MagicianOfNight Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ψάχνω ένα πολεμικό παιχνίδι που να παιζεται online στο ps3 και να έχει στρατιωτικούς βαθμούς. σαν το warhawk ένα πράγμα, να παίζεις δηλαδη online με άλλους και κάνοντας κάθε φορα κάποια πράγματα που θέλει να ανεβαίνεις και στρατιωτικό βαθμο. οποιος γνωρίζει κάποιο τέτοιο παιχνίδι που να παίζει και online ας μου πει
overclocker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ίσως το SOCOM: Confrontation να είναι ένας τίτλος που αξίζει να του ρίξεις μια ματιά αφου σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Δεν είναι τόσο δημοφιλές αλλά όπως το WarHawk έχει φανατικό κοινό. [ame] [/ame]
nikos7690 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 και το κιλλζονε εχει ρανκινκ.οραιο ειναι το εχω αρχισει μια βδομαδα τωρα
MagicianOfNight Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστω μαγκες. θα τσεκαρω στο youtube αυτα που μου ειπατε. εχουν και multiplauer παιχνιδι ε?
basilis5 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 φυσικα και για το killzone2 που εχω και εμπειρια μπορω να σου πω πως θα βρεις και κοσμο μεσα αρκετο σε γενικες γραμμες.
overclocker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το SOCOM: Confrontation να αναφέρω ότι είναι μονο online, δεν έχει δηλαδή offline single player για να μην γίνει καμία παρεξήγηση. Και το Killzone 2 που αναφέρουν τα παιδιά είναι ένας εξαιρετικός τίτλος με πάρα πολύ καλό online κομμάτι και αρκετή καλή δομή στo ranking system του. Επίσης και το Resistance 2 είναι αξιόλογο παιχνίδι με αρκετό κόσμο ακόμα online και διασκεδαστικό multiplayer τμήμα. Τα δύο τελευταία έχουν και single player mode.
MagicianOfNight Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 τελικα πηρα το call of duty: modern warfare 2. οποιος θελει ας μου στειλει το psn του να τον κανω φιλο να καιγομαστε μαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.