ανοιγει ο υπολογιστης και γρηγορα ανοιγουν οι εφαρμογες....τον επεξεργαστη εξαλλου θα αργησω να τον αλλαξω παλι για αυτο εβαλα αυτον...δεν κανω τσιγκουνιες απλα για SSD περιμενω

Δημοσ.
δεν μου ειναι το ιδιο σημαντικος ο επεξεργαστης με τον SSD γιατι ετσι και αλλιως και γρηγορα ανοιγει ο υπολογιστης και γρηγορα ανοιγουν οι εφαρμογες....τον επεξεργαστη εξαλλου θα αργησω να τον αλλαξω παλι για αυτο εβαλα αυτον...δεν κανω τσιγκουνιες απλα για SSD περιμενω

αυτο εδω το post δειχνει πραγματικα τη λαν8ασμενη ιδεα που εχουν αρκετοι πανω στο 8εμα.

Ποια ειναι η χρηση που κανεις με το pc?

Εχεις εναν τετοιο επεξεργαστη,και εχεις εναν συμβατικο σκληρο που δημιουργει τρελο bottleneck.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο σκεψης μερικες φορες.

Αλλά πραγματικα ,τοσα post απο διαφορετικα παιδια που λενε για την διαφορά και την χρησιμοτητα σε ενα συστημα με εναν τετοιο επεξεργαστη και εσυ επιμενεις σε μια αποψη που και συ ξερεις καταβα8ος οτι ειναι λαν8ασμενη.

Φιλικα.

To αν περιμενεις για ssd ενταξει παει και ερχεται,αλλα οι προηγουμενες αποψεις ειναι λαν8ασμενες.

Δημοσ.

Από τα ποιο αχτύπητα setups. Core i7 950 με Caviar Green Power series.

Οικονομία, ευελιξία, ταχύτης και περιβαλλοντολογική ευαισθησία.

Δικαιολογημένα στο έβγαλαν με το τσιγκέλι....

σημείωμα προς εαυτό.

Κράτα τα posts των Ελλήνων χρηστών Core i7....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...