dazeman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Πώς γίνεται το ίδιο πρόγραμα στον έναν υπολογιστή να ανοίγει κανονικά χωρίς μήνυμα UAC και το ίδιο πρόγραμμα στον άλλο υπολογιστή να βγάζει μήνυμα; Όσο κι αν έπαιξα με τα δικαιώματα το μόνο που κατάφερα ήταν εκεί που μου έβγαζε πρίν μόνο το μήνυμα μετά και να μου βγάζει το μήνυμα και να μού ανοίγει το παράθυρο της εφαρμογής πίσω απο τα άλλα... Και οι δύο υπολογιστές είναι με 7 και δεν το κάνει μόνο σε ένα πρόγραμμα αλλά σε περισσότερα. π.χ. το ccleaner στον έναν ανοιγει κανονικά και στον άλλον έχω τα γνωστά μηνύματα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Ευχαριστώ!
Nord_Chaos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 στον υπολογιστη που σου βγαζει το προβλημα εχεις απενεργοποιησει το uac και εχεις επιλεξει να μην σου εμφανιζονται μηνυματα στην taskbar οταν το uac ειναι απενεργοποιημενο??..
dazeman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Όχι έχω τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, δεν θέλω να το απενεργοποιήσω τελείως. Το ζητούμενο είναι ότι γιατί στην μια περίπτωση το ccleaner ανοίγει κανονικά (στον έναν υπολογιστή) ενω στον άλλο το "τσιμπάει" το uac. Είναι η ίδια έκδοση windows, και η ίδια έκδοση ccleaner και στους δύο υπολογιστές. Η εγκατάσταση έγινε απο αρχείο που κατεβάζω απο τον κάθε υπολογιστή και όχι απο μεταφερόμενο μέσο. Το πρόβλημα είναι ότι στον έναν υπολογιστή αρκετά απο τα προγράμματα που χρησιμοποιώ συνήθως ανοίγουν με μήνυμα, ενώ τα ίδια προγράμματα στον άλλο ανοίγουν κανονικά. Κυρίως μου σπάει τα νεύρα ο mpc homecinema, που εάν δεν βρώ λύση θα πρέπει πλέον να το απενεργοποιήσω. Αλήθεια δεν σκεφτήκανε να βάλουν μια επιλογή σε ποιά προγράμματα δεν επιθυμούμε το uac, και να μην το απενεργοποιούμε τελείως;
konandrio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Όχι έχω τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, δεν θέλω να το απενεργοποιήσω τελείως. Το ζητούμενο είναι ότι γιατί στην μια περίπτωση το ccleaner ανοίγει κανονικά (στον έναν υπολογιστή) ενω στον άλλο το "τσιμπάει" το uac. Είναι η ίδια έκδοση windows, και η ίδια έκδοση ccleaner και στους δύο υπολογιστές. Η εγκατάσταση έγινε απο αρχείο που κατεβάζω απο τον κάθε υπολογιστή και όχι απο μεταφερόμενο μέσο. Το πρόβλημα είναι ότι στον έναν υπολογιστή αρκετά απο τα προγράμματα που χρησιμοποιώ συνήθως ανοίγουν με μήνυμα, ενώ τα ίδια προγράμματα στον άλλο ανοίγουν κανονικά. Κυρίως μου σπάει τα νεύρα ο mpc homecinema, που εάν δεν βρώ λύση θα πρέπει πλέον να το απενεργοποιήσω. Αλήθεια δεν σκεφτήκανε να βάλουν μια επιλογή σε ποιά προγράμματα δεν επιθυμούμε το uac, και να μην το απενεργοποιούμε τελείως; Ρυθμισε την ευαισθησια και στα δυο στην προτελευταια σκαλα, αμα δεν εισαι κανας αρχαριος απενεργοποιησετο εντελως. Τωρα απο default μπορει να πηραν διαφορετικη θεση.
dazeman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 To mpc homecinema "φτιάχτηκε"! Τώρα πώς έγινε μακάρι νάξερα, το μόνο διαφορετικό που έκανα ήταν στο αρχείο εγκατάστασης επέλεξα "άρση αποκλεισμού" πριν την εγκατάσταση και τώρα ανοίγει κανονικά. Τώρα σύμπτωση είναι, τι να πώ; Όσο για το ccleaner, απ' ότι φαίνεται εδώ δεν είμαι ο μόνος με το ίδιο πρόβλημα Η λύση πάντως δεν είναι απλή, οπότε μάλλον θα απενεργοποιήσω τελείως το uac να ησυχάσω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.